stratukos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΗΓΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ,ΛΟΓΩ ΚΟΛΛΗΜΑΤΟΣ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ Cafe,ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 28 ΜΒ,ΕΝΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑΣΕΙ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ 41 ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ.ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ 28 ΜΒ. ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ;;;
migel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα . Κατέβασε το my phone explorer και μεσα απο εκεί κοίτα τα αρχεία του κινητού σου. Στο K750i υπάρχει η επιλογή hard reset η οποία σου επαναφέρει το κινητό στις εργοστασιακές ρυθμίσεις . Έχω το K750i , εμπειρία με το K700 δεν έχω και έτσι οτι κάνεις , το κάνεις με δική σου ευθύνη ΥΣ. Κοίτα στο http://www.myphone.gr έχει πολλά θέματα για το Κ700 . Καλώς ήρθες .
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Καταρχήν καλώς όρισες. Που πήγες το κινητό για αναβάθμιση; Να ξέρεις ότι το λογισμικό καταλαμβάνει μνήμη από αυτή που έχει το κινητό. Μήπως σου περάσανε κάτι έξτρα; Δες την έκδοση (πατώντας > * << * < * μετά Service info και Πληροφ. Λογισμ.) του λογισμικού και πες μας να δούμε αν είναι κάτι καινούργιο. Και μία συμβουλή. Μην γράφεις με κεφαλαία. Στο Internet σημαίνει ότι φωνάζεις, και είναι και κουραστικό για τον αναγνώστη.
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Καταρχήν καλώς όρισες. Που πήγες το κινητό για αναβάθμιση; Να ξέρεις ότι το λογισμικό καταλαμβάνει μνήμη από αυτή που έχει το κινητό. Μήπως σου περάσανε κάτι έξτρα; Δες την έκδοση (πατώντας > * << * < * μετά Service info και Πληροφ. Λογισμ.) του λογισμικού και πες μας να δούμε αν είναι κάτι καινούργιο. Και μία συμβουλή. Μην γράφεις με κεφαλαία. Στο Internet σημαίνει ότι φωνάζεις, και είναι και κουραστικό για τον αναγνώστη.
stratukos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Ευχαριστώ πολυ για τα καλοσορίσματα σας. Έχω ήδη κάνει την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων,αλλά μάταιο! Το λογμικό του κινητού μου ειναι: R2CA001 prgCXC125821_EU_1_C Όταν κόλλησε το πήγα στην tim και από εκεί μου είπαν να το πάω στην omnitec, αντιπρόσωπος της sony ericsson στην Αθήνα. Υπάρχει περιπτωση να έχω κολλήσει κάποιο είδος ιού; Το οποίο να μου τρώει το υπόλοιπο υης μνήμης;
stratukos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Ευχαριστώ πολυ για τα καλοσορίσματα σας. Έχω ήδη κάνει την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων,αλλά μάταιο! Το λογμικό του κινητού μου ειναι: R2CA001 prgCXC125821_EU_1_C Όταν κόλλησε το πήγα στην tim και από εκεί μου είπαν να το πάω στην omnitec, αντιπρόσωπος της sony ericsson στην Αθήνα. Υπάρχει περιπτωση να έχω κολλήσει κάποιο είδος ιού; Το οποίο να μου τρώει το υπόλοιπο υης μνήμης;
stratukos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Με το ''my phone explorer'' διαπίστωσα ότι υπάρχουν τα 42 mb μνήμης αλλά χρησιμοποιούνται τα 15. Με αποτέλεσμα να μου εμφανίζονται μονο τα 27 διαθέσιμα. Ακούω συμβουλές........................
stratukos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Με το ''my phone explorer'' διαπίστωσα ότι υπάρχουν τα 42 mb μνήμης αλλά χρησιμοποιούνται τα 15. Με αποτέλεσμα να μου εμφανίζονται μονο τα 27 διαθέσιμα. Ακούω συμβουλές........................
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Το ποιο πιθανό είναι να κάναν κάτι λάθος οι τυποι της omnitec. Θα σου πρότεινα να το πας πάλι για να το διορθώσουν. Επίσης μπορείς να πας και σε άλλα καταστήματα. Π.χ. http://www.9volto.gr
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Το ποιο πιθανό είναι να κάναν κάτι λάθος οι τυποι της omnitec. Θα σου πρότεινα να το πας πάλι για να το διορθώσουν. Επίσης μπορείς να πας και σε άλλα καταστήματα. Π.χ. http://www.9volto.gr
stratukos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Σαν νέος χρήστης του forum,δεν ξέρω και πολλά πράγματα για το τι παίζει εδω περα.Σιγά σιγά όμως μαθαίνω και κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Μπορεί κάποιο τσακάλι εδώ μέσα να μου πει οτιδήποτε νέο παίζει για το κ700ι;;; Ξεκινώντας από τα αξεσουάρ,το λογισμικό και οτιδήποτε αφορα αυτο το σπουδαίο κινητό. Το πήρα ξανά για δεύτερο χρόνο. Είμαι αυτός που έχει πρόβλημα με τη μνήμη και αύριο θα το πάω στα ''αστέρια'' της omnitec μήπως και εντοπίσουν το πρόβλημα!!!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 καλύτερα πήγενε το στο 9volto και πες τους , θέλω να μου το αναβαθμίσετε στην τελευταία έκδοση , firmware . Τίποτα άλλο , το <<φορμάτ>> στο κινητό θα γίνει με την αναβάθμιση... Πρώτα όμως κάνε ενα backup με όλα οσα χρειάζεσαι μέσω του my phone explorer ή του K700i DateiManager...
stratukos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Παιδια οι τυποι ειναι απιστευτοι!!! Εχω παει το κινητο δυο φορες.Την πρωτη γιατι δεν ανοιγε και ειχε λευκη οθονη.Την δευτερη γιατι ειχε μειωμενη διαθεσιμη μνημη. Το πηρα την Παρασκευη που μας περασε και σημερα ξανακολλησε και οταν το ανοιξα "χειροκινητα" (αφαιρεση μπαταριας) εδειχνε παλι μειωμενη χωρητικοτητα(27 mb). Και ρωταω....μηπως ειμαι ολιγον γκαντεμης;;;;;;; Υπαρχει περιπτωση να μου το αντικαταστησουν οι τυποι απο την omnitech??? Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν να το ξαναπαω,σημειωνοντας σε ενα χαρτι τι ακριβως συμβαινει με το κινητο μου...για να το δειξουν στους τεχνικους!!! Θα το κυνηγησω οσο εχει εγγυηση ακομα αλλα κοντευω να χασω τα λεφτα του κινητου σε μεροκαματα..και δεν αξιζει. Καμια συμβουλη extra απο τους πιο παλιους;;;
firewalker Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Στείλε e-mail στην "μαμά" sony-ericsson με το προβλημά σου. Τουλάχιστον όσο ήταν "σκέτο" ericsson έδειχνε ιδιαίτερη "ευαισθησία" σε τέτοια θέματα.
tilemahos236543 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 ΜΗΠΩΣ ΓΝΟΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ JOYSTIC ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ Κ700i.ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΗ ΕΞΟΘΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑ.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.