stormrider Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 το paradise είναι η τελευταία αποστολή του παιχνιδιού;
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Manuel clain re to video tou termatismou den leei tpt apla deixnei tin Tamriel opos kai i isagogi opote den xaneis tpt...isos sto ini. sou na ekanes kamia moufa...koitakse to prepei na einai sto proto meros... το ini το είχα κρατήσει backup και το επανέφερα σε κάποια στιγμή που είχα συνέχεια κολλήματα. οπότε έχω το αρχικό. Και πάλι πάντως, ας μην δείχνει και τίποτα, θέλω να το δω ρε παιδί μου. Πολύ ξενέρωμα να μην φαίνεται. Χάνεται όλη η μαγεία. (πάντως πριν το βίντεο, φοβερό το φινάλε, ε; Πολύ καλύτερο από του Morrowind που είχα ξενερώσει). stormrider, είναι κατα μια έννοια η προτελευταία. Δεν είσαι μακριά πάντως...
devil_will_cry Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 τελειωσα το main quest εγινα listener στο dark brotherhood και champion στην αρενα. τι αλλο εχω να κανω to thiefs quest?
Tenshi Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μπορείς να γίνεις Archmage απο το Mages Guild και Master (ή κάτι τέτοιο) απο Fighters Guild. Επίσης στο Arena νίκησες τον Gray Prince;Γιατί έχει Champion και Grand Champion... Εγώ θέλω να δώ άν γίνεται να πάω με τους "κακούς",θέλω και γώ μια Dremoran πανοπλία!
DrFreeman Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μπορείς να γίνεις Archmage απο το Mages Guild και Master (ή κάτι τέτοιο) απο Fighters Guild.Επίσης στο Arena νίκησες τον Gray Prince;Γιατί έχει Champion και Grand Champion... Εγώ θέλω να δώ άν γίνεται να πάω με τους "κακούς"' date='θέλω και γώ μια Dremoran πανοπλία![/quote'] Daedric πανοπλίες θα αρχίσουν να έχουν οι εχθροί από κάποιο επίπεδο κι έπειτα (αν θυμάμαι καλά γύρω στο 22). Μπορείς να πας με όποιον θες, ακόμη με καλούς και κακούς ταυτόχρονα. Απλώς πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός όταν παρανομείς!
ItsToasted Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Help please. Pou mborw na vre Daedra kai Vampire? Thelw liga akoma Vipire DUst kai Daedra Heart gia to cure tou Vipirism.Tin gate sto Kvats tin exw klisei btw.Iparxei kapoio simio pou na exei?
EKTELESTES Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 gia vampires psakse se sphlies ( se quests tou thief guild exei epishs ). Gia daedra, kleise kamia pylh k tha vreis oses kardies theleis
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Vasika Vampire dust xreiazese enos sugekrimenou Vampire lord pou einai prisoner...i magissa sou dinei tin topothesia tou...ta apla vampire dust sou einai axrista gia to cure...kai nai daedra heart mesa se OB plane i se kana necromancer lair...sta hints and tips yparxei anlutikotata more infos...
stormrider Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 τί αυτό ήταν; μόλις τελείωσα το βασικό campaign, ήταν πάρα πολύ μικρό. έχουν ενδιαφέρον τα παράπλευρα quest πέρα από το να ψάχνω για χαμένους πίνακες ζωγραφικής και να διερευνώ γιατί ένα μαγαζί έχει χαμηλές τιμές;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Nai auto itan sorry...uninstall tora...:):):):)
EKTELESTES Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 exoun poly endiaferon, eidika ta guild quests einai ola ta lefta
Dragonheart Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Γεια σας! Εχω αρχισει και παιζω και εγω το oblivion τις τελευταιες τρεις μερες και εχω πορωθει ασχημα! Ειμαι βεβαια ακομα lvl 5 αλλα σιγα σιγα ανεβαινει! Μεχρι ποσο lvl αραγε παει? Λοιπον ας αρχισουμε.. Οταν παω να μπω στο παιχνιδι τι εισαγωγικο video μου κολλαει (το πρωτο πρωτο) ενω παιζω το παιχνιδι κανονικα σε πολυ καλη αναλυση (Το pc μου ειναι athlon 64 στα 3, 1.5gb μνημη και 7800 GS καρτα) Γιατι συμβαινει αυτο? Τι φταιει αραγε? Κατι ακομα.. Εχω αρχισει και παιζω arena. Μολις εγινα warrior και οταν παω να αντιμετωπισω τον αντιπαλο με το που θα βγω στη αρενα αρχιζω και χανω αιμα συνεχεια!! (πριν πεσουν τα καγκελα, μετα που θα σταματησει να φορτιζει) Γιατι ρε παιδια μου το κανει αυτο? Επισης κατι ακομα.. Στο main quest εχω κολλησει! Εχω παρει τεσσερα βιβλια και πρεπει να βρω μια τοποθεσια αλλα δεν τα καταφερνω.. Που στο καλο ειναι? Κατι ειπατε για hints and tips. Που υπαρχει αυτο? Εψαξα στο site αλλα δεν το βρηκα..
Dark_son20 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 re seis...exei parei kaneis sas argonian? anevenei eleina arga level i mou fenete? :S
ItsToasted Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Vasika Vampire dust xreiazese enos sugekrimenou Vampire lord pou einai prisoner...i magissa sou dinei tin topothesia tou...ta apla vampire dust sou einai axrista gia to cure...kai nai daedra heart mesa se OB plane i se kana necromancer lair...sta hints and tips yparxei anlutikotata more infos... xoxo makari na itan etc xoxo.En meri eisai sostos,gia tin katheautou cure den xriazomai auta.ALLA, otan egina vapire etixe kai eixa ginei expeled apo to mages guild pou eimoun mellos epidi skotosa enan mage logo enos thief quest.Opote o kathisterimenos mage pou prepei na milisw na me stilei stin magisa mou leei ta dika tou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα