xristos86 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Γεια σας! Σκέφτομαι να πάρω καινούριο pc και μιας και δεν έχω πολυψάξει τις νέες τεχνολογίες τον τελευταίο καιρό είπα να ζητήσω τα φώτα σας! Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι είμαι ο χρήστης που: Θα τρέξει πολλά προγράμματα μαζί και θα επεξεργαστεί που και που ήχο και εικόνα,ενώ θα προγραμματίσει αρκετά συχνά και θα τρέξει ενίοτε αρκετά βαριά προγράμματα.Επίσης παίζω πολύ σπάνια παιχνίδια,αλλά θέλω να μπορεί να τα τρέξει αξιοπρεπώς όταν πω να παίξω...Ήθελα επίσης η γνώμη σας να είναι αμερόληπτη και όχι ανάλογα με τις πεπειθήσεις καθαρά "intel"ική ή "amd"ιακή Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν με συμφέρει να πάρω Intel ή AMD και κάποιον πολύ γρήγορο single core επεξεργαστή (π.χ. INTEL PENTIUM 4 PRESCOTT M2 670 - 3,8GHz - LGA775) ή κάποιον dual core (π.χ. AMD ATHLON 64 X2 4800+ DUAL CORE). Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!
xristos86 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Γεια σας! Σκέφτομαι να πάρω καινούριο pc και μιας και δεν έχω πολυψάξει τις νέες τεχνολογίες τον τελευταίο καιρό είπα να ζητήσω τα φώτα σας! Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι είμαι ο χρήστης που: Θα τρέξει πολλά προγράμματα μαζί και θα επεξεργαστεί που και που ήχο και εικόνα,ενώ θα προγραμματίσει αρκετά συχνά και θα τρέξει ενίοτε αρκετά βαριά προγράμματα.Επίσης παίζω πολύ σπάνια παιχνίδια,αλλά θέλω να μπορεί να τα τρέξει αξιοπρεπώς όταν πω να παίξω...Ήθελα επίσης η γνώμη σας να είναι αμερόληπτη και όχι ανάλογα με τις πεπειθήσεις καθαρά "intel"ική ή "amd"ιακή Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν με συμφέρει να πάρω Intel ή AMD και κάποιον πολύ γρήγορο single core επεξεργαστή (π.χ. INTEL PENTIUM 4 PRESCOTT M2 670 - 3,8GHz - LGA775) ή κάποιον dual core (π.χ. AMD ATHLON 64 X2 4800+ DUAL CORE). Σας ευχαριστώ για την βοήθεια!
HuskerDu Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1066551&postcount=25 To estisa prin 2 meres
HuskerDu Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1066551&postcount=25 To estisa prin 2 meres
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.