bnvdarklord Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Επελεξε τα όλα ειναι τα expansion και καποια dlc που εχει. Εκτος αν δεν σ'αρεσει καποιο δεν ξερω.
stratigos24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Επελεξε τα όλα ειναι τα expansion και καποια dlc που εχει. Εκτος αν δεν σ'αρεσει καποιο δεν ξερω. Σιγα που ξερω πιο μαρεσει... Τα επελεξα ολα. Μεχρι στιγμης εχω βαλει και απο το steam link που μου εδωσε ο panther τα obmm, boss, the unofficial path και πηγαινει μια χαρα. Θα βαλω και καποια αλλα που θελω για textures κλπ.
activex Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 βάλτε και αυτό http://www.youtube.com/watch?v=jvNdAGwnwm0&feature=related
Material_Defender_1032 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 βάλτε και αυτό http://www.youtube.com/watch?v=jvNdAGwnwm0&feature=related Το θέλω με raspberry ηχητικό εφέ!
panther_512 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Επελεξε τα όλα ειναι τα expansion και καποια dlc που εχει. Εκτος αν δεν σ'αρεσει καποιο δεν ξερω. Βασικά τα DLC που κληρονομείς πύργους, κατακόμβες κλ μου καταστρέψαν το immersion στο παιχνίδι. Τοξότης-κλέφτης που παλεύει για να ζήσει, ξαφνικά αποκτά κάστρα και δεν ξέρω και γώ τί. Πώς να συνεχίσω τη ζωή μου ώς κλεφτάκος, όταν έχω ολόκληρο κάστρο? Μου'ρχεται να ξεκινήσω πάλι από την αρχή, αφού πρώτα κάνω deactivate αυτά τα DLCs...
stratigos24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Πώς να συνεχίσω τη ζωή μου ώς κλεφτάκος, όταν έχω ολόκληρο κάστρο? Χαχαχα! Πω πω...και ειπα ας περασει λιγος καιρος και να ξεκινησω μετα απο καποιο χρονικο διαστημα το skyrim, ωστε να εχουν φτιαξει τα πραγματα, πηρα το oblivion και παλι δεν ξερω τι να αφησω και τι να κρατησω και να ξεκινησω να παιζω... Μηπως εχει βρει κανεις αυτο: The Unofficial Patch Supplement??
dapos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Παιδια το καλυτερο απ' ολα σας εχω: με ενα απλο αρχειο για εγκασταση εγκαθιστατε ΟΛΟ το FCOM (δηλαδη τα 4 μεγαλυτερα overhaul του Oblivion) + ποσα αλλα mod σε 1 λεπτο, χωρις να αναγκαστητε να γινεται προγραμματιστες.... Danwood's Superpack Version 6.4.2 Final: Updated 07/11/11 Description: This is not just a compilation, a bunch of mods collected and offered in a mere package. This an expansion, and every mod is a component, fully tested and tweaked in order to perfectly stick with the final game experience. All mods added are intended mainly for immersion, realism and roleplaying, I will not add content for content's sake mods like fancy body / location replacers / non-lore-friendly quests and funny companions. I've even forced myself to keep less than 90 Esps actived, so stability is assured. FCOM SuperPack includes a clean FCOM installation plus some mods you (well, I actually) cannot live without, and that are intended to do not break the FCOM game balance nor the game stability/performance. The main difference with other modpacks is that this one is extremely polished and totally auto-installing, you won't even need to rebuild the bashed patch, just install and play!! Lot of esps have been cleaned, meshes have been pyffied (optimized), mods esp have been merged to reduce the active plugins (Merged Patch.esp), many compatibility fixes, even those not available on the Nexus but made by myself (SuperPack Patch.esp), have been introduced, mods INI tweaked in order to preserve a perfect balance; and overall everything is compiled in the best way. Total plugins (ESM/ESPs): 175 Total plugins active with Bashed Patch: 119 (NON MERGED version) Total plugins active with ESPs merged: 74! (MERGED version)
stratigos24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Α να εισαι καλα dapos. Δεν υπαρχει προβλημα να το κανουμε install σε οποια εκδοση ετσι?
dapos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 installation guide You need: -TES4 Oblivion ENGLISH -The Shivering Isles Expansion -Knights of the Nine (ALL 9 DLCs, included BattleHorn Castle!) -Patch v1.2.0416 Υ.Γ. παω να κανω copy paste μερικα σχολια του danwood και δεν μ αφηνει το φορουμ γιατι λεει γραφω... greeklish... Δεν μου φαινεται λογικο, απλα αγγλικα γραφω... Τελως παντων κουτσουρεμενα σχεδον το μονο που πρεπει να προσεξεις απο τις απλουστατες οδηγιες: 3) When asked, select the folder where the Oblivion folder is located (usually Bethesda Softworks). DON'T INSTALL DIRECTLY INSIDE THE OBLIVION FOLDER! For example: "C:\Program Files\Bethesda Softworks". NOT IN: "C:\Program Files\Bethesda Softworks\Oblivion". Υ.Γ.2 Επειδη ο danwood ειναι μαζοχας και εχει ενεργοποιησει καποια realism mod για stamina/food/drink/sleep, δες το survival guide Που εχει για το πως να την παλεψεις, ή πως να τα απενεργοποιησεις.
panther_512 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μάλιστα. Το κατεβάζω και θα το δοκιμάσω. Καλό είναι όποιος βάζει mods, να κάνει πρώτα ένα αντίγραφο του Data φακέλου του παιχνιδιού, για να μήν παιδεύεται με uninstalls και reinstalls αν τα πραγματα δεν πάνε καλά. Διάβασα ήδη καμπόσα για το compilation αυτό και χρειάζεται όπως γράφεις και εσύ μερικές τροποποιήσεις για είναι το παιχνίδι πιό διασκεδαστικό. Θα το δούμε το απόγευμα αναλυτικά. Καλό είναι, αν κάποιος έχει δυνατό μηχάνημα, να κατεβάσει και τα QTP3 Texture Pack και Bomret Texture Pack for Shivering Isles.
stratigos24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Προσωπικα εχω κανει backup τα αρχεια του oblivion μεσω steam και το διεγραψα και μολις το ξαναπερασα με το backup και θα βαλω και εγω αυτο το compilation να δουμε. Θα δω και τι να απενεργοποιησω φιλε dapos, πειτε και εσεις οτι σας φανηκε καλο και οτι σας φανηκε ασχημο. Εγω θα το κανω install στον φακελο: steam in/steamapps/common/oblivion και βλεπουμε. Εdit: Το εκανα install και το compilation και το patch στον φακελο που αναφερω παραπανω και τελικα οταν παω να τρεξω το Play FCOM SuperPack απο την επιφανεια εργασιας στη συντομευση που βγηκε, λεει οτι δεν βρισκεται το αρχειο oblivion.exe και αν ειμαι σιγουρος οτι το εχω κανει install στον ιδιο φακελο...ωραια, ξεκιναμε...το σβηνω παλι!
stratigos24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μπορουν να μας βοηθησουν και αυτα τα βιντεο που παραθετονται εδω, αλλα δεν ειναι σε ενα exe οπως ειναι το complilation που κατεβασαμε, αν ειδα καλα.
stratigos24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Εκανε κανεις τιποτα??? Εdit: Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2011 από stratigos24
panther_512 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Το Superpack πάρα πολύ μπελαλίδικο. Το κάνει install μιά χαρά, μαζί και με τα high res textures που ήθελα, αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ με τις παραμετροποιήσεις των επι μέρους mods. Ειδικά το DarnUI που αλλάζει το interface, πραγματική καταστροφή, λόγω των πολύ μικρών του fonts, τα οποία δεν μπορώ να μεγαλώσω ιδιαίτερα. Και δυστυχώς κατα την εγκατάσταση του Superpack, δεν μπορώ να επιλέξω να μήν εγκατασταθεί το UI overhaul. Θα προσπαθήσω λίγο ακόμα, αλλά με βλέπω να βάζω manually 1 προς 1 τα mods που με ενδιαφέρουν, όπως και πρίν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα