Προς το περιεχόμενο

Three dimensional Databases

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τhx πήρα μια ιδέα για το τι είναι multi dimensional database. Το θέμα είναι πως σχεδιάζεται μια τέτοια βάση ? Χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να γίνει το 3d περιβάλλον ? Με Αccess μπορώ να κάνω κάτι ή μονο σε sql ?

Δημοσ.

Τώρα, ότι και να σου πω... Θα σε γελάσω! Αν υπάρχει κάποιος που έχει ασχοληθεί, ας μας ενημερώσει. Και εγώ μόνο τι είναι ξέρω, τίποτε παραπάνω.

Δημοσ.

Τώρα, ότι και να σου πω... Θα σε γελάσω! Αν υπάρχει κάποιος που έχει ασχοληθεί, ας μας ενημερώσει. Και εγώ μόνο τι είναι ξέρω, τίποτε παραπάνω.

Δημοσ.

Απο τα λιγα που ξερω ,σε Access δεν υπαρχει ελπιδα για να κανεις multidimentional δομες.Σε mysql γινεται αλλα και παλι σε περιοριζει ιδιαιτερα σε επιπεδο δομων δεδομένων που χρειαζεσαι για τετοιες βασεις δεδομενων.Εγω θα σου προτεινα MySQL++ οπου εχεις την ελευθερια να κανεις δομες δεδομένων πολλών διαστάσεων ,νομιζω οτι οι ετοιμες δομες που σου παρεχει ειναι μεχρι 14 διαστασεις αλλα μπορεις να τις επεκτεινεις στην συνεχεια μονος σου.Χρειαζεται C++ αλλα η ευκολια που σου προσφερει δεν συγκρινεται...

Δημοσ.

Thx για τις απαντήσεις. Το περίμενα οτι σε access δεν μπορώ να κάνω κατι τέτοιο. Επειδή είναι για μια εργάσια θέλω να χρησιμοποιήσω συγκεκριμενα εργλαλεία. Οποτε θα παώ σε mySQL που μπορώ. Δεν θέλω πολλές διαστάσεις αλλα μόνο τρείς, κάτι σε "cube storage" αν έχετε ακουστά και αν το λέω σωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...