polaki Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο polaki ... Πχ είδα οτι το new Tomb Raider δεν θέλει να έχεις το NOD32. ... Χρησιμοποιείς no-cd ; Oχι δεν εχω το παιχνίδι αυτο απλα διαβασα εδω στο φορουμ οτι πολλοι που πανε να το παιξουν εχουν αυτο το πρόβλημα. Σιγουρα εγω πιστευω οτι πολλά προβληματα δημιουργουνται απτα no-cd κλπ. Και αυτο αποδεδιγμένα, γιατι το Vampires the Masquerade: Bloodlines με το no-cd (που ηταν στην ουσια ενας loader) δεν πηγαινε ΒΗΜΑ και όταν τελικά μου ηρθε απτο play.com (το ειχα προπαραγγείλει αλλά τελικά η κόπια μου ηρθε πιο γρήγορα, LOL!) και το έπαιζα κανονικα (με το CD μέσα αναγκαστικα) ήταν ΠΟΛΥ καλύτερο. Παλι ειχε πολλα bugs, αλλά τουλάχιστον δεν σερνόταν τοσο!
chek2fire Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 σημερα πηρα απαντηση απο technical support της εταιριας. κατι τετοιο,δηλαδη να σου απαντησουν σε 48 ωρες ειναι πολλη θετικο μου γραψανε να τους στειλω μια αναφορα απο dxdiag,οπως και εκανα. περιμενω την απαντηση τους(πιστευω να την στειλουν και να μην με συνδεσουν) για να δω πια λυση θα προτεινουν η τελοσπαντον που βρισκουν το προβλημα
reznor_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 http://www.somethingawful.com/articles.php?a=3705 χαχαχαχααχ εχω πεθανει στα γελια
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Patch Plans: http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=348450
chek2fire Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 ωραια τετοιες συμπεριφορες ειναι σωστες για εταιριες τουλαχιστον να αναγνωριζουν οτι υπαρχει καποιο προβλημα και να σου λενε οτι δουλευουν για να το φτιαξουν
john2gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 http://www.somethingawful.com/articles.php?a=3705[/url'] χαχαχαχααχ εχω πεθανει στα γελια Φοβερό άρθρο,asshole physics & AI.Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Καλά, και η ΕΑ το ίδιο κάνει και βγάζει μετά patches που δεν διορθώνουν bugs μηνών... :-P
Jimis Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 paidia thelo mia mikri voithia. skeftomai na kano anavathmisi gia na paikso to oblivon, tha allakso mitriki, epeksergasti kai karta grafikon. mporeite na mou protinete mia sinthesi, oste na paizei aksioprepws to paixnidi? den thelo na paro ta kalitera, alla na na pezei me arketa fps me ta effe stin mesi. Efxaristo
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 den to paragkelneis prwta apo kana "8eio" kalutera na deis AN 8a sou paizei wraia kai meta an 8eleis kaneis kai thn anaba8mish!
panther_512 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 paidia thelo mia mikri voithia. skeftomai na kano anavathmisi gia na paikso to oblivon' date=' tha allakso mitriki, epeksergasti kai karta grafikon. mporeite na mou protinete mia sinthesi, oste na paizei aksioprepws to paixnidi? den thelo na paro ta kalitera, alla na na pezei me arketa fps me ta effe stin mesi. Efxaristo[/quote'] Φίλε μου, νομίζω αν αγόραζες ένα XBOX360, λιγότερο θα σου κοστίσει καί θα είναι και όλα τα εφέ στο full. Κατά την άποψή μου αυτή είναι η τραγική αλήθεια... Εdit: Να σου το αναλύσω λίγο και βγάζεις μόνος σου τα συμπεράσματά σου: Τί κάρτα γραφικών να βάλεις? 2 επιλογές: Μιά 6800 GT 256MB (για να σου αντέξει κάνα χρόνο) που κάνει 200 Ευρουλάκια ή πάμε για 7800 που πάει περίπου 400-450 Ευρουλάκια. Η 7800 θα σου κρατήσει κάνα 2 χρόνια. Επεξεργαστή: Πιθανότατα έναν Intel 3.4GHz HT που πάει 150 περίπου Ευρουλάκια. Μητρική: Πολλές οι επιλογές, πάνω κάτω 100 Ευρουλάκια. Μνήμη όμως για τη καινούργια mobo έχεις? Θα αρκεστείς στην RAM των 333ΜΗz που έχεις (υπόθεση κάνω) ή θα πάς για κάτι ταχύτερο? Αν πάς για κάτι ταχύτερο, πρόσθεσε ακόμα 150 Ευρουλάκια. Αυτά. Σύνολο: Geforce 6800GT 256MB + MOBO + CPU = 450 Ευρουλάκια με αναγκαία αναβάθμιση ξανά σε κάνα χρόνο (και πολύ βάζω) Φυσικά, με αυτό το σύστημα θα πρέπει να κατεβάσεις λίγα εφφέ για να σου παίζει καλούτσικα. (Αυτό το σύστημα έχω) ή Geforce 7800 +MOBO + CPU + RAM = 800 Ευρουλάκια με αναγκαία αναβάθμιση σε 2 χρόνια. Με αυτό το σύστημα το παιχνίδι θα παίζει τέλεια. ή XBOX360 + Oblivion = 460 Ευρουλάκια (νομίζω) με αναγκαία αναβάθμιση σε κάνα 5 χρόνια. Φυσικά με αυτό το σύστημα, το παιχνίδι θα σου παίζει τέλεια. Αυτά. Και σου τα λέει αυτά κάποιος που θα έπαιρνε XBOX360 μόνο αν τα έδιναν τζάμπα. (τρόπος του λέγειν)
Voodooman Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 paidia thelo mia mikri voithia. skeftomai na kano anavathmisi gia na paikso to oblivon' date=' tha allakso mitriki, epeksergasti kai karta grafikon. mporeite na mou protinete mia sinthesi, oste na paizei aksioprepws to paixnidi? den thelo na paro ta kalitera, alla na na pezei me arketa fps me ta effe stin mesi. Efxaristo[/quote'] Άσε τον Θείο σου ήσυχο στην Αμερική, αγόρασε το παιχνίδι και όσο για μηχάνημα: Στο μηχάνημα της υπογραφής μου στα 1280Χ1024 με FSAA,HDR,Bloom στο off, Όλα του distance στο far όλες σχεδόν τις σκιές στο off και τα περισσότερα εφέ στο on, παίζει αξιοπρεπέστατα, σε βαθμό που ελάχιστες φορές σε εξωτερικούς χώρους σπάει η κίνηση και σου θυμίζει ότι πρόκειται για παιχνίδι!!! Σε εσωτερικούς χώρους δεν υπάρχει πουθενά πότε πρόβλημα. Με έναν Α64 3200+, 1 GB, 6800GT και SATA θα έχεις κάποια καρέ παραπάνω από εμένα. Ίσως να πρέπει να δεις και στα μεταχειρισμένα, αν ενδιαφέρεσαι για την πιο φτηνή λύση.
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 nai alla den exoun oloi 6800GT ... opote pes ston 8eio na kanei ta testarismata kai meta apofasizeis afou exeis dokimasei...
Voodooman Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Νομίζω ο φίλος μας ήταν σαφής. Σκοπεύει να κάνει αναβάθμιση για να παίξει το Oblivion. Πού λοιπόν τον παρακινείς να κλέψει και να δοκιμάσει το παίχνίδι, στο μηχάνημα που ΘΑ αγοράσει; Του εξήγησα, αρκετά αναλυτικά πιστεύω, σε τί μηχάνημα θα μπορέσει να παίξει το παιχνίδι με αξιοπρέπεια. Ας αγοράσει με το καλό το μηχάνημα και βλέπουμε μετά για το παιχνίδι. Α, και αν κάποιος ξέρει, ας μου δώσει ένα link, να μπορέσω να κατεβάσω την συσκευασία του παιχνιδιού με όσα έχει μέσα.
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 kai to diko mou to mhxanhma aksioprepestato einai, gia na paiksw to oblivion. oute kapoia panarxaia karta grafikwn exw, oute kapoion pampalaio epeksergasth, sumfwnoi den einai oti pio kainourio kai den einai oti to kalutero... alla paixnidi giok... Dokimasa kai me au8entiko DVD kai pali tipota... Egw gia auto lew, as to dokimasei o filos prwta, kai meta as paei na to agorasei...gia na mhn ftasei sthn 8esh, na noiw8ei ws blakas pou phre ena paixnidi kai den tou paizei kan...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα