Προς το περιεχόμενο

MacBook (iBook-intel)

LordArthas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

otan imoun sto internet kai ekana download eixe thermokrasia 62-63 bathmous.... tora exei 56-57

ekane to thabma tis i apple..... telio update.....

oso gia moo.... den exo akousi akoma oute ena......

tora diskola mporo na ftaso tin thermokrasia stous 67....

• Απαντ. 995
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα γιατί μου λέει ότι ο υπολογιστής μου δεν χρειάζεται αυτό το update; Λέτε να το εγκατέστησε αυτόματα και να μην το πήρα χαμπάρι; Ή αφορά μόνο το MacBook;

Δημοσ.

Απ΄ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα σας, πριν το update ο ανεμιστήρας άναβε απότομα με μεγάλες στροφές (και θόρυβο) όταν η θερμοκρασία του MacBook ξεπερνούσε κάποιο όριο.

Μετά το update, ο ανεμιστήρας λειτουργεί συνέχεια αλλά σε χαμηλές στροφές (και με πολύ λίγο θόρυβο) κι έτσι η θερμοκρασία δεν ανεβαίνει πλέον ψηλά.

'Εξυπνο. :)

Δημοσ.

παρατηρώ ότι η μπαταρία μου χάνει συνεχώς μιλιαμπέρ. Αυτά που δίνονται από τον κατασκευαστή είναι 5200 και εγώ έχω τώρα γύρω στα 4830 - 4850. Πως μπορώ να τα αυξήσω;

Δημοσ.

tsakaloutis82: Όσο δουλεύεις τη μπαταρία θα χάνει, είναι λογικό συμβαίνει σε όλα τα laptop σε όλο το κόσμο. Με μία normal λειτουργία χάνεις περίπου το 1% της μπαταρίας κάθε ένα-δύο μήνες :(

paredwse πες τα!

Δημοσ.
tsakaloutis82: Όσο δουλεύεις τη μπαταρία θα χάνει' date=' είναι λογικό συμβαίνει σε όλα τα laptop σε όλο το κόσμο. Με μία normal λειτουργία χάνεις περίπου το 1% της μπαταρίας κάθε ένα-δύο μήνες :(

paredwse πες τα![/quote']

εγώ έχω φτάσει 7% σε ένα μήνα!:confused: :confused:

Μήπως έχει συμβεί κάτι άλλο;

Δημοσ.

Δηλαδή ρε παληκάρια επειδή έχει αρχίσει και ου γυαλίζει το μαύρο, εσεις που έχετε macbook εδώ και 1-2 μήνες πόσο κρατάει η μπαταρία για απλή χρήση?

Π.χ είμαι στο σύνταγμα και σερφάρω ασύρματα σε ένα παγκάκι πόσο θα μου κρατήσει?

Δημοσ.

ego anoigo to proi to laptop mou xrisimopoio dreamweaver kai psaxno sinexia sto internet kai tin teleutaia fora pou paratirisa....

itan 3:55 idi anoixtos kai

elege 0:40 akoma mpataria

sigkekrimena tora....

2:58 anoixtos kai 1:00 akoma.....

Δημοσ.

ο χρόνος διάρκειάς αλλάζει συνεχώς ανάλογα με το τι κάνεις... ανοίγεις κλείνεις το wifi / bluetooth και πάει λέγοντας...

tsakaloutis82 έχεις χάσεις όντος πολύ! Έχεις κάνει calibration ε? Όλη μέρα ανοιχτό το έχεις? Μόνο με 24/7 λειτουργία μου κάνει λογικό το 7%....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...