Luxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 οταν μπαινω με βγαζει οτι ειμαι offline απο μονο του. βεβαια εγω κατι ειχα κανει και το βγαζει. το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω με ποια επιλογη μπορω να το σταματησω αυτο. μπορει να με βοηθησει καποιος;
Luxx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 οταν μπαινω με βγαζει οτι ειμαι offline απο μονο του. βεβαια εγω κατι ειχα κανει και το βγαζει. το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω με ποια επιλογη μπορω να το σταματησω αυτο. μπορει να με βοηθησει καποιος;
panoulis23 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 tha anoikseis to kentriko parathiro tou messenger prin kaneis sign in kai ekei pou leei status tha valeis online.kai meta tha kaneis sign in kai tha eisai ok.
panoulis23 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 tha anoikseis to kentriko parathiro tou messenger prin kaneis sign in kai ekei pou leei status tha valeis online.kai meta tha kaneis sign in kai tha eisai ok.
Luxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 ουπς. πως και δεν το ειχα δει. σε ευχαριστω πολυ!
Luxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 ουπς. πως και δεν το ειχα δει. σε ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.