Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 527
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ουφ, έχω αγχωθεί με το εξής:

Το παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τρέχει καθόλου στο pc μου. Είμαι ακριβώς στο minimum. AMD 2200+, 512MB RAM, Radeon 9500.

Λέτε να υπάρχει πιθανότητα, με τα χαμηλότερα έστω settings να παίζει με ικανοποιητικό framerate; Τι θα μου προτείνατε να αναβαθμιζα, αν ήταν να αναβαθμίσω μόνο ένα πράγμα; Κάρτα γραφικών;

Δημοσ.
Ουφ' date=' έχω αγχωθεί με το εξής:

Το παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τρέχει καθόλου στο pc μου. Είμαι ακριβώς στο minimum. AMD 2200+, 512MB RAM, Radeon 9500.

Λέτε να υπάρχει πιθανότητα, με τα χαμηλότερα έστω settings να παίζει με ικανοποιητικό framerate; Τι θα μου προτείνατε να αναβαθμιζα, αν ήταν να αναβαθμίσω μόνο ένα πράγμα; Κάρτα γραφικών;[/quote']

Αν ηταν να αλλαξεις ενα μονο πραγμα τοτε για ενα παιχνιδι σιγουρα κοιτας παντα πρωτα την καρτα γραφικων και μετα τα αλλα..

Επισκέπτης
Δημοσ.
Αν ηταν να αλλαξεις ενα μονο πραγμα τοτε για ενα παιχνιδι σιγουρα κοιτας παντα πρωτα την καρτα γραφικων και μετα τα αλλα..

χμμ...ναι βέβαια, αλλά νομίζω ότι η κάρτα γραφικών, είναι ήδη σε κάποιο βαθμό έτοιμη να αντέξει το παιχνίδι. Η μνήμη και η CPU όμως, μου φαίνεται ότι δε θα αντέξουν με τίποτα!

Δημοσ.
Me to pc tis ypografis mou se 1024 analisi efe stin mesi to paixnidi paei tzami..Katapliktika grafika akoma kai me ta efe stin mesi....Proti fora paizo paixnidi tis siras kai exo mini afonos ....

epeidi kai go peripou tetio mixanima exo otan les metries rithmiseis diladi se 1024 i se 800x600 ?

Δημοσ.

simera pira to oblivion gia to XBOX360 kai ta ehw pexei... ti katapliktika grafika ine auta stin SAMSOUNG HDTV 32'??? gia na kataferei na ftasei torino pc ta grafika auta , tha prepei na kostizei 2000 euro...kai epidi tetia games axizei na ta pezeis horis simvivasmous kai ola sto full, me 2000 euro protimotero ine gia mena kapios na agorasei mia HDTV kai to xbox360 kai na apolamvanei ekei tis pehnidares tou opos kanw egw!

kali apolafsi se osous to agorasan! anexartitos platformas :D :D :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...