Sed22 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Παίζει να έχεις γίνει vampir και να μην το έχεις καταλάβει, οπότε και το φως του ήλιου σου κάνει ζημιά Ναι!και εγω το ειχα παθει..και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη με την θεραπεια που ηθελε η γρια..και το επαιξα απο την αρχη της αποστολης
giorgos147 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Για να μη παθαίνεις τίποτα απο τον ήλιο το πρωί να πίνεις αίμα(αν εισαι vampire)το βράδυ απο αυτούς που κοιμούνται
Sutter Cane Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 vampire?? και ποτε εγινα; πως; Δεν θυμαμαι να μου πεταξε καποια σχετικη ερωτηση!! Μπορω καπως να το αποφυγω;
bianca76 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Προφανώς σε δάγκωσε βαμπίρ κατα τη διαρκεια μάχης. Θα σε ρωτήσει αργότερα ο Βίνσεντ (Dark Bro) αν θέλεις να γίνεις βαμπίρ ή όχι. Αφού όμως δεν το κατάλαβες, σίγουρα σε τραυματισε κάποιο. Πάρε την αποστολή για τη θεραπεια του βαμπιρισμού απο τον Raminus Polus στο Arcane University...ή επωφελήσου της ιδιοτητος, χεχε
wgibson Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 σκεφτομαι να εγκαταστησω το oblivion+knights of nine+shivering isles + τελευταιο patch επιπλεον λεω να βαλω και καποια mods εχω δει αυτα http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=oblivionmods.Detail&id=530 http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=OblivionMods.Detail&id=376 http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=OblivionMods.Detail&id=25 αλλα εχω ακουσει και για το ΟΟΟ , obscuro overhaul oblivion (αν δεν κανω λαθος) ταιριαζουν ολα αυτα ή θα τα δει ολα ο η/υ σας ευχαριστω
sstav Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Βαζοντας το ΟΟΟ το παιχνίδι γίνεται πραγματικο RPG (όχι σαν το vanilla oblivion) ...είναι must και το 1ο που εγκαθιστάς μετά την εγκατάσταση του παιχνιδιού...το ΟΟΟ έχει ενσωματωσει κάποια mods (δες readme) ...από κει και πέρα το καλύτερο site για mods είναι το www.tesnexus.org ... Μακράν....δες τα TOP150...
wgibson Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 τι εννοεις γινεται κανονικο rpg ? απλα με ενδιαφερει αν ειναι συμβατο με το shivering isles σε ευχαριστω
wgibson Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 προσπαθω να βγαλω μια screenshot του oblivion και δεν μπορωωω δοκιμασα snagit & screenhunter οταν ειμαι στα windows δουλευουν κανονικα , οταν ειμαι στο Oblivion τιποτα εχει κανεις καμια ιδεα??? εχει κανενα αλλο τροπο το oblivion απο την "μανα" του?
Azerothe Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 λοιπον παιδια λεω να ξαναρχισω το oblivion...θελω να μου πειτε ποιο ειναι το mod που βελτιωνει ολλα τα γραφικα και ποια ειναι τα πιο σημαντικα mod για να βαλλω??εψαξα αλλα εχει απειρα mod και εχω μπερδευτει...
fearwhatnow Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 λοιπον παιδια λεω να ξαναρχισω το oblivion...θελω να μου πειτε ποιο ειναι το mod που βελτιωνει ολλα τα γραφικα και ποια ειναι τα πιο σημαντικα mod για να βαλλω??εψαξα αλλα εχει απειρα mod και εχω μπερδευτει... Βαλε Qarl's Textures ver.3 μαζι με Oscuro Overhaul (OOO ver.1.3).Εδω: http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Must_Have_Mods
Xoxosis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Παλιες καλες εποχες , μερικα Mod που ειχα βαλει τοτε Αντε να βγει καμια συνεχεια θα ειναι το μοναδικο παιχνιδι που θα σκασω φραγκα για καρτα γραφικων , τα αξιζει με το παραπανω
ikaruga24 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Με αναγκασατε να το ξανακανω install + mods παλι κουφαλες. Και εκει που εχω απειρα RPG να περιμενουν στην ουρα να που βαζετε ενα ποστ και μου θυμιζετε εποχες. Το παιχνιδι το ειχα χαρει εντελως μαμα (περα απο το γελοιο ταυτοχρονο level up και των εχθρων) και νομιζω οτι με τα mods θα ειναι κατα πολυ καλυτερο. Ακομα κατεβαζω mods βεβαια. Thanks Fear για το εκπληκτικο site με τα καλυτερα απο αυτα.
Xoxosis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 To ειχα γονατισει στα mod ποιοτητας , lod 4096χ4096 ισα που σηκωνε τοτε η 7800
capitan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Και γω του είχα φορτώσει καμιά 100αρια mods.. Αν το παίξεις με mods μετά δεν παίζεται χωρίς...
Azerothe Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 λοιπον παιδια εχουμε προβλημα.εβαλλα το oblivion ξανα αφου μου το εφερε ο θειος και ενω παιζει μια χαρα κανει κατι το περιεργο,το εδαφος το δειχνει πολυχρωμο...δεν ξερω τι να κανω ...εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει????μονο το εδαφος ειναι πολυχρωμο..ολλα τα αλλα -δεντρα,ουρανος,χαρακτηρες ειναι μια χαρα..ακουω αποψεις...καρτα εχω την 4870.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα