stratigos24 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Καλα ναι, μια χαρα ειναι η δυσκολια πλεον και μια χαρα, δεν με πειραζει που θελει να τρωει, τρεχει και μια χαρα...να μην κοιμαται θελω και να μαθουμε τι να ενεργοποιησουμε για extra textures στο data πριν τρεξουμε το παιχνιδι, εκτος αν εκει δεν εχει επιπλεον textures και οτι δεν ειναι κλικαρισμενο ειναι για αλλο πραγμα.
aekoupoli Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 θες κ oblivion παιξε κανα μετρο μην πανε τσαμπα τα λεφτα σου :P
stratigos24 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 θες κ oblivion παιξε κανα μετρο μην πανε τσαμπα τα λεφτα σου :P Πηγανε τζαμπα...τι ηθελα και το πηρα...αφου δεν μαρεσε....αχαχ..νομιζα οτι ειχε multi...ελεος...α ρε Ησαπ...
panther_512 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 stratigos24, από την εικόνα που βλέπω, για το πρόβλημα με τις μπάρες τσέκαρε 2 πράγματα: 1) ότι έχεις κάνει το superpack update σε 6.4.2 2) Αν είδες στο φόρουμ, άτομα που είχαν το ίδιο πρόβλημα, το έλυσαν είτε με το update σε 6.4.2, είτε με rebuild του bashed patch μέσω του Wrye Bash. Σίγουρα το superpack είναι αξιόλογη προσπάθεια, αλλά το γεγονός ότι δεν έχω πλήρη έλεγχο στα mods, σε συνδυασμό με τον τεράστιο αριθμό τους, εκ των οποίων πολλά δεν τα θέλω, με ανάγκασαν να το αφήσω. Το θέμα είναι ότι μου δημιουργούσε και πρόβλημα στην απόδοση. Όποτε κοιτούσα NPCs, τα fps από κολλημένα 60 πέφταν στα 30-κάτι με CPU και GPUs απλώς να κοιμούνται με usage κάτω του 40%.... Έτσι, μετά από 2 μέρες παίδεμα με το superpack, το έβγαλα, αφιέρωσα 3 ωρίτσες και έφτιαξα το παιχνίδι όπως το θέλω. QTP3 texture Pack BTP SI texture Pack All Natural Natural Water Natural Habitat Natural Vegetation Alive waters Improved Trees and Flora Book Jackets Unique Landscapes Franscesco's Creatures and Items Overhaul Unofficial Patch Unofficial SI patch Unofficial official mods patch QTP3 patch Fast Exit 2 OBSE Book Placement v2 Enhanced Economy HUD Status Bars Trade and Commerce Realistic Leveling Elys Uncapper Sneaking Detection Recalibrated Tώρα αν στην πορεία δούμε ότι θέλουμε κάτι άλλο, θα το βάλουμε.
stratigos24 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Αυτο (Unofficial SI patch) (ζητω συγνωμη, αυτο δεν βρισκω: The Unofficial Patch Supplement,). Αν το βρει καποιος καπου ας κανει ενα ποστ εδω να το εχω σε περιπτωση που βγαλω το superpack και κανω τον αλλο τροπο. Συμφωνα με αυτο τον οδηγο που εχει βαλει προηγουμενος ο panther_512 το ψαχνω...
aekoupoli Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 μηπως ειναι αυτο? http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=10739 o panther ομως αποτι βλεπω δεν εχει καποιο τετοιο μod στη λιστα του,αλλα αν βρω κατι θα σου πω
aekoupoli Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 για δες κ εδω http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1751155
stratigos24 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 stratigos24, από την εικόνα που βλέπω, για το πρόβλημα με τις μπάρες τσέκαρε 2 πράγματα: rebuild του bashed patch μέσω του Wrye Bash. Αυτο μου ειπαν και εμενα στο φορουμ του superpack: You probably need to rebuild the bashed patch. Search the forum there is a theread explaining on how to do that.
panther_512 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει πλέον Supplement για το Unofficial patch. Κατεβάζεις το Unofficial patch και το update του σε 3.4.2 και είσαι ΟΚ.
stratigos24 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Λεω και εγω...δεν μπορουσα να το βρω πουθενα. Οποτε μια χαρα λοιπον.. Edit: Εκανα rebuild το bashed patch με το Wrye Bash και ολα μια χαρα. Τωρα να μαθω μονο και πως κοιμαμαι και τελος. Γιναν και πιο ωραια τα μενου με αυτο. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2011 από stratigos24
dapos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 ->Can anyone tell me how to turn realistic fatigue off please? Go to Oblivion/Data and find SM Enc&Fatigue. Find the line that says fFatigueRunBase Change it and the ones below it to whatever you want. If you want it to be like Vanilla oblivion, use the values it says after V. και ο υπνος εκει μεσα ειναι για απενεργοποιηση combat fumbling (σε παγωνει αν εν ωρα μαχης μπεις στο inventory: -Go in the misc item menu. -Open +[Mod Options] -> Combat Fumbling -Reduce "Max Penality" to 5 and rise "Threshold" to 5 also (keep pressed the Shift key for reducing). HOW TO ENABLE FAST TRAVEL: Go in "Oblivion\Data\ini\" open "Map Marker Overhaul.ini" find the line: "set tnoMMO.FastTravelMode to 2" and change to: "set tnoMMO.FastTravelMode to 0". O ρυθμος με τον οποιο κανουν level τα skill ειναι στο realisting leveling ini. Εχει μεσα οδηγιες.
stratigos24 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Θα δω σε τι απο ολα αυτα θελω να κανω αλλαγη. Να εισαι καλα.
marios_geo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μετά από 70 ώρες στο fallout : new vegas ξεκίνησα και αυτό. Έχω πρόβλημα με fps, με ίδιες ρυθμίσεις με το new vegas, το παιχνίδι χάνει frames που και που (ιδίως αν κάνεις 360 μοίρες στροφή) Παρόμοιο πρόβλημα είχα και με το fallout 3, το οποίο όμως πρέπει να είχε να κάνει με προβλήματα ήχου. Έκανε ένα παράξενο δυνατό θόρυβο κάθε 1 δευτερόλεπτο, αλλά μόλις αγόρασα μια κάρτα ήχου εξαφανίστηκε αυτό (και για κάποιο παράξενο λόγω ανέβηκαν πολύ τα frames). Παίζω σε 1200χ800, low details και το v-sync on. Το μηχάνημα μου είναι i740qm, 8GB ram και nvidia 425M. Το παιχνίδι είναι από steam, και έχει όλα τα patch.
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) έφερα το φτυάρι μου, και μετά από 10 χρόνια (wow) ξεθάβω το θέμα, παρακαλώ κρατηθείτε! Μιας και ήθελα κάτι να παίξω, θυμήθηκα και έβαλα το oblivion..όμως τα δείχνει τα χρονάκια του (αφού πρώτα έβαλα το morrowind και εντάξει αρχαίο πλέον).. Google power και έπεσα πάνω σε αυτή την λίστα με mods Bevilex' modlist for Oblivion - Graphics είναι ΜΕΓΑΛΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ η λίστα μα τον Τάλος! Θα ξεκινήσω τις επόμενες μέρες να περνάω τα mods, αν και έρχεται εξεταστική, δουλειά πλέον δεν έχουν, χρόνο γιαυτά πάντα έχουμε . (το θέμα είναι στοιχειωμένο..οι 2 πρώτες σελίδες έχουν 2πλά τα posts) Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2021 από xtrmsnpr 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα