Voodooman Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Σε κάποιο gallop στο rpgdot.com, ένα μεγάλο ποσοστό είπε πως θα αγοράσει το παιχνίδι μόνο αφού βγει κάποιο patch. Απόλυτα σεβαστό αυτό, καθώς δείχνει πως υπάρχουν άνθρωποι υπομονετικοί και προνοητικοί, οι οποίοι ξέρουν τί προβλήματα μπορεί να παρουσιάσει ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι και ξέρουν να περιμένουν. Κάποιοι άλλοι πάλι (όπως η αφεντιά μου) ήξεραν πολύ καλά ότι πιθανόν να έχουν πολλά προβλήματα,αλλά απλά ήθελαν να πάρουν το παιχνίδι την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του, χωρίς να τους νοιάζει αν θα τρέχει στα μηχανήματά τους, αν θα κολλάει ή τί άλλο. Όταν για το απόλυτα γραμμικό Doom 3 έχουν βγει τρία (νομίζω) patches, τότε υπάρχει έστω και ένας νοημών άνθρωπος που να θεωρήσει ότι το Oblivion δεν θα χρειαστεί κανένα patch; έλεος.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Kai episis to thema peri grafikon kai sugriseon me to HL2 giati?I mia eteria eftiakse engine gia na trexei kala se ola ta systimata gia kathara apoluta ta fraga....kai i alli sta @@ tis eftiakse to game gia high end mono users...dikeomata tis den einai?Kai sto kato kato mallon pio clever itan i Bethesda i opoia ekane PARA pollous na pane kai na anavathmisoun to pc tous...treli emporiki magia...oxi oti sumfono fusika alla etsi gia na katanooume some simple things k oti kai seis stis theseis tous mallon, k ksanaleo mallon, to idio tha kanate..
Voodooman Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 "Και φυσικα αυτο ειναι απαραδεκτο.Επισης να πω οτι σε ενα normal Μηχανημα για την εποχη, δηλαδη εναν 3.400 plus amd64 με 1 giga ram και ati 9800 pro ,με μεσαιες ρυθμισεις στα γραφικα,με far settings on και 1024 αναλυση πηγαινει περιπου στα 20-25 fps σε εξωτερικους χωρους (χωρις npc).Σε εσωτερικους οπως σε σπιτια κλπ πηγαινει στα 10-15 fps.Και αυτα με ολα τα tweaks." Μα γιατί τόσος ντόρος πια γύρω από τις απαιτήσεις του παιχνιδιού; To μηχάνημά μου που σε καμμιά περίπτωση δεν θεωρείται High end και όμως στα 1280Χ1024 με τα περισσότερα shadows στο off, HDR,FSAA,bloom off και μόνο distance στο full παίζει με 20-28 (συνήθως 25) fps στην ύπαιθρο και 70+ στα μπουντρούμια. Και τα γραφικά του, ακόμη και έτσι, πλησιάζουν αρκετά αυτά του FEAR. To μόνο κάπως καλύτερο κομμάτι του PC μου είναι η VGA και χάρη ίσως σ'αυτήν το παιχνίδι κυλάει καλά, αλλά στο κάτω κάτω μιλάμε για παιχνίδι επόμενης γενιάς. Ρε paladin25, δεν μπορεί σε εσωτερικούς χώρους να πιάνει λιγότερα καρέ από ό,τι έξω, σκέψου έξω μόνο την απόσταση που έχει να κάνει υπολογίσει η κάρτα. Και βέβαια το μηχάνημά σου το "πνίγει" η 9800pro (τί ωραία κάρτα, με πόση χαρά την είχα αγοράσει!..). Ίσως να είναι η τελευταία κάρτα που μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς το Oblivion. Εντάξει, είναι βαρύ, αλλά και πάλι για εμένα τα γραφικά δεν έχουν τόση σημασία, ακόμη και με αρκετές παραχωρήσεις είναι αρκετά καλά για να μην σου χαλάνε την ατμόσφαιρα. Το παιχνίδι, όπως τόσοι έχουν ήδη πει, ποντάρει στην ατμόσφαιρα.
sleepy_head Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 ε καλά μην τρελαθούμε..δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση για μια 6800gt... και δεν γκρίνιαξα σε περίπτωση που αναφερώσουν σε μένα. απλά είπα το προφανές..ότι θέλω περισσότερη μνήμη...
Paladin25 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Kai sto kato kato mallon pio clever itan i Bethesda i opoia ekane PARA pollous na pane kai na anavathmisoun to pc tous...treli emporiki magia Χμμ???Δηλαδη θα κερδιζε κατι η bethesda με το να αναβαθμισει ο αλλος το pc του?Τι εμπορικη μαγκια μου λες τωρα?ΑΛλα σιγουρα θα κερδιζε εαν εκανε καποια συμφωνια με καποια εταιρεια hardware.Εκει ναι.Δεν ξερω κατα ποσο γινονται τετοιες συμφωνιες και με τι τροπο αλλα ειναι σιγουρα απαραδεκτο.Και δεν ειναι εμπορικη μαγκια. Αυτη η απαντηση περι εμπορικης μαγκιας δειχνει την νοοτροπια του ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.Οι ξενοι που τα χουνε παρει χαμπαρι επαναστατουν.Δεν μιλανε για εμπορικη μαγκια.Για πηγαινε δες λιγο τι γινεται στο official forum του Oblivion.Και φυσικα αυτο ισχυει για ολα, οχι μονο για το pc. Ειναι το ιδιο πραγμα οπως γινεται και με το hardware γενικοτερα.θα μπορουσαμε να εχουμε ηδη τετραπυρηνα η ακομη και τσιπακια με διοδους ανθρακα.Αλλα οχι,καπως πρεπει να εξαντληθει η υπαρχουσα τεχνολογια των Mhz για να ρεει το χρημα. Και γιατι παρακαλω να μην κανουμε συγκριση με hl2 η οποιο αλλο game?
chek2fire Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 εγω λεω να παμε να τους στειλουμαι και ενα email με συγχαρητηρια για την μεγαλη προσφορα που εχουν κανει στο gaming και χαλαλη τους και τα 50 euro που τους εδωσα.δεν πειραζει θα μεινω με το κουτι για μοστρα μια χαρα ειναι
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 katarxas edw den milame gia ena game to opoio den paizei kala me kapoia sugkekrimena grafika, milame gia ena game to opoio DEN TREXEI KA8OLOU! Kati pou gia emena, EINAI TELEIWS APARADEKTO! Den mporw na to dianoh8w, pws einai kapoios toso hli8ios kuriolektika na bgalei ena project sthn agora xwris na to testarei swsta pws leitourgei! Emena den 8a me peiraze ka8olou na to bgazane kai as eixa 15fps, as epaize toulaxiston, 8a elega ok, den peirazei, 8a xamhlwsw tis ru8miseis mou, ALLA apo thn stigmh pou DEN arxizei KAN kai kollaei, e tote ante geia sas, eiste hli8ioi (ths Bethesda) kai sas aksizei kraksimo! Kai den pisteyw pws einai 8ema grafikwn, egw exw 9800 Pro kai den trexei, allos exei 9500 kai tou trexei.....o ka8enas bgazei sumperasmata kai analuei. Pws kai pws to perimena auto to game na bgei, kai mallon den 8a to akoumphsw kan, epeidh me ksenerwsane agria autoi ths Bethesda! Auta... Filika panta!
devil_will_cry Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 poly grinia re paidi moy . xekolate re paidia ligo ti sas ekane to paixnidaki? dhladh den to xerate oti tha einai apaithtiko kai tha trabaei zoria. kai mena se kati faseis kana dyo fores me petaxe exw kai den eixa kanei kai save alla den tha katsw na xalastw kiolas siga paixnidi einai. telospantwn xerei kaneis ti prepei na kanw otan brw kai ta tessera volumes twn bibliwn poy moy zhtaei h typisa sto arcane university? moy leei na ta diabasw na brw kati . kai estw oti briskw kati pws tha tis to pw tha balw ena mic na tis milhsw????den katalabainw ti thelei.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Χμμ???Δηλαδη θα κερδιζε κατι η bethesda με το να αναβαθμισει ο αλλος το pc του?Τι εμπορικη μαγκια μου λες τωρα?ΑΛλα σιγουρα θα κερδιζε εαν εκανε καποια συμφωνια με καποια εταιρεια hardware.Εκει ναι.Δεν ξερω κατα ποσο γινονται τετοιες συμφωνιες και με τι τροπο αλλα ειναι σιγουρα απαραδεκτο.Και δεν ειναι εμπορικη μαγκια. Isos...den eipa oti to ksero, pos tha mporousa alloste, upothesis kano...kai nai gia tous kataskeuastes einai magia... Αυτη η απαντηση περι εμπορικης μαγκιας δειχνει την νοοτροπια του ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.Οι ξενοι που τα χουνε παρει χαμπαρι επαναστατουν.Δεν μιλανε για εμπορικη μαγκια.Για πηγαινε δες λιγο τι γινεται στο official forum του Oblivion.Και φυσικα αυτο ισχυει για ολα, οχι μονο για το pc. Milane oi ksenoi giati exoun viomiaxanies gamin...emeis ti? Ειναι το ιδιο πραγμα οπως γινεται και με το hardware γενικοτερα.θα μπορουσαμε να εχουμε ηδη τετραπυρηνα η ακομη και τσιπακια με διοδους ανθρακα.Αλλα οχι,καπως πρεπει να εξαντληθει η υπαρχουσα τεχνολογια των Mhz για να ρεει το χρημα. Kala esy ean isoun kataskeuasteis as eleges oxi se auto pou ginete... Και γιατι παρακαλω να μην κανουμε συγκριση με hl2 η οποιο αλλο game? Giati teleios diaforetika engine...nomizo einai aplo...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Devil tha sou postaro tin apantisi sto hints and tips...2mrw...
polaki Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 katarxas edw den milame gia ena game to opoio den paizei kala me kapoia sugkekrimena grafika, milame gia ena game to opoio DEN TREXEI KA8OLOU! Το οτι δεν τρέχει καθόλου σε σένα το δοκίμασες πχ μετα απο format? Προτείνω πάρε ενα image του δισκου σου να το έχεις, και μετά κανε φορματ, βάλε μονο τους drivers κλπ και δοκίμασε να το παίξεις. Εγω σου λέω οτι 100% θα παίξει. Η εταιρία δεν μπορεί να ξέρει τί έχουμε βάλει στο pc μας που μπορεί να δημιουργεί confict, αλλά το συστημά σου είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην μπορεί να το παίξει. Το γιατι αλλα παιχνίδια παίζουν (όσο κόλαση και να εχει γινει η registry) και αλλα οχι δεν ειναι δικό μου ή δικό σου θέμα, και δεν ειμαι και προγραμματιστής για να σου πω οτι εχουν γραψει ασχημο κώδικα και γι'αυτο εχει ασυμβατότητες με το ΤΑΔΕ πρόγραμμα. Πχ είδα οτι το new Tomb Raider δεν θέλει να έχεις το NOD32. Για μένα αυτό ειναι αδιανόητο. Μη νομίζεις δηλαδη οτι υπερασπίζομαι την Bethesda, απλά σου προτείνω εναν τρόπο μήπως και παίξει για να το χαρείς εσύ. Απο κει και πέρα οκ, όλα τα παιχνίδια ειναι buggy, καποια περισσότερο κάποια λιγότερο, ας περιμένουμε το πρώτο patch, εγω πιστεύω μετά το πρώτο 6μηνο θα μπορούμε να το παίξουμε όπως πρέπει, γιατί θα εχουν βγει στην επιφάνεια παρα πολλά bugs που θα πρέπει να διορθωθούνε με patch.
polaki Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Οσο για τη συγκριση διαφορετικών μηχανών, οκ και το Vampires The Maquerade: Bloodlines είχε την ίδια μηχανή με το Half Life 2, αλλά ηταν buggy και προβληματικό οσο δεν πάει. Το οτι ειναι η ιδια μηχανή δεν μου λέει εμένα πολλά για το πώς περίπου θα παίζει, γιατί έχω δει τρελές διαφορές στις επιδόσεις σε παιχνίδια ίδιας μηχανής. Πόσο μάλλον οταν ειναι τελείως διαφορετική μηχανή, εκεί σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να συγκρίνουμε! Και επίσης δεν υπάρχει συγκριση μεταξύ FPS και Roleplaying game, έστω και αν ειναι FPS ο χειρισμός. Ειναι τελείως αλλη φάση....
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 polaki, .................. to dokimasa kai auto to ebala se formatted disko, ebala windows, drivers, to game kai pali giok... gia auto gkriniazw kai tsantizomai ...
EKTELESTES Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 otan les de sou trexei, ti ennoeis? de fortonei katholou? fortonei k kollaei sta video? edw exei lyseis se para para polla provlhmata! http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showforum=3 diavase!
panther_512 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ρε παίδες, είναι ευνόητο να τρελένεται το παιδί. Όταν του παίζουν όλα τα άλλα παιχνίδια και μόνο αυτό του δημιουργεί πρόβλημα, ε, τί να υποθέσει? Μπήκα κι εγώ στο επίσημο forum του Oblivion και είδα τί συμβαίνει. Γίνεται χαμός από προβλήματα. Εντάξει, υπάρχουν ορισμένοι που δεν ξέρουν την τύφλα τους για τα συστήματά τους, όμως πάρα πολλοί είναι φωτεινοί παντογνώστες και εξακολουθούν να έχουν σοβαρά προβλήματα με το παιχνίδι. Τέλος πάντων, το βράδι θα το εγκαταστήσω κι εγώ να δώ τί παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα