JXID Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Kalhmera se olous. Antimetopizo ena problhma me to outlook express. Otan pao na anoixo ena jpg arxeio mesa apo ena e-mail moy grafei oti den yparxei programma sysxetismeno me ton typo toy arxeioy. Exo paei stis epiloges fakelon kai exo epilexei san default programa anoigmatos jpg arxeion to paint ton windows. Pali den anoigoyn ta arxeia. Dokimasa na valo san default programa to photoshop alla kai pali den eixa kanena apotelesma. To periergo einai oti an kano apothykeysh to arxeio anoigei me oti programa toy exo dhlosei. Ara ypopsiazomai oti to problhma einai se kati poy exei na aknei me to outlook. Mhpos to exei antimetophsei kapoios na moy proteinei kati? Thanks
JXID Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Kalhmera se olous. Antimetopizo ena problhma me to outlook express. Otan pao na anoixo ena jpg arxeio mesa apo ena e-mail moy grafei oti den yparxei programma sysxetismeno me ton typo toy arxeioy. Exo paei stis epiloges fakelon kai exo epilexei san default programa anoigmatos jpg arxeion to paint ton windows. Pali den anoigoyn ta arxeia. Dokimasa na valo san default programa to photoshop alla kai pali den eixa kanena apotelesma. To periergo einai oti an kano apothykeysh to arxeio anoigei me oti programa toy exo dhlosei. Ara ypopsiazomai oti to problhma einai se kati poy exei na aknei me to outlook. Mhpos to exei antimetophsei kapoios na moy proteinei kati? Thanks
JXID Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Kanenas re paidia?Den sas exei tyxei pote kati paromoio???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.