Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλα φιλε για να καταλαβεις τι παιζει με το game πηγαινε μια βολτα απο το επισιμο site του game και συγκεκριμενα στο forum στο θεμα hardware&software

εκει γραφουν για τα προβλημματα που εχουν χρηστες με το game

ενα θα σου πω μονο απο την μερα που βγηκε το παιχνιδι εχουν δημιουργηθει 740 σελιδες με post που η καθεμια εχει απο 15 post

γιαυτο μην λεμε οτι δεν τρεχει σε μερικα συστηματα αλλα οτι δεν τρεχει σε πολλα συστηματα

Dld les re filaraki na min to ksero...kai go se auto to forum pedeuomoun stin arxi alla elisa to provlima mou meta apo kapies diadikasies...apla tuxainei se kapious(pou isos einai polu alla den leei k kati gia ena tetoio game) kai sto ksanleo oti einai i pithanotita einai polu magaluteri esy na exeis to prob sto software sou opos eixa kai go kai to elusa...anyways euxome na vgei to patch suntoma giati einai ontos adikia gia kapious pou to perimena polu kairo...

• Απαντ. 527
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διάβασα ότι άρχισαν να διατίθονται extra items μέσω πληρωμής για το game. Οk να δώσεις 60 ευρώ για ένα game σαν και αυτό αλλά να θέλει και xtra money για items παραπάει. Σήμερα θα πήγαινα να το αγόραζα αλλά από την στιγμή που δεν πρόκειται να δώσω τα παραπάνω χρήματα για items τα οποία προφανώς σε κάποια σπασμένη έκδοση θα μπορείς να τα βάλεις γιατί να ξοδεύομαι?Η dsl να ναι καλά........ Ένα παιχνίδι γεμάτο bugs και αυτοί πουλάνε για 2e πανοπλίες για το άλογο..... Ρε go go dsl

• Moderators
Δημοσ.

Καλά είσαι, δεν λέω, 2 ευρώ μόνα τους δεν είναι κανένα τρελό ποσό, αλλά αφού έχουμε ήδη πληρώσει για το παιχνίδι, να πληρώνουμε για πράγματα που δεν πρόλαβαν να βάλουν είναι γελοίο... (IMHO)

Δημοσ.

Κάνε υπομονή καμιά -δυό μέρες και θα σου πώ.

Θα κάνω το παιχνίδι benchmark στον παλιό υπολογιστή μου που έχει Geforce5700 128MB.

Από την άλλη μή σκάς και τόσο για τα γραφικά. Τα Elder Scrolls είναι gameplay. Όπως πολύ σωστά είπε κάποιος φίλος εδώ πέρα, και γραφικά Morrowind να είχε, πάλι γ@μ@το θα ήταν το παιχνίδι.

Δημοσ.
Διάβασα ότι άρχισαν να διατίθονται extra items μέσω πληρωμής για το game. Οk να δώσεις 60 ευρώ για ένα game σαν και αυτό αλλά να θέλει και xtra money για items παραπάει. Σήμερα θα πήγαινα να το αγόραζα αλλά από την στιγμή που δεν πρόκειται να δώσω τα παραπάνω χρήματα για items τα οποία προφανώς σε κάποια σπασμένη έκδοση θα μπορείς να τα βάλεις γιατί να ξοδεύομαι?Η dsl να ναι καλά........ Ένα παιχνίδι γεμάτο bugs και αυτοί πουλάνε για 2e πανοπλίες για το άλογο..... Ρε go go dsl

Η αλήθεια είναι ότι στα επίσημα forums έχει ξεσπάσει μεγάλη διαμάχη σχετικά με αυτην την κίνηση της bethesda να δώσει plug in προς πληρωμή.Η διακιά μου άποψη είναι ότι η κίνηση αυτή ήταν βεβιασμένη και αδικαιολόγητη για κάτι τόσο ανούσιο όσο μία ... horse armor.

Το παιχνίδι το έχουν τελειώσει ελάχιστοι χωρίς να προλάβουν να δουν την συνολική μαγεία του παιχνιδιού και να εκτιμήσουν τον κόσμο του.Όλοι εχουν ακόμη την πίκρα από τα αδικαιολόγητα crashes (άσχετα αν εγω δεν είχα μέχρι τώρα) και από τις υψηλές προσδοκίες που δεν επαληθεύτηκαν κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Η Bethesda θα μπορούσε να είχε ακολούθήσει την λογικη - στρατηγική της bioware η οποια έδωσε ύστερα από 1 μιση χρόνο σε κυκλοφορία mods διαθέσιμα προς πώληση.Τότε πιστεύω ότι δεν θα αντιδρούσε κανείς και όχι οπως τώρα που όλα τα forum φωνάζουν "Boycott...".Τουλάχιστον ας κυκλοφορούσε ένα πρώτο patch διορθώντας σε βασικά σήμεια το παιχνίδι αλλά ούτε καν αυτό δίνοντας στον κόσμο της την εντύπωση ότι τους βλέπει σαν 50ευρο και όχι σαν satisfied customers.

Όσον αφορά την horse armor πιστεύω ότι οι amateur modders θα κανουν πάλι τα ¨μαγικα" τους και θα μας δώσουν πολύ καλύτερα plug in από αυτά.Δεν συμφωνώ με την άποψη να μποϋκοτάρουμε το oblivion εξάλλου τα αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταιου λεπτού απλά εγώ προσωπικά θα περιμένω τους modders χωρίς να γεμίζω τον κουμπαρά της bethesda κάθε λίγο.

Δημοσ.
Κάνε υπομονή καμιά -δυό μέρες και θα σου πώ.

Θα κάνω το παιχνίδι benchmark στον παλιό υπολογιστή μου που έχει Geforce5700 128MB.

Από την άλλη μή σκάς και τόσο για τα γραφικά. Τα Elder Scrolls είναι gameplay. Όπως πολύ σωστά είπε κάποιος φίλος εδώ πέρα' date=' και γραφικά Morrowind να είχε, πάλι γ@μ@το θα ήταν το παιχνίδι.[/quote']

...και να συμπληρώσω, ότι εγώ το παίζω το παιχνίδι σε Radeon9500. Αργεί, σπασίματα στην κίνηση κτλ, αλλά παρ'όλα αυτά, η ατμόσφαιρα είναι εκεί! Αν και μια καινούργια κάρτα γραφικών θα τη βάλω. Όχι high end, απλά να παίζει αξιοπρεπώς. Μάλλον για 6600gt θα πάω δηλαδή.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει πουθενα αλλα χρησιμοποιησα ενα tweak που πραγματικα με βοηθησε.Το συστημα μου ειναι ειναι Αthlon 64 3200+,Kingston 2*512 RAM Dual Channel και 6600GT AGP.Το επαιζα σε medium settings σε αναλυση 800*600 με ολες τις shadows off και δεν κολλαγε σχεδον πουθενα.Οταν το χρησιμοποιησα το tweak μου εδωσε γυρω στα +10 fps και τωρα το παιζω σε 1024*768 με τα fps που ειχα και πριν. :D

Το tweak το βρηκα εδω:http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=295524

Καντε ενα backup το αρχικο .ini για καλο και για κακο.

Δημοσ.

http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=304590

για δειτε και ενα μικρο δειγμα τι εχουνε βγαλει και πουλανε οι ανθρωποι

δεν μπορω να καταλαβω πως παιχνιδια με περισοτερες απιτησεις τρεχουν μια χαρα στα περισοτερα συστηματα και το oblivion δεν μπορει να τρεξει σε παρα πολλα συστηματα

εχω βρει παιδια απιθανες οδηγιες στο forum για τι πρεπει να κανεις για να τρεξει το game,η να γλιτωσεις τα crashes, απο να καταργησεις την καρτα ηχου!μεχρι και αλλα απιθανα πραγματα

και ρωταω γιατι ρε φιλε να μπω σε αυτη την διαδικασια να ψαχνω σαν τρελος να το κανω να λειτουργησει σωστα και να μην το εχει κανει αυτος που το γραψε και περμενει και να το πουλησει κιολας

αν δεν ηταν σιγουροι οτι το game τους δεν θα τρεξει σε ορισμενα συστηματα ας βαζανε κανα warning οτι δεν μπορει να τρεξει κατω απο ορισμενες συνθηκες

αυτο που κανανε αγγιζει τα ορια της απατης

εχω θα προτεινα σε οποιον θελει να παιξει το παιχνιδι μην δωσει τζαμπα τα λέφτα του ας το παρει απο καπου αλλου να δει αν τρεχει χωρις προβληματα και μετα βλεπει

Δημοσ.

Ειναι πολυ σωστο αυτο που λες check2fire.Το game μπορει να εχει φοβερο gameplay αλλα προγραμματιστικα στα γραφικα δεν εχουνε κανει σωστη δουλεια.Μακραν.

Διοτι δεν ειναι δυνατον το half life 2 που εχει τρομερα γραφικα και physics να παιζει πολυ καλα στα περισσοτερα μηχανηματα ακομη και με τα παντα σχεδον full και το oblivion οχι.Βεβαια το hl2 εχει photoreal γραφικα.

Το θεμα με το oblivion ειναι οτι αν το παιξεις σε μια tft 19αρα με αναλυση 800χ600 η 1024 ε ειναι σαν να παιζεις game του 1995.Δηλαδη αν τα βαλεις full και βαλεις και καλη αναλυση τα γραφικα πραγματι ειναι πολυ ομορφα.Αλλα αν χαμηλωσεις γραφικα και βαλεις μικρη αναλυση τοτε ειναι χειροτερο απο πολλα παλιοτερα games.Το morrowind το 3 ειχε σαφεστατα καλυτερα γραφικα σε μικροτερα settings.

Και φυσικα αυτο ειναι απαραδεκτο.Επισης να πω οτι σε ενα normal Μηχανημα για την εποχη, δηλαδη εναν 3.400 plus amd64 με 1 giga ram και ati 9800 pro ,με μεσαιες ρυθμισεις στα γραφικα,με far settings on και 1024 αναλυση πηγαινει περιπου στα 20-25 fps σε εξωτερικους χωρους (χωρις npc).Σε εσωτερικους οπως σε σπιτια κλπ πηγαινει στα 10-15 fps.Και αυτα με ολα τα tweaks.

Και μιλαμε για ενα game το οποιο εχει και στοιχεια first person shooter.Δηλαδη για να σημαδεψεις με το bow η το spell θες frames.Εγω με 20-25 frames δεν σημαδευω καλα.

Το θεμα ειναι οτι αν βγαλω το far setting τα frames πανε στα 50-60.Αλλα χωρις το far setting ε δεν λεει.Δεν το ξεκινας καν το game.

Γι αυτο λεω οτι εχει γινει πολυ οτι να ναι προγραμματιστικη δουλεια.

Δημοσ.

εγώ έχω έναν amd64 3500+ 2x256ddr (lol) και 6600gt και μου κολλάει πάρα πολύ σε σημείο που είπα όταν κάνω αναβάθμιση στη μνήμη θα το παίξω.

Δημοσ.

Την γκρίνια δεν την μπορώ καθόλου...

Το παιχνίδι είναι ό,τι πιο πολύπλοκο ίσως έχει κυκλοφορήσει ως σήμερα σε παιχνίδι. Κυκλοφόρησε σε υψηλή (αλλά όχι ασυνήθιστη) τιμή σε μία απίστευτη συσκευασία.Είναι δυνατόν να μην έχει πολλά προβλήματα; Και ποιοί είναι αυτοί που απογοητεύτηκαν; Τί περίμεναν, να βγαίνει ο κόσμος του παιχνιδιού από την οθόνη και να γεμίζει το δωμάτιό τους;Ξέρει κανείς πόσα patches βγήκαν για το Morrowind και τί μεγέθους; Εμένα μία φράση μου έρχεται στο μυαλό για την Bethesda, σεβασμός προς τον καταναλωτή.

Το ότι βέβαια πουλάει τα plug ins μόνο σεβασμό δεν δείχνει, αλλά απλά δεν πρόκειται να αγοράσω ούτε ένα και φυσικά ΔΕΝ πρόκειται να κατεβάσω παράνομα ούτε ένα. Απλά θα τα αγνοήσω.

και φυσικά εννοείται πως δικαίωμα δια να ομιλούν έχουν μόνο όσοι αγόρασαν πρωτότυπο το παιχνίδι.

Δημοσ.

ti le re file? Alh8eia e?

An to agorazes au8entiko (den kserw an to ekanes) KAI DEN sou epaize?

Na dw, ti (beep) 8a eleges? 8a eixes akoma tis idies apopseis?

Epeidh den 8a ta eleges, den 8a tolmouses na peis oti thn gkrinia den tin mporeis ka8olou...

Opote sout, kai ante na paikseis afou mporeis...

Την γκρίνια δεν την μπορώ καθόλου...

Το παιχνίδι είναι ό' date='τι πιο πολύπλοκο ίσως έχει κυκλοφορήσει ως σήμερα σε παιχνίδι. Κυκλοφόρησε σε υψηλή (αλλά όχι ασυνήθιστη) τιμή σε μία απίστευτη συσκευασία.Είναι δυνατόν να μην έχει πολλά προβλήματα; Και ποιοί είναι αυτοί που απογοητεύτηκαν; Τί περίμεναν, να βγαίνει ο κόσμος του παιχνιδιού από την οθόνη και να γεμίζει το δωμάτιό τους;Ξέρει κανείς πόσα patches βγήκαν για το Morrowind και τί μεγέθους; Εμένα μία φράση μου έρχεται στο μυαλό για την Bethesda, σεβασμός προς τον καταναλωτή.

Το ότι βέβαια πουλάει τα plug ins μόνο σεβασμό δεν δείχνει, αλλά απλά δεν πρόκειται να αγοράσω ούτε ένα και φυσικά ΔΕΝ πρόκειται να κατεβάσω παράνομα ούτε ένα. Απλά θα τα αγνοήσω.

και φυσικά εννοείται πως δικαίωμα δια να ομιλούν έχουν μόνο όσοι αγόρασαν πρωτότυπο το παιχνίδι.[/quote']

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...