Προς το περιεχόμενο

MacBook (iBook-intel)

LordArthas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι, θα ειναι λιγο πιο ακριβα... ?100/150

Μακάρι να είναι τόση η διαφορά τιμής με τα σημερινά i-Book αλλά δεν το βλέπω...

Σήμερα ήμουν στο applestore στη Στουρνάρη και η εκτίμηση τους είναι οτι θα είναι αρκετά πιο ακριβά, και μάλιστα μου είπαν οτι περιμένουν η τιμή των νέων i-Book με intel να είναι κοντα στις σημερινές τιμές των powerbook-g4...

• Απαντ. 995
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Στη θέση σου δεν θα έδινα και ιδιαίτερο βάρος στα λεγόμενα των παιδιών στα Applestore. Συμπαθητικά παιδιά, δεν λέω (ιδίως το παιδί στο Applestore Ακαδημίας και φυσικά η Ασιάτισσα κουκλίτσα που δουλεύει εκεί) αλλά δεν πιστεύω ότι ξέρουν παραπάνω από οποιονδήποτε άλλο...

Δημοσ.

εγω παντως πιστευω οτι οπως και πριν με τα g4,διαλεγεις macmini (solo/duo)προσθετεις 500 ευρουλακια και εχεις την τιμη του ibοοk (με ιδια configuration)

Δημοσ.
Στη θέση σου δεν θα έδινα και ιδιαίτερο βάρος στα λεγόμενα των παιδιών στα Applestore. Συμπαθητικά παιδιά, δεν λέω (ιδίως το παιδί στο Applestore Ακαδημίας και φυσικά η Ασιάτισσα κουκλίτσα που δουλεύει εκεί) αλλά δεν πιστεύω ότι ξέρουν παραπάνω από οποιονδήποτε άλλο...

Όπως επίσης οτί υπάρχει περίπτωση να βρουν κανέναν να "τσιμπήσει" για να του "σπρώξουν" τα G4 που πιθανόν τους έχουν περισέψει ή να προωθήσουν λίγο τα MacBook Pro. ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...