PaNtErAz Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Τι να πω μπορεί να είναι τυχαίο. Δεν έχω ποντίκι με 3 πλήκτρα. Ροδέλα έχω και την πατάω συνέχεια (click click click click, όχι πατημένη μέσα απλώς αλλά συνέχεια click click click). Tι να πώ...
GIANNISPATRA Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 ναι ρε γιατί να μην είναι πλήκτρο εγώ κάνω πολλές εργασίες με σώνει η ροδέλα άρα δικαιολογημένα την θεωρούμε τρίτο πλήκτρο .....
GIANNISPATRA Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 ναι ρε γιατί να μην είναι πλήκτρο εγώ κάνω πολλές εργασίες με σώνει η ροδέλα άρα δικαιολογημένα την θεωρούμε τρίτο πλήκτρο .....
Luxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 μα δεν την θεωρουμε πληκτρο, ειναι πληκτρο!! το πατας και κανει click! lol lol.. Λογικα ειναι να ανοιγουν οι ιστοσελιδες πιο γρηγορα και με την ροδελα αλλα και με το ctrl + shift , καθως ανοιγουν σε καινουριο tab.
nick_gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 ki emena mou to ekane o explorer auto mia mera otan trabousa thn oura ths gatas mou. apo tote kaneis den mporei na fantastei ti pairnaei h gata mou [offtopic] Καλά ε έλιωσα... [/offtopic]
JIMBREED Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 emena to mouse mou kanei (clack) exw kapoio provlima h epidi einai ths logitech? ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.