greekboy Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 paidia to paixnidi aksizei na to paro??exo akousei apo pollous poli kala logia kai rotao kai esas gia mia teliki gnomi
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 polloi 8a sou poun, oti to paixnidi aksizei, kai egw thn idia apopsh exw, pisteyw pws aksizei trela, ALLA, egw 8a sou proteinw, test it prwta, na deis an 8a sou paizei, kai meta agorase to an 8es!
Jimis Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 To paixnidi idi vriskete sta xeria mou kai eno ksekinaei sto sistima mou, den vlepo tipota apo grafika. mono mia aspri othoni kai kapoia antikeina tou paixnidiou. den exo kai panarxaio mixanima kai tha eprepe esto na dixnei kati ki as min mporo na paikso kala. an kano tin anavathmisi kai paizei ok, tote tha to agoraso. Sxetika me to xbox den tha paro, giati den mporo na pekso me ta xeiristiria kai epipleon paizo mono 1 to poli paixnidi ton xrono kai to pc to xrisimopoio kai gia tin ergasia mou, opote mia anavathimisi den tha paei xameni. sas efxaristo ostoso gia tis apantiseis sas, an kapoios exei na protisei kapoio sxetiko sistima kai isos na thelei na poulisei kati metaxirismeno pou tha me voleve, tote as stilei pm.
chek2fire Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 περιμενε και εσυ για το patch ειναι γνωστο και το δικο σου προβλημα και το εχω δει απο πολλους στο forum του παιχνιδιου.κανε ενα μικρο ψαξιμο αν και δεν βλεπω να το λυνεις
Voodooman Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Το παιχνίδι έχει ως minimum 2GHz CPU,512 RAM και VGA 128ΜΒ. Τώρα το πώς θα τρέχει σε αυτό το μηχάνημα, θα ήθελα να το δω. Ξαναλέω ότι το μηχάνημα της υπογραφής μου είναι ικανοποιητικό, για να παίξεις το παιχνίδι χωρίς πολλά σπασίματα και ταυτόχρονα να πεις "α, έχει ωραία γραφικά". Δοκίμασα και με όλα στο low, πήγαινε σφαίρα παντού,αλλά από γραφικά ήταν λίγο ανώτερα από του Morrowind. Επειδή το έχω ψάξει αρκετά, θα έλεγα ότι με μία CPU γύρω στα 3GHz, 1 GB και μία VGA από 6800 (128άρα) και πάνω, κάτι θα γίνεται. Με μία 6800GT τα πράγματα σοβαρεύουν και παίζεις καλά. Φίλε arakis, με την X700 δεν θα πας και πολύ μακριά. Πιστεύω ότι θα παίξει, αλλά με τα περισσότερα στο low.
panther_512 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Παίδες, το VGA 128MB που γράφουν για minimum requirements είναι παντελώς παραπλανητικό. Σε υπολογιστή με CPU 3.4GHZ HT, 1GB RAM, και GeForce 5700 128MB, το παιχνίδι είναι απλώς unplayable. Έκανα εκτενές tweaking μέσα από το Oblivion.ini και το δηλώνω ότι δεν παίζει καλά σε καμία περίπτωση. Η πλάκα είναι ότι όταν δεν υπάρχουν NPCs, χτυπάει 100-άρες και μόλις εμφανιστεί έστω κι ένας NPC, πέφτουμε στα 5-6 fps. Με λίγα λόγια, επειδή από ATI δεν ξέρω, από Nvidia πάντως θέλει τουλάχιστον μια 6600, ή 6800 για να αποδόσει καλά. Αυτά. Καληνύχτα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Nai ego me 6800gt,1g ram k 3.0 P4 ola full, ektos apo leptomeries alla k palu kapoies stigmes panikou kolaei ligo...vasika gia ola fteei afto to anathematismeno lightening pou vazoun...
Paladin25 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Ρε παιδια απιστευτο!!! Τοσο καιρο ετρεχα το game σε 1024 αναλυση με aa off,bloom off τα far settings on,τα sliders στη μεση και large textures και μου σερνοτανε.Ειχα κανει και ολα τα tweaks. Σημερα λοιπον ηθελα να το δειξω σε εναν φιλο μου που θελει να το παρει σε xbox360 και εβαλα αναλυση 1280χ1024 και φουλαρα τα παντα.Και ητανε σχετικα playable..Εκανα λοιπον δοκιμη και κρατησα την 1280χ1024 αναλυση ,εφοσον εχω και tft 19αρα και εβγαλα aa και bloom, κρατησα το far setting on, εβαλα τα sliders στη μεση,εβγαλα τελειως shadows (οπως και πριν) και small textures.Και τα frames μου πηγαιναν πολυ καλυτερα απο οτι πριν με την 1024 αναλυση.Τωρα δηλαδη παιζει πιο στρωτα και smooth.Και φαινεται πολυ καλυτερα φυσικα στην 1280x1024.Δηλαδη ουσιαστικα η αλλαγη που εκανα ητανε η αναλυση πιο πολυ. Βαζοντας την native αναλυση της tft μου ξαφνικα σαν να ναι αλλο game.Πιο smooth.Λετε να παιζει αυτο ρολο?Οτι δηλαδη εβαλα την native αναλυση?Για δοκιμαστε το οσοι εχετε tft 19αρες.Βαλτε 1280x1024 kai deite αν εχει διαφορα.Δεν εχω ενεργοποιησει το ati-tray για να μου βγαλει και frames.Παω να το κανω να δω. Παντως καμια σχεση με πριν που ειχα 1024χ780.Ουσιαστικα στην 1280χ1024 βελτιωθηκε.Ειναι δυνατον αυτο?
Paladin25 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Λοιπον, εβαλα ati tray tools και μου εβγαλε τα frames πανω δεξια.Μεσα στην Chorrol 35-45 frames.Μεσα στο καστρο 45+ frames.Εξω απο την πολη εκει που εχει και μπολικα δεντρα ειναι γυρω στα 20-30.Επεσε και στα 16 καποιες στιγμες που ειχε πολλα δεντρα αλλα κοιτωντας σε σημεια πιο ανοιχτα γυρω στα 25.Σε αλλα σημεια του map που ειναι πιο ανοιχτα σιγουρα θα πηγαινει και 30-35.Και ακομη και με τα 20 frames η αισθηση ειναι πιο smooth απο οτι πριν που χα την 1024χ768.Σιγουρα θα παιζει κατι με την native αναλυση. Και ολα αυτα με ati 9800 pro ,amd64 3.400 plus και 1 giga ram.
Voodooman Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Ρε παιδια απιστευτο!!! Παντως καμια σχεση με πριν που ειχα 1024χ780.Ουσιαστικα στην 1280χ1024 βελτιωθηκε.Ειναι δυνατον αυτο? Όχι. Η μεγαλύτερη αλλαγή που έκανες (αν κατάλαβα καλά) ήταν φυσικά, τα textures. Η επιβάρυνση στην κάρτα σου είναι πολύ μεγαλύτερη λόγω των textures και πολύ λιγότερο λόγω της ανάλυσης, άλλωστε δεν ανέβηκες και τόσο στην ανάλυση. Χρησιμοποιώντας την native ανάλυση τα γραφικά σίγουρα έδειξαν πιο καθαρά, αλλά να κέρδισες καρέ αποκλείεται. Θέλει πολύ ψάξιμο το παιχνίδι, ώστε να βρεις την ισορροπία ποιότητας-ταχύτητας. Και μην εφαρμόζεις ό,τι tweak βρεις στο net που υπόσχεται +15 fps. Εξαρτάται πάντα από το μηχάνημά σου και φυσικά από τον τύπο που το ανακάλυψε. Μπορεί κάποιες φορές να έχεις αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που ελπίζεις.
Paladin25 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Και ομως, τα textures δεν νομιζω οτι εκαναν την διαφορα.Εξαλλου οσο μικροτερα textures τοσο πιο πολυ θα πρεπε να πεφτουν τα frames.Πριν τα χα large και τα βαλα small.Και αν θυμαμαι καλα ειχα κανει δοκιμη καποια στιγμη με τα small textures στην 1024 αναλυση και παλι ιδιο πηγαινε. Αλλα μαλλον ειναι οτι στην 9800 pro τουλαχιστον που εχω εγω ειναι recomended οι μεγαλες αναλυσεις.Μικρες αναλυσεις δεν συνιστωνται.Αποδιδει καλυτερα στις μεγαλες.Καπου το χα διαβασει αυτο, θα το ψαξω και θα βαλω το link.Και στην πραξη το ιδιο πραγμα γινεται και με το call of duty 2.Ενω με 1024 αναλυση μου ψιλοσερνοτανε μολις εβαλα 1280χ1024 εγινε smooth.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Κι όμως, τα small textures δίνουν frames γιατί ρίχνουν την ποιότητα. Κοίτα το πάτωμα ενός παλατιού με small και large textures και θα δεις.
chek2fire Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 εγω περιμενω ποτε θα βγαλουν καποιο game που θα μπορουν να το παιξουν σε ολα τα συστηματα ολοι και να ειναι και αξιολογο κατι τετοιο ειναι το guild wars αν και online παντως το ευχαριστιεσε το game. χωρις κοληματα,ομορφα γραφικα. τοσο δυσκολο ειναι να βγαλουν ενα game που να τρεχει σωστα?πρεπει οτι καινουργιο παιχνιδι βγαινει να φερνει στα ορια τους τα pc τι να πω ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι βγαζουν παιχνιδια οταν ξερουν οτι στα μισα pc και παραπανω που υπαρχουν δεν θα μπορει να τρεξει αξιολογα.και αυτο με το παραμηθι με τις αναβαθμισεις ας τελειωσει αφου ξερουμε και αναβαθμισει να κανεις ειναι χλωμο να βγει ενα παρομοιο παιχνιδι και να τρεξει αξιολογα εκτος βεβαια να τα εχεις χωσει χοντρα
panther_512 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Check2fire, δυστυχώς αυτή είναι η τραγική αλήθεια. Και αυτός είναι ο λόγος που η παιχνιδοβιομηχανία στα PC αργοσβήνει συνεχώς. Το PC-gaming αποτελεί ένα από τα πλέον ακριβά χόμπι και για όλους εμάς που επί χρόνια τα έχουμε στάξει χοντρά, έχουμε αρχίσει να αγανακτούμε με τη κατάσταση. Όλη η προσοχή της παιχνιδοβιομηχανίας πηγαίνει πλέον προς τις κονσόλες. Κλάιν μάιν φίλε. Σε λίγο βγαίνει το Nintendo Revolution με το γ@μ@το χειρηστήριο και εγώ προσωπικά θα αποχαιρετίσω το PC-gaming, έπειτα από 15 αξέχαστα χρόνια. Εγώ είμαι από τους τυχερούς και το Oblivion μου παίζει καλά, αλλά δεν πρόκειται να ξανακάνω αναβάθμιση για να παίξω κάποιο παιχνίδι. Πεταμένα λεφτά. Καλύτερα κονσόλα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Θα έχω τον υπολογιστή μου για όλες τις άλλες δουλειές (που είναι πάρα πολλές) και το παιχνίδι θα το αφήσω αποκληστικά στις κονσόλες, εκτός και αν θέλω να παίξω κάνα παμπάλαιο αξέχαστο παιχνίδι (Ufo:Enemy Unknown, Master Of Magic κλ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα