firewalker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις και είναι και κουραστικά στην ανάγνωση. Το δικό μου το είχα καθαρίσει με ισοπροπυλική αλκοόλη. Και έφτιαξε. Τώρα αρχίζει να κάνει "νερά" πάλι (μετά από αρκετούς μήνες).
kostastnt Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 @firewalker Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για τον καθαρισμό του joystick γιατί πλέον εμένα θέλει να το βαράω με καλέμι για να κουνιέται...
giankyr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 file firewalker auto gia ton ka8arismo tou joystick me endiaferei ki emena, pisteuw kai pollous allous katoxous tou K700 - toulaxiston oi misoi ap' osous kserw exoun problhma!
firewalker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Αν ξέρετε να ανοίξετε την συσκευή τα πράγματα είναι εύκολα. Εγώ είχα ένα μπουκαλάκι από ισοπροπυλική αλκοόλη και αφού άνοιξα την συσκευή έριξα 2 με 3 σταγόνες στο Joystick. Το μετακίνησα αρκετές φορές προς όλες τις κατευθύνσεις, περίμενα να στεγνώσει καλά και αυτό ήταν. Αργότερα θα βάλω καμιά φωτογραφία για το πως ανοίγει το k700.
kostastnt Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 @firewalker Ισοπροπυλική αλκοόλη που θα βρούμε? Στα αγγλικά ή στα γερμανικά πως λέγεται?
kostastnt Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Λοιπόν βρήκα στο 9volto. Κοιτάξτε εδώ Επίσης σε ένα forum με συλλέκτες βινυλίων έλεγε ότι υπάρχει στα φαρμακεία. Ξέρει κανείς πως λέγεται στα αγγλικά ή στα γερμανικά? Στο ebay έβαλα το λήμμα isopropoline και δεν έβγαλε τίποτα.
giankyr Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 Δημοσ. 1 Απριλίου 2006 logika auto to yliko einai eulekto pou shmainei pws akoma kai to breis se kapoio ebay, dyskola 8a kanoun international shipping..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.