Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτησω κατι επειδη δεν εχω ξανασχοληθει ποτε με αυτην την σειρα και ειδα κατι εικονες στο gamespot αλλα οι περισοοτερες ειναι σε πρωτο πρωσωπο θελω να ρωτησω αν θα γινεται να εισαι και σε τριτο πρωσωπο?

• Απαντ. 527
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Από ό,τι ξέρω υπάρχει και το third-person mode, αλλά το παιχνίδι (κρίνοντας από την εμπειρία μου με τα προηγούμενα της σειράς) μάλλον θα παίζεται ευκολότερα σε πρώτο πρόσωπο. Έχει να κάνει με την αίσθηση της απόστασης. Στο Morrowind δυσκολεύτηκα πολύ σε melee μάχη όταν το είχα σε third-person.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από ό,τι ξέρω υπάρχει και το third-person mode, αλλά το παιχνίδι (κρίνοντας από την εμπειρία μου με τα προηγούμενα της σειράς) μάλλον θα παίζεται ευκολότερα σε πρώτο πρόσωπο. Έχει να κάνει με την αίσθηση της απόστασης. Στο Morrowind δυσκολεύτηκα πολύ σε melee μάχη όταν το είχα σε third-person.

Δημοσ.
kala twra bgike pou den exw lefta gia upgrade???

:S

Ας έρθει με το καλό, ας το ξεκινήσουμε στα "μπρίκια" μας και για αναβάθμιση το βλέπουμε.

Το Morrowind το έπαιξα πολύ λίγο. Τα Ghothic ακόμη λιγότερο. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μου άρεσε το ότι το gameplay τους δεν είναι "ραφιναρισμένο", το σύστημα μαχών τους είναι απαράδεκτο για εμένα, είναι υπερβολικά ανοιχτά.

Αλλά και το Oblivion, όπως και το Morrowind, είναι πραγματικά επιτεύγματα, και έτσι πρέπει να ανταμείβονται.

• Super Moderators
Δημοσ.

Άτιμη δουλειά, είμαι κλεισμένος μέχρι τέλος Απριλίου. Που σημαίνει, επί ένα μήνα θα το έχω να κάθεται πάνω στο γραφείο. Αλλά, μετά...:mrgreen:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άντε τι έγινε; Κυκλοφόρησε; Ε; Ε; Το έχει δει κανένας;

Δημοσ.
Άντε τι έγινε; Κυκλοφόρησε; Ε; Ε; Το έχει δει κανένας;

24 του μηνός βγαίνει στα μαγαζιά, ελπίζω οι προπαραγγελίες να φτάσουν έστω και μία μέρα νωρίτερα στα χέρια μας...

Δημοσ.

Καλυτερο απο το Fable σε γραφικα και κινηση αλλα για μενα πιο μουντο βαση την ηχητικη του καλυψη....Βεβαια μετα απο 30 λεπτα παιξιματος δεν εχω ολοκληρωμενη εικονα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...