Anonymous Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Prospatho na kano setup ta xp, alla mu peta mple othoni ena error message "page fault in non paged area" (Ti simeni?)<P>Mporesa na ta kano setup afu mono evala ta 2000 ke meta upgrade. Alla ke pali, 9 stis 10 fores mu petai mple othoni.<P>Kamia idea?
axidous Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Φίλε μου τα windows XP δουλεύουν άψωγα και σε κενό δίσκο αλλά και σε αναβάθμιση από windows 98<BR>Τα έχω κάνει εγκατάσταση και σε σταθερό και σε φορητό <BR>
Acid Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Vale ta 98 kai meta kane upgrade ta XP.Sigoura tha sou doulepsei etsi.<BR>Dokimasmeni lisi.
Dvs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2001 mipos to cd einai psiloxalasmeno [ koinos pir*t*]
Anonymous Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2001 To cd ine piratiko, alla dulepse se allo pc.<BR>Evala ta 2000 ke ta anavathmisa. Mu petage mple othoni otan xekinusan ke och stin egatastasi...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2001 Πήρα νέο σκληρό και πήγα να κάνω εγκατάσταση κατ' ευθείαν απ' το CD (αφού μπήκα με δισκέττα, έκανα fdisk, format). Moυ πετούσε μπλε οθόνη. Έβαλα Win98SE (αγγλικά) με το μίνιμουμ των επιλογών και έκανα setup μέσα από 'κει. Δούλεψε μια χαρά, είμαι ευτυχισμένος (μην ετοιμάζεσαι να ξεθάψεις τους drivers των συσκευών, πολύ πιθανό να μην χρειαστούν... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.