georgeadams Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 1. Κανονικά γίνεται αν στα windows τρέχεις το πρόγραμμα MacDrive. Για κάποιο λόγο αυτό δεν δούλεψε στον e-tic. 2. Αυτό που είχες δει είναι το πρόγραμμα VirtualPC της Microsoft. Μέσα σε ένα παράθυρο τρέχουν WindowsXP "νομίζοντας" πως τρέχουν σε κανονικό ξεχωριστό PC. Επειδή όμως όλα αυτά γίνονται μέσω εξομοίωσης, η ταχύτητα των Windows είναι πολύ μικρότερη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Ναι το γνωρίζω το VirtualPC απλά μου έκανε εντύπωση αυτό που είδα γιατί στο google έκανα αναζήτηση Boot Camp και μου έβγαλε εικόνα BootCampOniMac δείχνοντας αυτά που περιέγραψα παραπάνω... Ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Υπάρχει μια πατέντα για να τρέχεις (με το Boot Camp) παράλληλα τα Windows XP και το MacOS και να "αλλάζεις" λειτουργικά με το cube effect. Θα την βρω, την είχα διαβάσει σχετικά πρόσφατα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mjmj Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Tελικα γινεται να βλεπει κανεις το partition των xp απο το mac os και το αντιστροφο, χωρις προβληματα? Εκανε κανεις εγκατασταση με boot camp? Το δινει μαζι η apple ή θελει κατεβασμα? Απο drivers τι παιζει? Τα xp βλεπουν τα του mac? Ολα ενταξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Έχεις γίνει κουραστικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Tελικα γινεται να βλεπει κανεις το partition των xp απο το mac ........Τα xp βλεπουν τα του mac? Ολα ενταξει? Για την ώρα πρέπει να το κατεβάσεις. Με το σύστημα 10.5 λένε οτι θα είναι στα default της εγκατάστασης. Κατέβασε το bootcamp (83MB) και δοκίμασέ το. Πρίν σου κάνει re-partitioning το δίσκο, σου δημιουργεί ένα CD με όλους τους drivers που θα χρειαστείς στα ΧΡ για τις συσκευές του mac. Είναι πολύ απλή διαδικασία, δεν χρειάζεται να φοβηθείς να την κάνεις μόνος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 mjmj χωρίς παρεξήγηση, τόσο πολύ που το ζαλίζεις το θέμα δε θα μείνεις ευχαριστημένος στο τέλος. Έτσι κι αλλιώς κανείς δε σε υποχρεώνει να πάρεις mac! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ρε mjmj 4 απο τις 6 ερωτήσεις έχουν ήδη απαντηθεί, διάβασε λιγάκι το topic απο την αρχή και θα βρείς μόνος σου τις απαντήσεις, μην τα περιμένεις όλα απο τους άλλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Παιδια το εχει δοκιμασει ως τωρα κανενας? Στο περιοδικο Κομπιουτερ για ολους Ιουνιου περιγραφει αναλυτικα την διαδικασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Το δοκίμασα αλλά μάλλον δεν ήταν καλό CD διότι δεν μου έγραψε τους drivers και αναγκάστηκα και το διέγραψα... θα ξανακάνω μια προσπάθεια και θα ενημερώσω... αν και τόσο καιρό θα έχουν δοθεί απαντήσεις σε άλλα threads... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
megadancemix Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδες εγω εχω ενα προβλημα με το bootcamp. Κανω εγκατασταση κανονικα τα windows . Ολλα καλα μεχρι εδω. Αλλα το προβλημα το εχω στον ηχο. Ο ηχος ακουγεται απο το ηχειακι που εχει το computer ( εχω το MacPro 2.66). Εχει κανεις αυτο το προβλημα η μονο εγω? Και εαν εχει καποιος καμοια ιδεα ας γραψει. aaaa. Και κατι αλλο. Παω να κανω εγκατασταση τα Vista το τελευταιο beta που εχουν δωσει και εφαγα μια μπλε οθονη που παραλιγο να μου πεσουν τα μαλλια ( οσα μου εχουν μεινει) . Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Don.Matis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Παιδες εγω εχω ενα προβλημα με το bootcamp.Κανω εγκατασταση κανονικα τα windows . Ολλα καλα μεχρι εδω. Αλλα το προβλημα το εχω στον ηχο. Ο ηχος ακουγεται απο το ηχειακι που εχει το computer ( εχω το MacPro 2.66). Εχει κανεις αυτο το προβλημα η μονο εγω? Και εαν εχει καποιος καμοια ιδεα ας γραψει. aaaa. Και κατι αλλο. Παω να κανω εγκατασταση τα Vista το τελευταιο beta που εχουν δωσει και εφαγα μια μπλε οθονη που παραλιγο να μου πεσουν τα μαλλια ( οσα μου εχουν μεινει) . Ευχαριστω. Έχω και εγώ το ίδιο ακριβός πρόβλημα με το mac pro μου και δεν έχω καταφέρει να βρω άλλη λύση από το να βάζω το βύσμα αντί για πίσω, μπροστά στη θέση των ακουστικών. 1 ερώτηση και από εμένα, δεν είναι τόσο πρόβλημα λειτουργικότητας αλλά περισσότερο σπάσιμο...πάντα στα windows xp έβγαζα τα virtual effect και τα windows έμοιαζαν περισσότερο με 2k, στο mac pro όταν κάνω αυτή την αλλαγή δουλεύει κανονικά μέχρι το reboot και μετά τα windows ανοίγουνε ξανά με τα virtual effect ενεργοποιημένα...έχει βρεί κανείς λύση σ' αυτό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PrettyPolly Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2006 Ego evala ta Windows Vista (Final Build 6000) katevazmena apo to eMule, se partition (Bootcamp) sto Intel iMac mou. Mono na krakaro to activation den mporo akoma... A, episis, skata einai ta Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 tora pou matheno to macbookpro mou (proto mac) meta apo poli psaksimo exo me to parallels windows xp kai vista sta xp office 2003 kai sta vista office 2007 exo kanei share to desktop san folder tou mac sta vista kai sta xp gia epikinonia. Ta vista ta evala aplos gia na ta dokimazo ta xp mou xriazonte aparetita giati sto mac den doulevei to activefax pou xrisimopioume sto grafeio kai me to filemaker 8.5 advanced gia na kano runtime databases pou pezoun se xp prepei na ginei to "runtime" se xp. Me to parallels doulevoun mia xara grigora ta xp (tous exo dosei 700 mb ram) kai exo to macbookpro 2 duo sta 2.33. Opote proteino xalara to parallels (afiste pou exei plaka se ena pc na exeis 3 leitourgika) A kai kati gamato epidi sto grafeio sindeo to mac me 20" othoni vazo ta xp se full mode stin othoni ti mia kai stin othoni tou laptop exo mac os x kai doulevo se 2 ipologistes taftoxrona Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Πολυ ωραιος αλλα Win σε MacBook Pro ειναι καπως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.