Προς το περιεχόμενο

τι παιζει τελικα με την εκπτωση 50% του ondsl kit?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον αγορασα το ondsl kit 512. αυτο που δεν μπορω να καταλαβω και δεν μπορει κανεις να μου απαντησει υπευθυνα τι γινεται μετα το τελος τως 4 προπληρωμενων μηνων σε περιπτωση που πεσουν οι τιμες της οτενετ

πχ: η 384 κοστιζει 41 ευρω στην οτενετ αλλα με το ondsl αν εχεις αποδεχτει τους 12 μηνες με το 50% πληρωνεις το μηνα 20 ευρω.ολα καλα μεχρι εδω.

σε περιπτωση που μετα απο 6 μηνες η οτενετ ριξει την τιμη στα 25 ευρω εγω δικαιουμε την εκπτωση των 50%??

το συμβολαιο λει:Αποδεχομαι μετα το περας της προπληρωμενης περιοδου η ΟΤΕΝΕΤ Α.Ε. να με χρεωνει μηνιαια για τιε υπηρεσιες αοριστου χρονου που περιλαμβανει το OTENET ONDSL KIT βασει του εκαστοτε ισχυοντος τιμοκαταλογου που εμφανιζεται στο web site http://www.otenet.gr

ελα ομως που πηρα τηλ τον οτε και μου λεει ο τυπας δεν το γνωριζω αυτο εμεις εχουμε το conex παρτε την οτενετ.

παιρνω την οτενετ και τους λεω.ισχυει το 50% σε περιπτωση που αλαξουν οι τιμες πιο κατω?φυσικα οπως περιμενα "επηξε και δεν ηξερε τι να απαντησει και μου ειπε μαλον η τιμη παραμενει σταθερη.οταν ομως του διαβασα το συμβολαιο αλλαξε γνωμη και μου λεει "ναι εχετε δικιο ετσι ειναι ισχυει"

ωραια λεω εγω αλλα και παλι ποιος μου λει εμενα οτι με "μαλον" θα πιστεψω εγω το αλλο?

για να ξεπηξει μου λει κατσε να ρωτησω τον προισταμενο για να ειμαστε σιγουροι και μου λει μετα απο λιγο οχι μου λει κλειδωνει η τιμη.επειδη ειμαι σιγουρος οτι ο προισταμενος δεν ηξερε του ειπα οκ ενταξαι και το κλεισα.

βαζω ενα φιλο μου να παρει που εχει και αυτος ondsl και που ηταν σιγουρος για το 50% και που φυσικα το ειχε ψαξει πηρε σημερα και του τα μασαγανε παλι.λει δεν ξερουμε και μηπως εχει αλαξει και μαλον σε εσας ισχυει γιατι το εχετε αγορασει πιο νωρις και τετοια καραγκιοζιλικια.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΟΤΕ ΜΕ ΜΑΛΟΝ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝ ΕΤΗ 2006

οργισμενος παω στα μουλτιραμα περιστερι να παρω το πακετο 512 και μου λει ο πωλητης δεν ξερω κατσε να παρουμε οτενετ.παιρνει και του λενε οτι η τιμη κλειδωνει.ναι αλλα το συμβολαιο αλλα λει.και εφυγα.πηγα στο πλαισιο και το πηρα απο εκει ρωτησα την κοπελια σιγα μην ηξερε και μου ειπε δεν ξερω.

τελικα το πηρα αφου γνωριζωντας οτι στην περιοχη μου δεν υπαρχουν πορτες για pstn και θα περιμενω μεχρι να βαλουν.αν κανουν πανω απο 1.5 μηνα θα τους τριψω στη μουρη το πακετο και θα παρω τα ευρω μου πισω.

Δημοσ.

to 50% isxiei gia tin ekastote xrewsi.pou simenei oti tora tha doseis px 40/2=20euro to mina.kai an i timi meta kapoious mines pesei sta 30euro,tha plirwneis 30/2=15euro to mina.

etsi toulaxiston leei o ote.

na sou po tin alitheia,an kai exw ypograpsei 12mini simvasi,den tous empisteyomai.

an kai mexri tora eimai arketa ikanopoiimenos.i sindesi mou egine se 15 akrivos meres,kai an ekseresoume ta mesimeriana,oi taxytites einai poli kales.

Δημοσ.

ετσι τουλαχιστον λεει:evil: ο οτε στο συμβολαιο οχι στην εξυπηρετηση πελατων!

για παρε και εσυ 801 11 35555 και πες μου τι σου ειπανε αν ισχυει το 50% σε νεες τιμες.

Δημοσ.
ετσι τουλαχιστον λεει:evil: ο οτε στο συμβολαιο οχι στην εξυπηρετηση πελατων!

για παρε και εσυ 801 11 35555 και πες μου τι σου ειπανε αν ισχυει το 50% σε νεες τιμες.

ti les re?eisai sovaros?na tous ksipnisw kai na me vrizoune?

ANTE GEIA!

kai siga min kseroune aytoi oi axroistoi.giati peri axriston prokeitai.

xoria oti kai na parw tilefono,o enas tha me sindeei ston allo!panta ayto ginete.

tha parw to proi ena tilefono,gia epibebewsi tou 50%,an kseroune!

Δημοσ.

24 ωρες ειναι τα πουλακια μου.ρε δεν φταινε τα παιδια στο τηλ. αυτοι ειναι φοιτητες και πανε για το χαρτζηλικη τους.

αυτοι που φταινε ειναι οι προισταμενοι ελεινοκαραγκιοζηδες που δεν ξερουν που πανε τα 4 και δεν ξερουν να ενημερωνουν τα παιδια στα τηλεφωνικα κεντρα.

παρε οποτε θες και γραψε

Δημοσ.
24 ωρες ειναι τα πουλακια μου.ρε δεν φταινε τα παιδια στο τηλ. αυτοι ειναι φοιτητες και πανε για το χαρτζηλικη τους.

αυτοι που φταινε ειναι οι προισταμενοι ελεινοκαραγκιοζηδες που δεν ξερουν που πανε τα 4 και δεν ξερουν να ενημερωνουν τα παιδια στα τηλεφωνικα κεντρα.

παρε οποτε θες και γραψε

giati,oi proistamenoi nomizeis oti gnorizoun?gia na enimeroseis kapoion gia kati,prepei na ksereis kai o idios!!

Δημοσ.

απλα επειδη πουλαω τετοια πακετα η εκπτωση ειναι παντα για τις τιμες του ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ τιμολογιου

Δημοσ.

απλα επειδη πουλαω τετοια πακετα η εκπτωση ειναι παντα για τις τιμες του ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ τιμολογιου

Δημοσ.

Για την εκπτωση 50% ομως θα πρεπει να δεσμευτεις με τον ΟΤΕ για 12 μηνες.Το γραφει στα ψιλα ψιλα γραμματα ως συνηθως.Ακομη στα ψιλα γραμματα γραφει οτι μετα το περας των 4 μηνων ο ΟΤΕ αν δεν του ζητησεις να σου κοψει την DSL θα συνεχισει να στην παρεχει μεχρι να του πεις εσυ να σταματησει.Κ οχι σε μειωμενη τιμη αλλα στην κανονικη του τιμολογιου του.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Για την εκπτωση 50% ομως θα πρεπει να δεσμευτεις με τον ΟΤΕ για 12 μηνες.Το γραφει στα ψιλα ψιλα γραμματα ως συνηθως.Ακομη στα ψιλα γραμματα γραφει οτι μετα το περας των 4 μηνων ο ΟΤΕ αν δεν του ζητησεις να σου κοψει την DSL θα συνεχισει να στην παρεχει μεχρι να του πεις εσυ να σταματησει.Κ οχι σε μειωμενη τιμη αλλα στην κανονικη του τιμολογιου του.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Τα σέβη μου

egw exw parei to paketo kai exw idi upograpsi gia 1 xrono.

den xreiazete na kanw kati allo pisteuw?

Δημοσ.

Τα σέβη μου

egw exw parei to paketo kai exw idi upograpsi gia 1 xrono.

den xreiazete na kanw kati allo pisteuw?

Δημοσ.

ναι το ξερουμε για να εχεις το 50% πρεπει να υπογραψεις για 12 μηνες,ελπιζω αν πεσουν οι τιμες(που θα πεσουν)και να με πιασει και μενα το 50% στη νεα τιμη.

ας φαω το λουκι μου τωρα που δεν εχει πορτες το χαιδαρι......:evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...