EXARXEIA_CITY Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Ξέρει κάποιος να μου πει τι ακριβώς είναι αυτές οι βάσεις ? Είναι βάσεις που αλλάζουν στο χρόνο ?
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δες εδώ: http://www.design-ireland.net/index.php?http%3A//www.design-ireland.net/multi/multi2.php
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Τhx πήρα μια ιδέα για το τι είναι multi dimensional database. Το θέμα είναι πως σχεδιάζεται μια τέτοια βάση ? Χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να γίνει το 3d περιβάλλον ? Με Αccess μπορώ να κάνω κάτι ή μονο σε sql ?
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Τώρα, ότι και να σου πω... Θα σε γελάσω! Αν υπάρχει κάποιος που έχει ασχοληθεί, ας μας ενημερώσει. Και εγώ μόνο τι είναι ξέρω, τίποτε παραπάνω.
firewalker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Τώρα, ότι και να σου πω... Θα σε γελάσω! Αν υπάρχει κάποιος που έχει ασχοληθεί, ας μας ενημερώσει. Και εγώ μόνο τι είναι ξέρω, τίποτε παραπάνω.
TAKE5 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Ο Powerdesigner της Sybase φτιαχνει multidimensional διαγραμματα.
AKToRloN Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Απο τα λιγα που ξερω ,σε Access δεν υπαρχει ελπιδα για να κανεις multidimentional δομες.Σε mysql γινεται αλλα και παλι σε περιοριζει ιδιαιτερα σε επιπεδο δομων δεδομένων που χρειαζεσαι για τετοιες βασεις δεδομενων.Εγω θα σου προτεινα MySQL++ οπου εχεις την ελευθερια να κανεις δομες δεδομένων πολλών διαστάσεων ,νομιζω οτι οι ετοιμες δομες που σου παρεχει ειναι μεχρι 14 διαστασεις αλλα μπορεις να τις επεκτεινεις στην συνεχεια μονος σου.Χρειαζεται C++ αλλα η ευκολια που σου προσφερει δεν συγκρινεται...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Thx για τις απαντήσεις. Το περίμενα οτι σε access δεν μπορώ να κάνω κατι τέτοιο. Επειδή είναι για μια εργάσια θέλω να χρησιμοποιήσω συγκεκριμενα εργλαλεία. Οποτε θα παώ σε mySQL που μπορώ. Δεν θέλω πολλές διαστάσεις αλλα μόνο τρείς, κάτι σε "cube storage" αν έχετε ακουστά και αν το λέω σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.