Προς το περιεχόμενο

Mας δουλεύει η forthnet!!!

tasos59

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου, δεν γνωρίζω αν υπάρχουν ανάλογες εμπειρίες αλλά εγώ θα σας πω την δική μου με την forthnet.

Κατοχυρώνω 2 domain πριν μια εβδομάδα στην εν λόγο εταιρία και αυτό γιατί προ καιρού είχα μεταφέρει εκεί κάποια άλλα και σκέφτηκα να τα έχω όλα μαζί. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κοιτάξει τι τιμές παίζουν σε άλλα site και έτσι κλειστά μάτια έκανα τις αιτήσεις μου για κατοχύρωση.

Μεσολαβεί σκ και καθώς είχα χρόνο να περιηγηθώ στο νετ διαπιστώνω ότι υπάρχουν άλλοι καταχωρητές με 50% φθηνότερα. Αποφάσισα λοιπόν να μην τα πληρώσω και να τα αφήσω να λήξουν ώστε να κάνω εκ νέου αίτηση αλλού. Την προηγούμενη τρίτη λαμβάνω ενα email απο τη forthnet που έλεγε

{Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη FORTHnet ως Καταχωρητή του δικού σας [.gr] domain name. Σε συνέχεια της αιτήματός σας σχετικά με την κατοχύρωση των domain names [χχχχχχχ.gr, χχχχχχχχ.gr], θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η αίτησή σας για κατοχύρωση των domain names [χχχχχχχχχ.gr, χχχχχχχχ.gr] ολοκληρώθηκε.

Ακολούθως, σας παρακαλούμε θερμά όπως προχωρήσετε στην καταβολή του τέλους κατοχύρωσης (39,00 € + ΦΠΑ19% = 46,41 €x3= 139,23), όπως αυτό εμφανίζεται και στον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών [.gr] Domain Name στο Portal της FORTHnet. }

Όπως σωστά καταλάβατε οι κύριοι μου ζητούσανε να πληρώσω 3 domain αντί 2 !!! Εξοργισμένος τους τηλεφωνώ και ως απάντηση παίρνω την εξής:

"Συγνώμη λάθος κάναμε...είχαμε στείλει πιο πρί σε ένα πελάτη που αγόρασε 3" !!!!!

Δεν ξέρω τι σας λέει εσάς αυτό αλλά εγώ περίμενα ότι ολόκληρη forthnet θα είχε τουλάχιστον ένα αυτόματο σύστημα ή μια λιγότερο ξεμυαλισμένη υπάλληλο!!!!

Τέλος πάντων, της λέω, έτσι κι αλλιώς δεν θα τα κρατήσω τελικά γιατί αλλάξαμε γνώμη. Α μου λέει δεν μπορείτε να τα αφήσετε!!!! Γιατί της λέω? Αφου σε κάποιο μήνυμά σας αναφέρετε ότι αν δεν πληρώσω σε 2 μέρες τα κόβετε. Όχι μου λέει πρέπει να τα πληρώσετε αλλιώς θα κινηθούμε νομικά!!!!

Άκου να δεις κοπελιά, της λέω, κάνε όπως καταλαβαίνεις. Εγώ κάτι που δεν μου χρειάζεται δεν το πληρώνω. Να σας κανω μια έκπτωση μου λέει να τα πάρετε. Δηλαδή πόσο της απαντώ? Μπορώ να σας κάνω 20%. Και πάλι της λέω είναι πολλά, εγώ δίνω 40 το πολύ 45 ευρώ. Να το κάνουμε 50 μου λέει? Σας είπα της απαντώ μέχρι 45 το πολύ!

Για να μην τα πολυλογώ παιδιά μου τα άφησε 45!

Τέτοιο παζάρι ούτε σε γύφτους δεν μπορείς να κάνεις!!! Κι όμως στην forthnet μπορείς!!!!!

Δημοσ.

Για να καταλάβω,έκανες παζάρι και με την γραμματέα κιόλας ?

Μου ακούγεται πολύ άκυρο...

Δημοσ.

Για να καταλάβω,έκανες παζάρι και με την γραμματέα κιόλας ?

Μου ακούγεται πολύ άκυρο...

Δημοσ.

Πατάτεεεεεεεες

Εδώ οι καλές πατάτεεεεεεεεεεεεες.

Να σε βάλω 2 κιλά καλέ κυρά;

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.

Δημοσ.

Πατάτεεεεεεεες

Εδώ οι καλές πατάτεεεεεεεεεεεεες.

Να σε βάλω 2 κιλά καλέ κυρά;

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.

Δημοσ.

Gia na min xaseis ton pelath kaneis otidipote, kanonas tou managment (kai zimiomenos 8a vgeis gia na ton kratiseis, giati stin teliki 8a sou apoferei kerdh).

Anti na les efxaristw pou sou eftase sthn timh pou 8eleis zitas kai ta resta?

Ti na pw...

Na les pali kala pou sou ekane to xatiri.

Δημοσ.

Gia na min xaseis ton pelath kaneis otidipote, kanonas tou managment (kai zimiomenos 8a vgeis gia na ton kratiseis, giati stin teliki 8a sou apoferei kerdh).

Anti na les efxaristw pou sou eftase sthn timh pou 8eleis zitas kai ta resta?

Ti na pw...

Na les pali kala pou sou ekane to xatiri.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν από που θα έπρεπε να καταλάβουμε ότι εσύ ζήτησες 2 και αυτοί χρέωσαν 3; μας είπες πόσο χρεώνουν τη μία;

Μετά μου φαίνεται ΠΟΛΥ περίεργο να πήρες στο support και να έκανες παζάρι κατ' ευθείαν (ή και αργότερα).

Τελικά μου φαίνεται αφελές το ότι πρώτα ξεκίνησες διαδικασία και μετά έλεγξες τις τιμές...

Δημοσ.

Κατ' αρχήν από που θα έπρεπε να καταλάβουμε ότι εσύ ζήτησες 2 και αυτοί χρέωσαν 3; μας είπες πόσο χρεώνουν τη μία;

Μετά μου φαίνεται ΠΟΛΥ περίεργο να πήρες στο support και να έκανες παζάρι κατ' ευθείαν (ή και αργότερα).

Τελικά μου φαίνεται αφελές το ότι πρώτα ξεκίνησες διαδικασία και μετά έλεγξες τις τιμές...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...