Dragonheart Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Yparxei guide sto hints and tips...lol kante ena search guys kai kamia fora...vampirism sucks... Sorry.. Θα ψαξω εκει!! Θα ηθελα να δοκιμασω το vampirism αλλα ειμαι ακομα νεος!! lvl 4 ρε γαμωτο και vampire δεν μου καθεται καλα!! Οταν μεγαλωσω λιγο ακομα μπορει να βρυκολακιασω!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Δημοσ. 28 Μαΐου 2006 Den xaneis kai tpt...ase pou eisai kakasximos...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 ε, απλά έχει κάποια bonus, αλλά η αλήθεια είναι ότι και μένα μου τη σπάει. Δεν μπορώ βρε παιδί μου να είμαι βαμπίρ. Είμαι καλός άνθρωπος στο παιχνίδι...
Dragonheart Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 ε, απλά έχει κάποια bonus, αλλά η αλήθεια είναι ότι και μένα μου τη σπάει. Δεν μπορώ βρε παιδί μου να είμαι βαμπίρ. Είμαι καλός άνθρωπος στο παιχνίδι... lol!! Και εγω μια απο τα ιδια! Οταν βρω λιγο χρονο να παιξω το παιχνιδι θα κανω το quest για να γινω ανθρωπος ξανα!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 lol!! Και εγω μια απο τα ιδια! Οταν βρω λιγο χρονο να παιξω το παιχνιδι θα κανω το quest για να γινω ανθρωπος ξανα! και εγώ το ίδιο. I'm bumped που τερμάτισα την βασική αποστολή ως βαμπίρ. Δηλαδή αυτός που έπαιξε βασικό ρόλο στην διάσωση της Tamriel ήταν βαμπίρ; Τι σόι ιστορία είναι αυτή;
Dragonheart Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 και εγώ το ίδιο. I'm bumped που τερμάτισα την βασική αποστολή ως βαμπίρ. Δηλαδή αυτός που έπαιξε βασικό ρόλο στην διάσωση της Tamriel ήταν βαμπίρ; Τι σόι ιστορία είναι αυτή; Ελα μωρε ενταξει.. Ενα παιχνιδι ειναι!! Δεν μπορει να ειναι ολα τελεια.. Εχει και μερικα ακυρα!
privateer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Oblivion patch coming next week for PC, 360 http://www.joystiq.com/2006/06/02/oblivion-patch-coming-next-week-for-pc-360/
chek2fire Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 nightwolf πηγα τελικα σε format και πλεον το oblivion τρεχει μια χαρα στο pc ουτε κοληματα ουτε κρασαρισματα.εβαλα ολους τους driver το μονο που δεν εχω περασει ειναι οι driver για τον printer hp.μηπως ηταν αυτος ο ενοχος για τα κρασαρισματα στο game?
N1ghtW0lf Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 mexri na paw egw se format 8a prepei na grapsw kamia 50aria dvd prwta, dhladh xaireta mou ton platano... siga mhn kanw kai format gia na paiksw ena paixnidi...erxetai kai eksetastikh, otan teliwsw me to kalo kai bgei to patch kai den paizei tote 8a doume...
electroasd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 παιδια εχω τα εξης προβληματα : εχω παιξει καμια 12αρια ωρες το παιχνιδι , στο βασικο quest ειμαι στη φαση που πρεπει να παω τον Marcous πισω στον Jauufre(αν γραφω σωσστα το ονομα) , εχω κανει και καποια αλλα μικρα quest , και τωρα βρισκομαι στο mage guild και πρεπει να μιλησω σε καποιον(δεν θυμαμαι ονομα,ειμαι στη δουλεια τωρα(!!!!!!))) με καποιο charm scroll.ΒΑΣΙΚΟ προβλημα 1:ειμαι ακομα Level 1. ειναι φυσιολογικο αυτο?συγκεκριμενα ειμαι στο τελος του 1 και εννοειται οτι χρησιμοποιω τα major skils μου. Τι να κάνω? Προβλημα 2: μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω σε αυτον για να μου μιλησει?(βρισκεται μεσα στην πολη , αλλα οταν τον πλησιαζεις δεν σου λεει αυτα που θελεις) Προβλημα 3: δεν μπορω να καταλάβω πως λειτουργει το συστημα που πας και μιλας στον αλλον και εμφανιζει καποια συναισθηματα και απο κατω εχει επιλογες bribe , start , done. να πω την αληθεια τα κανω στην τυχη , γιατι στα major skill εχω speech !!!! ΥΓ: μηπως ξερει κανεις που θα βρω κανα manual για το παιχνιδι?Μερικα εικονιδια δεν πολυκατλαβαινω τι σημαινουν!
mandipl Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 na rotiso kati . otan vlepo oblivion game na mpeno kateytheian i na perimeno na mou zitisoun apo kanena quest na mpo ? episis exo katevasei ena mod pack . pos mporo na to valo sto paixnidi ? einai kalitera na to valo apo noris i na perimeno na exantlithoun ta quests kai meta ?
electroasd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 παιδια εχω τα εξης προβληματα : εχω παιξει καμια 12αρια ωρες το παιχνιδι ' date=' στο βασικο quest ειμαι στη φαση που πρεπει να παω τον Marcous πισω στον Jauufre(αν γραφω σωσστα το ονομα) , εχω κανει και καποια αλλα μικρα quest , και τωρα βρισκομαι στο mage guild και πρεπει να μιλησω σε καποιον(δεν θυμαμαι ονομα,ειμαι στη δουλεια τωρα(!!!!!!))) με καποιο charm scroll.ΒΑΣΙΚΟ προβλημα 1:ειμαι ακομα Level 1. ειναι φυσιολογικο αυτο?συγκεκριμενα ειμαι στο τελος του 1 και εννοειται οτι χρησιμοποιω τα major skils μου. Τι να κάνω?Προβλημα 2: μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω σε αυτον για να μου μιλησει?(βρισκεται μεσα στην πολη , αλλα οταν τον πλησιαζεις δεν σου λεει αυτα που θελεις) Προβλημα 3: δεν μπορω να καταλάβω πως λειτουργει το συστημα που πας και μιλας στον αλλον και εμφανιζει καποια συναισθηματα και απο κατω εχει επιλογες bribe , start , done. να πω την αληθεια τα κανω στην τυχη , γιατι στα major skill εχω speech !!!! ΥΓ: μηπως ξερει κανεις που θα βρω κανα manual για το παιχνιδι?Μερικα εικονιδια δεν πολυκατλαβαινω τι σημαινουν![/quote'] Τι εγινε ρε παιδια? δεν ασχολιστε πλεον με Oblivion?Πως και δεν γραφετε τιποτα?Οσο αναφορα τα προβληματα μου εδωσα λυση μονος μου , γιατι μαλλον δεν θα ηξερε καποιος....
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 εγώ προσωπικά έχω ξενερώσει με το γεγονός ότι οι υπόλοιποι χαρακτήρες του παιχνιδιού εξελίσσονται παράλληλα με σένα και άρα στην ουσία δεν έχει νόημα να ανεβαίνεις levels. Οπότε όταν τερμάτισα την βασική αποστολή το έβαλα λίγο στην άκρη. Το ξαναέπιασα τώρα για να προσπαθήσω να βάλω τη φάτσα μου στον παίχτη μου αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα. όταν δίνω την εντολή ShowRaceMenu από το console, με βγάζει πράγματι στην οθόνη δημιουργίας χαρακτήρα. Αλλά οτιδήποτε και να αλλάξω (ακόμα και λίγο το φρύδι ας πούμε μόνο), τα στατιστικά του χαρακτήρα μου μεταμορφώνονται (τα περισσότερα προς το χειρότερο, αλλά υπάρχουν και μερικά που έχουν βελτίωση). Αναρωτιέμαι αν φταίει το ότι είμαι βαμπίρ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα