Alithinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 To oblivion νομιζω οτι ειχε αρκετα μεγαλυτερο χαρτη, αλλα ηταν επαναλαμβανομενος Είχανε κάνει ένα αυτόματο σύστημα για τη χλωρίδα που έβαζε δέντρα και θάμνους randomly. Αλλά όπως και να το κάνεις,έχει πολλά περισσότερα χρώματα ο κόσμος του,κάτι που μετά από κάποιες ώρες παίζει σημαντικό ρόλο. Εμένα πάντως μου άρεσε περισσότερο ο κόσμος του Ob.
marios_geo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Και ένα ακόμη πιο ρητορικο ερώτημα... Καλός παίχτης δεν είμαι, αλλα τα dragon age και mass effect τα τελείωσα σε επίπεδο δυσκολίας normal. Το fallout ακόμα και στο easy δεν το βγάζω. Η κάτι κάνω λάθος ή είναι πολυ δυσκολότερα (αμφοτερα) ;
panther_512 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Τσίμπισα και εγώ το Oblivion με τη προσφορά του Steam, πέρασα καμπόσα mods να φτιαχτούν τα γραφικά του και βρίσκομαι περίπου 16 ώρες στο παιχνίδι, κάνοντας υπομονή μέχρι να στρώσει το πράγμα στο Skyrim. Έχοντας παίξει 174 ώρες Fallout: New Vegas και περίπου 80 στο Fallout 3, να κάνω μιά πολύ γρήγορη σύγκριση: Το gameplay μεταξύ των παιχιδιών είναι ουσιαστικά το ίδιο. Ατέλειωτες ώρες εξερεύνησης σε ένα μεγαλούτσικο χάρτη. Το μόνο που αλλάζει είναι η θεματολογία (sci-fi vs fantasy) και τα χρώματα. Όπως σωστά λέει ο Alithinos, σίγουρα το Oblivion είναι πιό ευχάριστο στο μάτι, με πολλά τοπία και πλούσια χρώματα, αν και όταν θα μπαίνεις στα dungeons, εκεί κυριαρχούν τα ίδια χρώματα με τα dungeons του Fallout. Αν του πλακώσεις τα mods όμως, το Oblivion γίνεται πάρα πολύ ωραίο. Τρομερά μεγάλο όμως αρνητικό, το levelling σύστημα του Oblivion. Θέλει προσοχή, διότι αν σου αρέσουν οι εκτός συνηθισμένου πλαισίου ήρωες, υπάρχει περίπτωση ο χαρακτήρας σου να μήν είναι βιώσιμος από τα πρώτα κιόλας levels. Επίσης όλοι οι κακοί του παιχνιδιού ανεβαίνουν αυτόματα levels μαζί με σένα, καθιστώντας ανύπαρκτο το αίσθημα εξέλιξης και αύξησης δύναμης.
stratigos24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Τσίμπισα και εγώ το Oblivion με τη προσφορά του Steam, πέρασα καμπόσα mods να φτιαχτούν τα γραφικά του και βρίσκομαι περίπου 16 ώρες στο παιχνίδι, κάνοντας υπομονή μέχρι να στρώσει το πράγμα στο Skyrim. Πες κανενα mod και εσυ απο αυτα που εβαλες. Μεχρι στιγμης εχω βαλει μονο το Oscuro's Oblivion Overhaul.
panther_512 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Τα mods που έβαλα μέχρι τώρα: - Unofficial Oblivion patch: Πάνω από 2000 διορθώσεις bugs - Unofficial official mods patch: Διορθώνει τα bugs των official mods της Bethesda - Unofficial Shivering Isles patch: Διορθώνει τα bugs του expansion. - Alternative start: Ξεκινάς ώς μετανάστης που φτάνεις με καράβι. Πολλές έξτρα επιλογές για τη δημιουργία του χαρακτήρα σου. -Bag of holding: Για να μπορείς να κουβαλάς τα πάντα. Σε γλιτώνει από τρομερή ταλαιπωρία. - Βοοk jackets Oblivion High res: Το κάθε βιβλίο εχει το τίτλο του επάνω με high-res textures. Το κάθε βιβλίο ή σειρά βιβλίων έχουν το δικό τους hardcover. Απλά καταπληκτικό. - Book placement v2: για να μπορείς να φτιάξεις τη βιβλιοθήκη σου όπως γουστάρεις - Alive waters: Τα νερά αποκτούν τεράστια ποικιλία - Ιmproved trees and Flora: Ότι λέει ο τίτλος. Aναβαθμίζει δέντρα και βλάστηση - Νatural Environments: Καταπληκτικά καιρικά φαινόμενα, ουράνια τόξα, νερά, βλάστηση κλ - Unique landscapes compilation: Τα τοπία αποκτούν τεράστια ποικιλία. - Qarl Texture Pack 3 Redimized and further reduced: 1.6GB από high-res textures που αλλάζουν τα πάντα. - Τrade and Commerce: Αγοράζεις το δικό σου μαγαζί πώλησης αγαθών. Προσλαμβάνεις προσωπικό που τα πουλάει για εσένα. - Fast Exit: Για να μήν κρασάρει το παιχνίδι όποτε κάνεις Quit.
Witcher Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Αυτά τα mods παιδιά παίζουν κανονικά με την special έκδοση απο το steam η παρουσιάσετε κανένα πρόβλημα με τον λογαριασμό για παράδειγμα του steam?
stratigos24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Οχι, κανονικα σε ολες παιζουν και στο steam. Δεν εχεις θεμα. Οταν λες special εκδοση, εννοεις την deluxe edition?
stratigos24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/user/Ascilia00 Ριξτε μια ματια...
Apoll Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Μόλις τελειώσω με το Skyrim κατά τα Χριστούγεννα, θα πιάσω πάλι την GOTY έκδοση του Oblivion γιατί όταν βγήκε, με την γυναίνα να παίζει σαν μανιακή, δεν με άφηνε σε ησυχία να παίξω δίπλα της.
LongTom Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/user/Ascilia00 Ριξτε μια ματια... Lol,κάτι τέτοια mods είναι για άλλου είδους gameplay experience:rolleyes: Πάντως προσωπικά βρίσκω τα mods που αλλάζουν την εμφάνιση του χαρακτήρα άχρηστα λόγω hoods/helmets+1st person. Έτσι π.χ. στα oblivion/skyrim όλο random έκανα την φάτσα/εμφάνιση.Γιατί να ασχολείσαι με κάτι που δεν βλέπεις ποτέ;
stratigos24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Παιδια, οποιος μπορει απο εσας, ας με βοηθησει. Οντας ασχετος με τα mods (εχω παρει την deluxe edition, δεν ξερω αν παιζει ρολο, απλα μιας και λεει οτι εμπεριεχει διαφορα expansions το αναφερω) εβαλα μερικα και οταν πηγα να συνεχισω το παιχνιδι που ειχα κανει save, σε καποια σημεια εμφανιζονταν ακιρα κιτρινα πολυγωνα. Διαβαζω στο internet για το πως μπαινουν τα mods αλλα εχω λιγο μπερδευτει. Γενικα τα mods που εβαλα ηταν ολα με installer επιτηδες, ωστε να μην μπλεξω με αρχεια, φακελους και αντικαταστασεις κλπ. Διαβασα πως καποια mod πρεπει να φορτωνονται πρωτα απο καποια αλλα για να μην υπαρχει προβλημα κλπ οπως αναφερεται και εδω: http://www.pcmaster.gr/forum/viewtopic.php?f=10&t=10212 Εχω απεγκαταστησει το παιχνιδι και ξανακατεβαινει ωστε να τα κανω ολα παλι απο την αρχη. Πειτε μου πως να το κανω σωστα. Ευχαριστω.
panther_512 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Θα κατεβάσεις τον Oblibion Mod Manager ( OBMM ). Aπό αυτόν μπορείς να κάνεις τις εγκαταστάσεις των mods και να αλλάξεις τη σειρά που φορτώνουν. Η πλειοψηφία των mods το χρειάζονται. Αλλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, κατέβασε και το BOSS, το οποίο κάνει έλεγχο όλα τα mods που εγκατέστησες, τα ελέγχει για conflicts και τα βάζει αυτόματα στη σειρά που πρέπει. Tέλος πρέπει να δώσεις προσοχή στις πληροφορίες των mods για τυχόν conflicts με άλλα. Αν θές να ακολουθήσεις μία ασφαλή οδό, ακολούθησε τη σειρά εγκαταστάσεων σύμφωνα με το steaky στο Steam: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1306005
stratigos24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Kατεβασα καποια στιγμη το manager αυτο αλλα δεν μπορεσα να κανω install πχ. το mod για το νερο που εχεις δωσει. Δεν ηταν σε installer μορφη και δεν καταλαβαινα τι να κανω με τον oblivion mod manager, δεν εβλεπε κανενα αρχειο απο το mod για να το κανει load και να το τρεξει. Προφανως ομως εγω θα εκανα καποιο λαθος. Θα ξανακοιταξω οτι μου ειπες προσεκτικα και οπου κολλησω ξαναγραφω. Ευχαριστω. Edit: Kατι ακομα. Εδω στο step 3 λεει να βαλουμε το The Shivering Isles Patch. Aυτο ειναι αλλο απο το The Shivering Isles expansion που ερχεται μαζι με την deluxe edition? 2o edit: Μολις κατεβηκε το game παλι απο το steam και μολις το τρεχω παταω στο data files να δω και ειναι ετσι: Πρεπει να τα επιλεξω ολα ή να το αφησω οπως ειναι?
stratigos24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Κανεις? Το γραφω γιατι εκανα λαθος μηνυμα και ας γραψω κατι μπας και μου δωθει και πιο αμεσα βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα