panosxry Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Για προτείνετε μερικά καλά που χρησιμοποιείτε για graphics κυρίως αλλά και για οτιδήποτε άλλο
greenmachine Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Qarl's Texture Pack 3 (FULL) +Natural Enviroments! Αυτά τα 2 είναι super βασικά, τώρα με ψάξιμο μπορείς να βρεις και άλλα..
polonos1313 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=CCTLfKRUV9c[/ame]
JohNy_GR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Πριν απο αρκετο καιρο επαιζα ανελεητα oblivion και φυσικα το ειχα φορτωσει ΠΟΛΥ με mods. μια απο τις πιθανες βλακειες μου και πιθανη αιτια του τωρινου μου προβληματος ειναι οτι εμπλεξα πολυ καποια απο τα mods. συγκεκριμενα το AWLS και το Illumination within revived. και τα 2 ειναι για animating των παραθυρων στα κτηρια, οχι τιποτα σπουδαιο αλλα μια ωραια πινελια στο παιχνιδι. το θεμα ειναι οτι απο το μπλεξιμο αυτο τωρα πρεπει να ανακατευτηκαν τα meshes και textures των παραθυρων με αποτελεσμα τωρα να ειναι ουσιαστικα ανυπαρκτα. δηλαδη οπου υπαρχει παραθυρο απλα ειναι μια ροζ-λιλα επιφανεια. βεβαια αυτο ειδικα μεσα σε πολεις καταντα αφανταστα ενοχλητικο. οποτε ηθελα να ξερω αν καποιος εχει καποια λυση σε αυτο, η το παιχνιδι εγκατεστημενο οποτε μπορει να μου δωσει ισως τα αρχεια που χρειαζομαι κατευθειαν απο το φακελο data του παιχνιδιου
DonScorpio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Πήγα σήμερα να ξανακάνω εγκατάσταση του συγκεκριμένου παιχνιδιού και μου έβγαλε το εξής error : Error Code: -5009 : 0x80041f42 Error Information: *C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime\11\00\Intel32\ctor.dll >inc\CoCreate.cpp (44) >Kernel\Component.cpp (1151) >Kernel\CABFile.cpp (384) >SetupDLL\SetupDLL.cpp (1526) PAPP:Oblivion PVENDOR:Bethesda Softworks (http://www.bethsoft.com) PGUID:35CB6715-41F8-4F99-8881-6FC75BF054B0 $11.0.0.28844 @Windows Service Pack 2 (6002) BT_OTHER 53972.34 Καμιά ιδέα πώς διορθώνεται?
Dbzakias2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Πωωωω, τωρα θυμήθηκα το παιχνιδι και το ξανακατεβαζω... υ.γ. που ειναι η περιοχη με τα χιονια που ανεβαινες σε ενα βουνο και εβλεπες τα παντα;
Dbzakias2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Cloud ruler temple εννοεις? μαλλον ναι...
stratigos24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μιας και το αγορασα προσφατα, θα ηθελα οποιος ξερει, οποιος θυμαται, οποιος εχει ορεξη, να μου προτινει ποια mods να βαλω στο παιχνιδι.
LongTom Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Μιας και το αγορασα προσφατα, θα ηθελα οποιος ξερει, οποιος θυμαται, οποιος εχει ορεξη, να μου προτινει ποια mods να βαλω στο παιχνιδι. Εγώ είχα αυτά τα 3 πάντα σε συνδυασμό με 3-4 μικρότερα. Oscuro's Oblivion Overhaul->Το μεγαλύτερο και ίσως καλύτερο μοντ.Αλλάζει πάρα πολλά στο παιχνίδι(και γίνεται αρκετά δυσκολότερο και συνάμα βαθύτερο σε gameplay) Martigen's Monster Mod->To λέει και το όνομα τι είναι. Mighty Magicka->Αλλάζει τα μαγικά και τα κάνει ποιο δυνατά αλλά και ποιο περίπλοκα. και από εκεί και πέρα έχει πραγματικά εκατοντάδες. Πάνε στο nexus και δες τι σε αρέσει.
marios_geo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Λίγο ρητορικό το ερώτημα μου. Πήρα το παιχνίδι πρόσφατα, αλλα επειδή ακόμα παίζω το fallout 3, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Το fallout ,μου φαίνεται κάπως μονοτονο, πόλεις μετρό κτλ και δεν μου πολυ άρεσε. Το elder scrolls είναι στο ιδιο στυλ; Δυο τρεις τύποι περιβάλλοντος, ατελείωτο περπάτημα απο μέρος α σε β, και μάχης στο ενδιάμεσο;
stratigos24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Εγώ είχα αυτά τα 3 πάντα σε συνδυασμό με 3-4 μικρότερα. Oscuro's Oblivion Overhaul->Το μεγαλύτερο και ίσως καλύτερο μοντ.Αλλάζει πάρα πολλά στο παιχνίδι(και γίνεται αρκετά δυσκολότερο και συνάμα βαθύτερο σε gameplay) Martigen's Monster Mod->To λέει και το όνομα τι είναι. Mighty Magicka->Αλλάζει τα μαγικά και τα κάνει ποιο δυνατά αλλά και ποιο περίπλοκα. και από εκεί και πέρα έχει πραγματικά εκατοντάδες. Πάνε στο nexus και δες τι σε αρέσει. Ναι, πραγματικα ειναι 100αδες για αυτο και ανοιξα το θεμα. Στο nexus πελαγωσα.... Θα δοκιμασω αυτα που μου λες, να εισαι καλα. Οποιος αλλος εχει να προτινει κανενα ακομα, ευπροσδεκτο...
Alithinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Λίγο ρητορικό το ερώτημα μου. Πήρα το παιχνίδι πρόσφατα, αλλα επειδή ακόμα παίζω το fallout 3, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Το fallout ,μου φαίνεται κάπως μονοτονο, πόλεις μετρό κτλ και δεν μου πολυ άρεσε. Το elder scrolls είναι στο ιδιο στυλ; Δυο τρεις τύποι περιβάλλοντος, ατελείωτο περπάτημα απο μέρος α σε β, και μάχης στο ενδιάμεσο; Όσων αφορά θέματα gameplay και μηχανισμών leveling,skills κτλπ είναι ολόιδια. Προσωπικά και εμένα το Fallout 3 μου φάνηκε μονότονο και κουραστικό σε κάποια φάση. Είχε πολύ γκρι και πράσινο,και τα διάφορα μέρη δεν είχαν τίποτα το ιδιαίτερο/ξεχωριστό να τα υχαριστηθείς.Μοναδική φορά που είδα κάτι εκτός από γκρι ήταν στο Tenpenny Tower. Το Oblivion μου άρεσε περισσότερο. Θα δεις τα πράσινα λιβάδια,καταγάλανα νερά,κίτρινη άμμο,χιονισμένα βουνά... Αντί να νοιώθω πως συνέχεια βρίσκομαι στο ίδιο μουντό μέρος,σταμάταγα από το quest και ξεχνούσα τις αποστολές μου μόνο και μόνο για να κάτσω μερικά δευτερόλεπτα να χαζέψω και να θαυμάσω το φυσικό του κόσμο. Επίσης σε θέμα κεντρικού σεναρίου η εξέλιξη πάει κάπως διαφορετικά.. Στο Fallout 3 στην αρχή ήμουν πολύ περίεργος και ψημένος με το story του αλλά σιγά σιγά άρχισα να χάνω το ενδιαφέρων μου προς αυτό και να το βαριέμαι. Στο Oblivion έγινε το αντίθετο και ενώ στην αρχή μου φαινόταν ψιλομάπα η κεντρική του ιστορία,όσο προχώραγε μου άρεσε περισσότερο και την έβρισκα πιο ενδιαφέρουσα.
marios_geo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση.
Sayan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 To oblivion νομιζω οτι ειχε αρκετα μεγαλυτερο χαρτη, αλλα ηταν επαναλαμβανομενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα