Annouvis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 me endiaferei na paro kati kalo gia afto kitao tis prof. sires ton montelon k eimai anamesa se afta ta 3 montela : http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_224&products_id=1552&osCsid=3fc36a1d4613d6e3c47bc8546ff14e9c http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_221&products_id=2138&osCsid=3fc36a1d4613d6e3c47bc8546ff14e9c http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_222&products_id=2517&osCsid=3fc36a1d4613d6e3c47bc8546ff14e9c esis pio tha dialegate k why ? an iparhi kapios pou na ehi kapio apo afta ta montela as grapsi 1,2 sholia. an tis paroume san eterias monaha dihos na kitaxoume ta haraktiristika, pia ek ton Sony,HP,Toshiba ehi to kalitero service , apo prosopikes empiries.
laptopmaniac Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Λίγο δύσκολη η επιλογή σου είναι αλήθεια.. Το Vaio έχει τρομερή οθονάρα πολύ καλή ποιότητα και fingerprint reader ( ασφάλεια ) αλλά μοιραζόμενη κάρτα γραφικών. Είναι πάντως σε καλή τιμή. Το HP είναι και αυτό ποιοτικό μοντέλο αλλά έχουν μέτριο service και το συγκεκριμένο μοντέλο είναι και παλιό. Το Toshiba νομίζω είναι μια τίμια επιλογή αλλά λίγο άσχημο. Κατα τα άλλα είναι πολύ ποιοτικό και δίνει καλή εγγύηση, έχει dedicated κάρτα, και δεν είναι ακριβό. Μειονέκτημα μόνο η οθόνη ( αλλά σημαντικό για μένα ) Καλές αγορές. ( Η δική μου πρόταση να πάρεις το Vaio )
laptopmaniac Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Λίγο δύσκολη η επιλογή σου είναι αλήθεια.. Το Vaio έχει τρομερή οθονάρα πολύ καλή ποιότητα και fingerprint reader ( ασφάλεια ) αλλά μοιραζόμενη κάρτα γραφικών. Είναι πάντως σε καλή τιμή. Το HP είναι και αυτό ποιοτικό μοντέλο αλλά έχουν μέτριο service και το συγκεκριμένο μοντέλο είναι και παλιό. Το Toshiba νομίζω είναι μια τίμια επιλογή αλλά λίγο άσχημο. Κατα τα άλλα είναι πολύ ποιοτικό και δίνει καλή εγγύηση, έχει dedicated κάρτα, και δεν είναι ακριβό. Μειονέκτημα μόνο η οθόνη ( αλλά σημαντικό για μένα ) Καλές αγορές. ( Η δική μου πρόταση να πάρεις το Vaio )
mjmj Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Ακομη αυτα τα toshiba να βελτιωσουν τις οθονες τους? Σε ολα τα topics αυτο διαβαζω: καλα μεν με κακη οθονη δε. Και το ξερω οτι ειναι καλα, ειχα παλια toshiba, σκυλι ηταν. Αλλα η οθονη...ασε καλυτερα.
mjmj Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Ακομη αυτα τα toshiba να βελτιωσουν τις οθονες τους? Σε ολα τα topics αυτο διαβαζω: καλα μεν με κακη οθονη δε. Και το ξερω οτι ειναι καλα, ειχα παλια toshiba, σκυλι ηταν. Αλλα η οθονη...ασε καλυτερα.
Annouvis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 to sony tha eperna amesos alla ehi tin hiroteri mpataria apo ta 3 , k einai kati pou me endiaferei poli, apo tin alli tin kaliteri tin ehi i HP. Episis to Sony den ehi karta grafikon. malon klino pos HP or Sony k vgazo exo Toshiba. gia to service tis HP pou les metrio ihes kamia empiria ?
Annouvis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 to sony tha eperna amesos alla ehi tin hiroteri mpataria apo ta 3 , k einai kati pou me endiaferei poli, apo tin alli tin kaliteri tin ehi i HP. Episis to Sony den ehi karta grafikon. malon klino pos HP or Sony k vgazo exo Toshiba. gia to service tis HP pou les metrio ihes kamia empiria ?
realestate Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 παρόλο που τα toshiba κατασκευάζονται πλέον στην Κίνα σε συγκριση με sony και hp ειναι σαφώς πολυ καλύτερα. Οσον αφορά τις οθόνες τους είναι αρκετά καλές εχουν στιβαρή κατασκευη , εύκολο λειτουργικό και τάχιστο service απο την ideal.εχω δουλέψει πολλα χρονια satellite kai tecra ( made in germany ) και πάλι toshiba θα επαιρνα αλλα δεν είχε κυκλοφορήσει ουτε core duo ουτε 64bit και ετσι αναγκάστηκα και πήγα σε αλλη εταιρεία. μην βάλεις σε καμμία των περιπτώσεων το service σε δεύτερη μοίρα!!!!!!!!
realestate Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 παρόλο που τα toshiba κατασκευάζονται πλέον στην Κίνα σε συγκριση με sony και hp ειναι σαφώς πολυ καλύτερα. Οσον αφορά τις οθόνες τους είναι αρκετά καλές εχουν στιβαρή κατασκευη , εύκολο λειτουργικό και τάχιστο service απο την ideal.εχω δουλέψει πολλα χρονια satellite kai tecra ( made in germany ) και πάλι toshiba θα επαιρνα αλλα δεν είχε κυκλοφορήσει ουτε core duo ουτε 64bit και ετσι αναγκάστηκα και πήγα σε αλλη εταιρεία. μην βάλεις σε καμμία των περιπτώσεων το service σε δεύτερη μοίρα!!!!!!!!
laptopmaniac Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 to sony tha eperna amesos alla ehi tin hiroteri mpataria apo ta 3 ' date=' k einai kati pou me endiaferei poli, apo tin alli tin kaliteri tin ehi i HP. Episis to Sony den ehi karta grafikon. malon klino pos HP or Sony k vgazo exo Toshiba. gia to service tis HP pou les metrio ihes kamia empiria ?[/quote'] Απο το service της Hp έχω αρκετά κακή εμπειρία! Καθυστερούν πάρα πολύ και πρέπει εσύ κάθε τρεις και λίγο να τους ενοχλείς. Το toshiba το συγκεκριμένο το έχω δουλέψει και επιμένω πως η οθόνη του είναι απαράδεκτη σε σύγκριση με του Vaio. Πάντως σαν ποιότητα κατασκευής και το Toshiba αλλά και το Sony είναι πάρα πολύ καλά ( και το HP μια χαρά ποιότητα έχει! )
Annouvis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 laptopmaniac , epithi opos les ehi di k doulepsi to siggektimeno montelo tis Toshiba to Tecra , entaxi ta Vaio ehoun poli kali othoni, en sigrisi me alla laptop pos tha eleges pos einai i othoni tou Toshiba ? episis pia i geniki apopsi sou gia to montelo ? piotita kataskevis , bataria , karta grafikon. thanks for your help. and realestate , then vazo to service den defteri mira, ta kitao ola, pantos tis teleftees meres oloi mou lene pos sto service i Toshiba einai brosta apo Sony,Hp. den xero , den mporo na apofasiso me tpt.
laptopmaniac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Σαν ποιότητα κατασκευής είναι πάρα πολύ καλό και μην ξεχνάς την παραπάνω εγγύηση που έχει η σειρά tecra. Απλά χάνει πολύ σε design και οθόνη. Η οθόνη του ξαναλέω είναι κάτω του μετρίου. Σε σύγκριση δε με την οθόνη του Sony είναι πολύ πίσω.
mjmj Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Σαν ποιότητα κατασκευής είναι πάρα πολύ καλό και μην ξεχνάς την παραπάνω εγγύηση που έχει η σειρά tecra. Απλά χάνει πολύ σε design και οθόνη. Η οθόνη του ξαναλέω είναι κάτω του μετρίου. Σε σύγκριση δε με την οθόνη του Sony είναι πολύ πίσω. Moνο σε design? Νομιζω οτι δεν πρεπει να ειναι και πολυ λαμπερες, ζωντανα χρωματα, γωνιες θεασης...διορθωστε με αν κανω λαθος.
insomniaK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Να σου πω! Αυτή τη στιγμή έχω δύο Tecra πάνω στο γραφείο που είναι συνδεδεμένα και με tft οθόνες της SUN. H εικόνα που έχω στα tecra ειναι μακράν πολύ καλύτερη. Επίσης η σύγκριση με ένα Amilo D, με 64άρα κάρτα γραφικών (αγνώστων λοιπόν στοιχείων) μου δίνει την εντύπωση πως και πάλι ότι τα Toshiba έχουν καλύτερη απεικόνιση χρωμάτων. Σημείωση, ουσιαστικά όλοι οι παραπάνω υπολογιστές χρησιμοποιούνται για ανάλυση δορυφορικών εικόνων, διάφορα format, και εικόνων από επίγεια ραντάρ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω με τα χρώματα είναι στην εκτύπωση τους. Αν τον υπολογιστή το χρειάζεσαι για παιχνίδι κλπ, δεν έχω ιδέα πως θα ανταποκρίνεται, αλλά αν τον χρειάζεσαι στη δουλειά σου, τα tecra είναι αξιόπιστα. Σε σύγκριση με ντεσκτοπ με ίδια χαρακτηριστικα, το μοναδικό πρόβλημα είναι πως μετά από 5-6 ώρες πλήρους χρήση του επεξεργαστή ανεβάζουν ελαφρά θερμοκρασία με αποτέλεσμα να πέφτουν σε απόδοση. πχ αν στην αρχή χρειάζονται 1 ώρα για συγκεκριμένη δουλεία στην 6η ώρα θα χρειάζονται 8-10 λεπτά παραπάνω. Αυτάαααα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.