manolaskakis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Εγω τωρα το ξεκινησα και εχω καλες πρωτες εντυπωσεις..
teo64x Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Η αστραπή είναι ακριβώς το background downloading που ανέφερα. Εμφανίζεται και μέσα στο game όταν βρει ευκαιρία να κατεβάσει.
giorgos147 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 α ευχαριστώ teo64x θα το κατέβαζα το παιχνίδι....αλλά δεν έχω και λεφτά στη κάρτα και manolaskakis μήπως μέσα στο κουτί του παιχνιδιού έχει κανένα trial για φίλους που βάζουν?ή έχει οδηγίες που να το βρεις?σε παρακαλώ πολύ,αν έχει πες το μου να δοκιμάσω λίγο το παιχνίδι και εγώ
kounabi22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 α ευχαριστώ teo64xθα το κατέβαζα το παιχνίδι....αλλά δεν έχω και λεφτά στη κάρτα και manolaskakis μήπως μέσα στο κουτί του παιχνιδιού έχει κανένα trial για φίλους που βάζουν?ή έχει οδηγίες που να το βρεις?σε παρακαλώ πολύ,αν έχει πες το μου να δοκιμάσω λίγο το παιχνίδι και εγώ το βραδυ θα σου στειλω ενα κωδικο να δοκιμασεις το game ειναι ενα account full game απλα το εχω για το δεινω σε παιδια να το δοκιμαζουν ελευθερα χωρις trial.
giorgos147 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ kounabi22 και πάλι σε ευχαριστώ αν θες στείλτον εδώ με pm ή στο mail μου [email protected] και πάλι σε ευχαριστώ πολύ
kounabi22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ kounabi22και πάλι σε ευχαριστώ αν θες στείλτον εδώ με pm ή στο mail μου [email protected] και πάλι σε ευχαριστώ πολύ εχεις pm δοκιμασε το οσο θελεις οταν βαρεθεις στειλε pm.
giorgos147 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ φίλε μου! Το δοκίμασα λίγο....και σαν πρώτη φάση καλούτσικο φένεται και δεν έχω καθόλου lag
kounabi22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 χαιρομαι τι nickname εχεις να σε κανω whisp μεσα στο game να σου δειξω και τα αλλα 4 classes που δεν τα εχει αυτο account.
giorgos147 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 θα βγω τώρα και θα ξαναμπώ αύριο επειδή κάτι μου έτυχε και πρέπει να φύγω μπορεί βέβαια να μπω πιο μετά αλλά θα δείξει.... το nickname μου είναι giorgos gre Τελικά με τα καλύτερα λόγια θα κοιμηθώ Πολύ συμπαθητικό παιχνιδάκι και κάτι άλλο...για σας πια είναι η καλύτερα class?και όταν επιλέγετε είδος...pvp βάζετε καλύτερα ή ιστορία?
kounabi22 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 θα βγω τώρα και θα ξαναμπώ αύριο επειδή κάτι μου έτυχε και πρέπει να φύγωμπορεί βέβαια να μπω πιο μετά αλλά θα δείξει.... το nickname μου είναι giorgos gre Τελικά με τα καλύτερα λόγια θα κοιμηθώ Πολύ συμπαθητικό παιχνιδάκι και κάτι άλλο...για σας πια είναι η καλύτερα class?και όταν επιλέγετε είδος...pvp βάζετε καλύτερα ή ιστορία? classes αναλογα τι θελεις να παιζεις (healer,tank ktl) για αρχη ξεκινα με pve για να εξικιωθεις με τα skills να ξεκλειδωσεις μερικα και υστερα μπες στο pvp που εχει να κανει μονο με player vs player.
athinamj Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Γιώργο χαίρομαι πολύ που σου αρέσει το παιχνίδι. Μπορούμε να συναντηθούμε όλοι in game!
giorgos147 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 παιδιά....για το παιχνίδι να πάρω αυτό ε? που έχει όλο το πακέτο μέσα....σωστά? o golem hero τι ειναι?
kounabi22 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 παιδιά....για το παιχνίδι να πάρω αυτό ε? που έχει όλο το πακέτο μέσα....σωστά? o golem hero τι ειναι? heroes ειναι μελη που μπορεις αναπασα στιγμη να ενταξεις στο party σου και να βγεις απο την πολυ για explore. σε βοηθανε εχει heroes απο ολα τα classes τους ντυνεις τους βαζεις skills και ντου. αυτη ειναι η διαφορα απο τα npc hechmen που τα βαζεις και αυτα στην ομαδα σου αλλα δεν τους αλλαζεις skills ειναι σαν μισθοφοροι.
giorgos147 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 με συμφέρει διπλά δηλαδή να πάρω αυτήν ...ε? και κάτι άλλα... α)οταν είμαι pvp mode ...πως μαζεύω level/χρήματα? β)μέχρι τι level πάει? και γ) πως μπορώ να παίξω σε αρένα?.. και παιδιά....μου έχει βγάλει ένα εικονίδιο και λέει You have been weakened by death....τι κανω για να το διώξω?
kounabi22 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 με συμφέρει διπλά δηλαδή να πάρω αυτήν ...ε?χτυπατο ανεπιφυλακτα χωρις συνδορμη ειναι και θα εχεις 10 classes να διαλεξεις. και κάτι άλλα... α)οταν είμαι pvp mode ...πως μαζεύω level/χρήματα? β)μέχρι τι level πάει? και γ) πως μπορώ να παίξω σε αρένα?.. και παιδιά....μου έχει βγάλει ένα εικονίδιο και λέει You have been weakened by death....τι κανω για να το διώξω? a)se pvp mode δεν ανεβαζεις level σε βγαζει καρφι 20level που ειναι max και χρηματα σου ειναι περιτα. μονο μαχες με αλλους παικτες κανεις. b)20 level απο pve c)κανε τα quest που σου δινει για τον pvp χαρακτηρα (το πρασινο θαυμααστικο πανω απο τα κεφαλια) το πενελτυ βγανει αν μπεις σε μια πολη η οταν σκοτωνεις bosia η με ειδικα items
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.