Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Na kanw mia erwtisi ??? Save pou kanei? Pou vriskonte ??kaneis den anarwtithike?

An kapios exei vrei ta save as kanei ena reply..

Thnx in advance

Opou einai panta re filaraki sta C:\Documents and Settings\user name\My Documents\My Games\Oblivion\Saves

Vasika to hdr den leei polu fotino meta apo mia ora gaming mou ponoun ta matia...oso gia ta tweaks polla einai moufa emena mou eriksan ta fps...guys na kserete oti kati fteiei me to software sas kai den pezei...dokimaste allous drivers,alllon directX,kathariste tin gfx sas ktl...giati to patch to vlepo se kana mina...

• Απαντ. 527
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
παιδες εγω εχω παρατηρησει πως με ολα στο MAX και στο FAR τα βουνα απο αποσταση φαινονται..Ψευτικα...

Υπάρχει Mod που το κάνει πολύ καλύτερο για οποιον ενδιαφέρεται.

Χωρίς αυτό, μάλλον ναι το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να βγάλει το FAR για να μη φαινονται τα χάλια βουνά :D

Δημοσ.

μετα απο μια αναζητηση στο επισημο site του game ειδα παρα πολλα post με

προβληματα στο συγκεκριμενο game.μονο σημερα ειχαν ανεβασει 30 post περιπου!

σε μενα παντως ενω μπαινω κανονικα στις επιλογες του game με το που πατησω το start game το προγραμμα παγωνει

δεν το παιρνα τουλαχιστον πειρατικο να γλιτωσω τα λεφτα?

μου φενεται οτι βιαστικαν τελικα να το κηκλοφορισουν στα pc

το μονο που μπορω να φανταστω ειναι μηπως ερχεται σε καμια διανεξη με καποια εφαρμογη

nightwolf εχεις κανα spysweeper στο pc?

Δημοσ.

tipota to opoio na trexei aderfe mou, ola ta ekleisa, akoma kai firewall kai antivirus,

egw pali kala den to agorasa to game...biastikan den les tipota,

eprepe na to ka8usterisoune...mexri stigmhs den exw brei lush,

uninstall-install kai pali tpt...

Δημοσ.

Παιδια εγω με Ati 9800 Pro ,amd 64 3.400 plus και 1 giga ram τρεχει κανονικα.Το μονο που μου κανει ειναι μερικες φορες οταν κανω exit πεταει ενα error μετα,αλλα οκ.

Ειχα δει και αλλους στο official forum που τους κολλουσε το game και δεν μπορουσαν να παιξουν.Για καντε κανα search γιατι δεν θυμαμαι τωρα τι λυση ειχανε προτεινει.Παντως κοιταχτε να κατεβασετε τους καινουργιους omega 38231_7z που βγηκαν τωρα πριν λιγες μερες.Και φροντιστε το installation να ειναι οσο πιο clean γινεται.Επισης defrag τον σκληρο.Για βαλτε και το direct x ξανα μετα απο οταν βαλετε τους drivers της καρτας.

Επισης οταν κανετε uninstallation ελπιζω να σβηνετε και απο τo c:\documents οτι υπαρχει εκει μεσα απο το oblivion ε?

Φροντιστε η καρτα σας να μην ειναι overclocked.Ισως αυτο δημιουργει τα κολληματα.

Δημοσ.

Εγω παντως δεν εχω το παραμικρο προβλημα μεχρι στιγμης.Το παιχνιδακι ειναι μαγεια.Ανταξιο του Morrowind αν και ειμαι μολις lvl3 και δεν εχω δει πολλα πραγματα.Το προχωραω οσο πιο αργα γινεται για να διαρκεσει οσο το δυνατον περισσοτερο.Εχω κανει uninstall ολα τα υπολοιπα που ειχα στον σκληρο(εκτος απο το pes5) αφου βαριεμαι να παιξω οτιδηποτε αλλο .Επιστρεφω και παλι γιατι εχω ξεχασει που εχω παρκαρει το καθαροαιμο :mrgreen:

Δημοσ.

entaxei nomizw oti to paixnidi einai oti kalytero exw paixei genika. eidika tora poy moy dwsane kai thn mavri mperta apo to to dark brotherhood nomiza oti eblepa thriller. ase poy exei foberh dwsh eirwnias o typos poy soy dinei ta assignments.

Δημοσ.

loipon egw me sistima: amd 3.2 64bit , msi nforce 4 non-sli,1gb ram kingston , x800gto saphire silent edition , sata 160 maxtor kai sata 200 wd , audigy 2 zs .

loipon to game paizei stathera sta 30 fps kai peftei sta 20 - 25 sta dash kai sta livadia.

kolimma mexri stigmis den exw parathrhsei poythena oyte minima lathoys moy exei vgalei mexri twra.

apo optimisation den exw peiraxei tipota mesw konsolaw opws lene ta eidika site.paizw me bloom me analisi 1280-1024 xwris aa kai ola sto max ektos ta nera alla kai pali fainontai poli wraia kai etsi sto medium.

Δημοσ.

νεο προβλημα με το game πηγα να του κανω unistall και το παιχνιδι δεν βγαινει με τιποτα,τρελο ε??

ποιος το γραψε αυτο το game ρε παιδια θελω να παω να τους συγχαρω εγω πρωσοπικα για την φοβερη δουλεια που εχουν κανει

ΥΜΑΡΤΟΝ ρε παιδια

και μετα λενε γιατι τα game στα pc εχουν πεσει,μας δουλευουνε μου φενεται

Δημοσ.

asta na pane, to idio epa8a kai egw x8es bradu...

trekse to setup.exe apo to DVD kai 8a to kanei uninstall...

Exw kai egw thn idia aporia: Poso ma....es einai autoi pou grapsane ena game, kai poso ma...es einai autoi pou apofasisan thn kukloforia tou xwris na einai teleiws etoimo.

Δημοσ.

Kala pedia min treleneste...to ksero oti den leei fusika oti dne mporeite na peksete kai einai adiko alla entaksei alloi xiliades mporoun kai pezoun...opote den fteei i Bethesda gia to oti se kapoia systimata den pezei...ypomoni sumvainoun...

oso gia to unistall prepei na afiseis to setup na teliosei kai as kanei kai 10 lepta...min to kleinete apo task manager....

Δημοσ.

καλα φιλε για να καταλαβεις τι παιζει με το game πηγαινε μια βολτα απο το επισιμο site του game και συγκεκριμενα στο forum στο θεμα hardware&software

εκει γραφουν για τα προβλημματα που εχουν χρηστες με το game

ενα θα σου πω μονο απο την μερα που βγηκε το παιχνιδι εχουν δημιουργηθει 740 σελιδες με post που η καθεμια εχει απο 15 post

γιαυτο μην λεμε οτι δεν τρεχει σε μερικα συστηματα αλλα οτι δεν τρεχει σε πολλα συστηματα

Δημοσ.

παιδια αυτο ηταν τα εχω κανει ολα πλεον

εκανα unistall το game(τα καταφερα τελικα),μετα διεγραψα οτι φακελους ειχε δημιουργησει,εσβησα οτι καταχωρηση ειχε κανει στην registry και ενα γενικο καθαρισμο στην registry με το registry mechanic.

τελος εκλεισα ολα τα προγραμματα,service που ετρεχαν φυσικα αφησα τα αναγκαια καρτα,συστηματοσ κτλ

εκανα εγκατασταση οσο πιο καθαρη γινεται αλλα το game αρνειτε να παιξει

πλεον δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο απλα να περιμενω να βγει κανα patch

τους εστειλα και ενα e-mail.αυτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...