NickTheGreek Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Εχω εναν παλιο σκληρο δισκο στα 4.3GB και μου παρουσιαζεται το εξης περιεργο προβλημα.Αν αφησω τον υπολογιστη ανοιχτο για αρκετη ωρα,ο σκληρος δισκος παρουσιαζει προβληματα και συγκεκριμενα το scandisk αναφερει προβλημα στο FAT και πολλα crosslinked αρχεια. Αν δεν διορθωσω τα προβληματα,σβησω τον υπολογιστη και τον ανοιξω μετα απο λιγη ωρα,ΟΛΑ τα προβληματα ως δια μαγειας εξαφανιζονται. Αν κανω το λαθος και τα διορθωσω,τα περισσοτερα crosslinked αρχεια βγαινουν αχρηστα. Τι μπορει να φταιει?Προβλημα υπερθερμανσης???Αν ειναι αυτο τοτε γιατι οταν αφηνω ανοιχτο το κουτι το προβλημα εξακολουθει να εμφανιζεται?
NickTheGreek Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Εχω εναν παλιο σκληρο δισκο στα 4.3GB και μου παρουσιαζεται το εξης περιεργο προβλημα.Αν αφησω τον υπολογιστη ανοιχτο για αρκετη ωρα,ο σκληρος δισκος παρουσιαζει προβληματα και συγκεκριμενα το scandisk αναφερει προβλημα στο FAT και πολλα crosslinked αρχεια. Αν δεν διορθωσω τα προβληματα,σβησω τον υπολογιστη και τον ανοιξω μετα απο λιγη ωρα,ΟΛΑ τα προβληματα ως δια μαγειας εξαφανιζονται. Αν κανω το λαθος και τα διορθωσω,τα περισσοτερα crosslinked αρχεια βγαινουν αχρηστα. Τι μπορει να φταιει?Προβλημα υπερθερμανσης???Αν ειναι αυτο τοτε γιατι οταν αφηνω ανοιχτο το κουτι το προβλημα εξακολουθει να εμφανιζεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.