ALFR3D Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 θα πρεπει να εχετε δωσει πολλα χρηματα για την αποκτηση αυτων των software...
Bougas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 θα πρεπει να εχετε δωσει πολλα χρηματα για την αποκτηση αυτων των software... filaraki,erotisi einai ayti?mas prosvaleis!gia poious mas perases?
ALFR3D Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 OTI PEIS....SORRY LOIPON...........................
ppetr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δοκιμάστε και το 7.0.8.2. Είναι πολύ πιο σταθερό. Τις δυνατότητες του Nero (συνολικά με τα παρελκόμενα) δεν τις έχει κανένα.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 εγω παιδια εχω εγκατεστημενα το nero 7 και το easy cd creator το οποιο ειναι πιο ελαφρυ και δεν με κολησε ποτε . Μπορει να το δοκιμασει ο φιλος μας
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Πως μπορώ να εκτυπώσω την διαδικασία που κάνουμε στο nero για εγγραφή θέλω να τα στείλω σε ενα φίλο που είναι άσχετος . Προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα , δεν νομίζω να έχει γίνει ξανά η ίδια ερώτηση γιατί έψαξα στα forum και δεν βρήκα τίποτα εκτός και αν με διέφυγε .
ppetr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Πως μπορώ να εκτυπώσω την διαδικασία που κάνουμε στο nero για εγγραφή θέλω να τα στείλω σε ενα φίλο που είναι άσχετος . Προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα , δεν νομίζω να έχει γίνει ξανά η ίδια ερώτηση γιατί έψαξα στα forum και δεν βρήκα τίποτα εκτός και αν με διέφυγε . Θα φτιάξεις ένα doc που θα περιγράφεις βήμα-βήμα με screenshots (πατάς το Print screen, και paste στο paint) και θα του το στείλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.