Προς το περιεχόμενο

Windows on Intel-based Macs

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Gia na kaneis repair to disko pou einai to sustima, prepei na kaneis boot apo to Mac OS X DVD pou eixe mazi to mixanima. Trekse apo ekei to Disk Utility kai kane repair.

Δημοσ.

λοιπον εχουμε το εξης σεναριο:

ας πουμε οτι εχυμε win & mac os με bootcamp.

ενω τρεχω τα windows ενας ιος μου χαλαει το bootsector.

Ποιο sector τωρα χαλασε? του partition windowsη ολου του σκληρου οποτε παει και το mac os μου.

Παρακαλώ τα φωτα σας..

ευχαριστω

Δημοσ.

Αν και είναι μια πολύ καλή ερώτηση θα μπορούσα να πω πως μάλλον θα του κλάσει μια μάντρα γιατι έχει διαφορετική φιλοσοφία το boot που κάνει το Mac os.

Και στην τελική βάζεις το dvd του Tiger και κάνεις ένα repair και είσαι ΟΚ.

;)

Δημοσ.

Ναι, σιγουρα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Σκέψου ότι απο Windows δεν φένεται καθόλου το παρτίσιον με Μακ και αν βάλεις και επιπλέον ότι είναι αρκετά διαφορετική αρχιτεκτονική για το μπουτ, δεν γίνεται (και να θες μάλλον) να κάνεις ζημιά...

Eyal Hovel

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις στο προηγουμενο ερωτημα.

αντιμετωπιζω new problems τωρα

1. Οταν επιστρεφω στο mac os απο το win XP στο boot camp η ώρα αλλάζει. Συγκεκριμενα στο mac OS παει μπροστα. Διάβασα για ενα registry fix στα windows. Εσεις τι λετε?

2. Επισης αποφασισα να βαλω το vmware fusion και ειδε ολη την εγκατασταση που ειχα κανει μεσα απο το bootcamp και με αφηνει να τρεξω το winXP χωρίς restart. Παρολα αυτα ομως απο την ωρα που εβαλα τα vmware tools οποτε τρεχω winxp μεσω του vmware fusion βγαζει blue screen και κανει restart. Αν κανω boot μεσα απο το bootcamp όλα ειναι ΟΚ.

Τα έχει συναντησει κανενας άλλος αυτα τα θεματάκια?

Δημοσ.

1. Εγώ έκανα κάτι σχετικά απλό, ρύθμισα τα Windows (που δεν χρησιμοποιώ κ τόσο) μία ώρα πίσω, έτσι η ώρα στο MacOS μου δουλεύει άψογα.

2. Δεν έχω ιδέα...δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια πηρε ενας φιλος ενα MAC PRO και προσπαθησε να περασει τα Windows XP αλλα μολις εχει την επιλογη να πατησει enter για να ξεκινησει η εγκατασταση ή να πατησει F3 παταει enter και δεν γινεται τπτ...Μαλλον το πληκτρολογιο δεν δουλευει..Μηπως πρεπει να κανει κατι αλλο πριν το setup?

Δημοσ.

Ποια boot camp έκδοση έχει?

Αν είναι η τελευταία τότε κάτι άλλο σε θέμα hardware μπορεί να είναι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Warning: Boot Camp Beta is preview software licensed for use on a trial basis for a limited time. Do not use Boot Camp Beta in a commercial operating environment or with important data.

αυτό θα πρέπει να μας ανησυχεί??? ειδικά αυτό το limited time το φοβάμαι, λέτε να λήξει με κάνα os x update και να ψαχνόμαστε??

και κάτι άλλο

σε macbook c2d , 32bit windows η 64 ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...