ntampa7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 geia sas exo kanei pliri analisi gia ilopoiisi efarmogon web me J2EE kai psaxno kati antistoixo se .net. iparxei kapoios pou na exei tetoio iliko?
ntampa7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 geia sas exo kanei pliri analisi gia ilopoiisi efarmogon web me J2EE kai psaxno kati antistoixo se .net. iparxei kapoios pou na exei tetoio iliko?
ntampa7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 kaneis? oloi milate gia .net alla kaneis den gnorizei kati?
ntampa7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 kai proteinomena vivlia alla kai genikotera piges apo diadiktio.me protimisi sta ellinika y.s. sigkekrimeni koritsaki eimai...
ntampa7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 loipon... mallon kaneis den thelei na voithisei...
Cue Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Υπάρχει το dotNETZone, ένα ελληνικό portal γύρω από το .NET το οποίο επίσης έχει ένα αρκετά μεγάλο community. Ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο TheServerSide για .NET το οποίο έχει σχετικά άρθρα. Φαντάζομαι και στο MSDN θα βρεις αρκετό υλικό.
ntampa7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 seuxaristo poli...an kai exo kanei idi tin anazitisi ekei... epitelous kapoios endiaferthike...
Cue Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 ntampa7, παρακαλώ. Θα σε συμβούλευα να μην είσαι απαιτητική. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί κάποιος να μην απαντήσει σε κάποιο post. Το forum έχει πάρα πολύ μεγάλο traffic και πολλά μυνήματα μας διαφέυγουν, πιθανόν να έχει απαντηθεί ήδη, δεν υπάρχει χρόνος κ.α.
ntampa7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 δεν είμαι απαιτητική... συγγνώμη αν φάνηκε κάτι τέτοιο... απλά έχω λιγάκι άμεση ανάγκη να ολοκληρώσω αυτό που κάνω και μου έχει μείνει το θεωρητικό κομμάτι ανάλυσης της .net... τα έχω κάνει όλα στα ελληνικά(μέγιστο λάθος...αλλά έπρεπε...)και τώρα τρέχω και δεν φτάνω που για .net βρίσκω μόνο αγγλικά και δεν έχω χρόνο και για μεταφράσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.