Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls IV: Oblivion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 527
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

re guys sthn arxh dhladh kapoy stis dyomish ores paixnidioy exw mpei mesa se mia pylh toy oblivion opoy synantas enan typo poy maxete me kati daimones kai prepei na pate se enan pyrgo na swsete kapoion apo poy sto diaolo anoigh h siderenia porta h megalh poy leei this door opens from somewhere else spasane ta neyra moy den to briskw.

Δημοσ.

OBLIVION TEST

Βασικα θα παρουσιασω 3 screenshots σε FULL γραφικα μεσα στο παιχνιδι ( μαζι με Shadows ) με Bloom+4xΑΑ και HDR. Θα χρειαστει υπομονη οταν φορτωνετε την σελιδα αλλα χρειαζεται για να δουμε διαφορες.

Παρακατω θα δειτε πως το HDR εχει οντως μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα κατι που ειδα και εγω οταν εκανα το τεστ.

( NVIDIA CONSOLE - HIGH QUALITY - 4XAA - 4XAF - GAMMA CORRECT ANTI-ALIAZING ON - VSYNC ON )

BLOOM + 4XAA

1bl3oy.jpg

HDR

1hdr9wx.jpg

BLOOM + 4XAA

2bl3fq.jpg

HDR

2hdr1hu.jpg

BLOOM + 4XAA

3bl1uh.jpg

HDR

3hdr2pb.jpg

OBLIVION TWEAKS...

Δοκιμαστε τα, δουλευουν.

http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=301118

Δημοσ.
re guys sthn arxh dhladh kapoy stis dyomish ores paixnidioy exw mpei mesa se mia pylh toy oblivion opoy synantas enan typo poy maxete me kati daimones kai prepei na pate se enan pyrgo na swsete kapoion apo poy sto diaolo anoigh h siderenia porta h megalh poy leei this door opens from somewhere else spasane ta neyra moy den to briskw.

εννοείς μήπως εκείνον που είναι σε ένα κλουβί; Δεν ανοίγει! Απλά πρέπει να πας να κλείσεις την πύλη του Oblivion (ακολουθώντας το κόκκινο βελάκι). Εγώ πάντως δεν τον έσωσα αυτόν. Απλά πήγα και έκλεισα την πύλη.

για σιγουρία, κοίτα εδώ:

http://faqs.ign.com/articles/699/699093p1.html#Introduction

ΥΓ. Μα καλά, που τις βλέπεται τις διαφορές στο ss; Ειλικρινά, σας κάνει εντύπωση ένα-δυό εφφεάκια που είναι αναμμένα ή όχι; Εγώ προσωπικά δε βλέπω καθόλου διαφορές. Νιώθω σαν να ψάχνω στο "Βρείτε τις διαφορές ανάμεσα στις δύο εικόνες". Τέλος πάντων, I guess it matters to some people

Δημοσ.

oxi sorry eixa kolhsei se mia pylh kai telika eprepe na paw apo aloy.telika brhka enan pyrgo kai metaxthke enas mavroforemenos san magos kai moy allaxe thn panagia.poly dyskolo moy fainete. oso gia to hdr emena moy arese apo thn arxh moy fanhke kati kainoyrgio optika opote den to ebgala pote.

Δημοσ.

Na kanw mia erwtisi ??? Save pou kanei? Pou vriskonte ??kaneis den anarwtithike?

An kapios exei vrei ta save as kanei ena reply..

Thnx in advance

P.S: No need to worry.got it apo allo topic sxetika me sli :P

enjoy

Δημοσ.

φιλε n1ghtwolf και εγω εχω το ιδιο προβλημα

σημερα πηρα το game,αφου μου κανει detect για το συστημα και μου βαζει αυτοματα τις ρυθμησεις στο high,μπαινω κανονικα μεσα και οταν παω να επιλεξω το start new game,παπαλα το game παγωνει και αναγκαζομαι να κανω επανακινηση απο task manager.

παιδια εχω τους τελευταιους driver και μια χαρα συστημα x800gt,p4 3.2

και το κακο ειναι οτι δεν εχει βγει και κανα patch ρε γαμοτο

ολα τα αλλα game παιζουν κανονικα

θα στειλω και κανα μηνημα σε technical support

Δημοσ.

και εσενα αμα προσπαθουσες μερικες φορες θα ανοιγε ο task manager

αυτο που παρατηρησα ειναι τοι και οι δυο εχουμε καρτα ati

Δημοσ.

Και εγώ με την σειρά μου έχω κάτι προβληματάκια.Το παιχνίδι κάνει crash σε άσχετα σημεία,όταν κάνει load μια περιοχή/περνάω μέσα απο κάποια πόρτα.Μπορεί να με πετάξει στην επιφάνεια εργασίας στα 5 λεπτά,μπορεί και στις 2 ώρες.Έχω μια Ati X850pro με Catalyst 6.3.

Πάντως σάν game είναι τεράστιο και quests αμέτρητα.Ειδικά αυτό στο οποίο ψάχνεις θεραπεία για το Vampirism είναι πολύ μανίκι.Τώρα ξέρω πώς αισθάνεται ο δράκουλας όταν βγαίνει ο ήλιος! :D

Τώρα μου άνοιξε και μεγάλη Oblivion Gate και τα τέρατα μου πετιούνται σαν τις κατσαρίδες...προβλέπω δύσκολη νύχτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...