mihalisbgr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Τί γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Αν πχ η vga στέλνει 70Ηz και το μόνιτορ υποστηρίζει μέχρι 60 στην ίδια ανάλυση. Πώς λέγεται όταν συμβαίνει αυτό και πώς αντιμετωπίζεται στην πράξη; (άν αντιμετωπίζεται). Υπάρχει μόνιτορ που να το κάνει αυτό; Λίγο τεχνικότητα δεν έβλαψε ποτέ κανεναν
GCMH Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Πολύ απλά κατεβάζεις τη συχνότητα ανανέωσης της πηγής... δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο... Και τί εννοείς με αυτό: Λίγο τεχνικότητα δεν έβλαψε ποτέ κανεναν Α! και καλώς ήρθες στο φόρουμ!
freskas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 1 παλια 15αρα philips που ειχα, οταν της εβαζα μεγαλυτερη αναλυση απ' οτι υποστηριζε, σφηριζε και εβγαζε οτι να'ναι για εικονα (2πλα ειδωλα που τρεχανε σα νερα...). Η ποιο καινουργια οταν της βαλεις μεγαλυτερες τιμες (αναλυση/συχνοτητα) απ' οτι σηκωνει, μαυριζει και πεταει 1 μπλε warning απλα, δε φρικαρει. Ολες οι οθονες εχουν τα ορια τους (χαμηλοτερα απο τις vga) σε αναλυση/συχνοτητα και αν θες να δεις εξω απο αυτα, εισαι εκτος προδιαγραφων της οθονης (οut of bounds), (τοτε το monitor σου λεει, ποσα hertz?ποσα?ααχαχα!) Πλεον στα windows () εχει επιλογη -> αποκρυψη των μη εμφανισιμων καταστασεων λειτουργειας της οθονης, δλδ να φαινονται μονο τα Hz που υποστηριζει η οθονη σε καθε αναλυση.
mihalisbgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 thx για τις απαντήσεις. δεν είμαι καινούριος απλώς έχασα το παλιό μου pass (και του e-mail που είχα βαλει ). και τα 2 αυτά που περιγράφεις τα έχω δεί στην πράξη. Δεν ήξερα οτι λέγεται out of bounds, thx. Κσι δέν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό (υποθέτωντας οτι η πηγή παράγει σταθερά ίδιο σήμα) με κάποιον ενδιάμεσο μετασχηματιστή η κάτι τέτοιο; Κατα καποιο τροπο να "απορριπτει" καποια ενδιάμεσα scans.
mihalisbgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 thx για τις απαντήσεις. δεν είμαι καινούριος απλώς έχασα το παλιό μου pass (και του e-mail που είχα βαλει ). και τα 2 αυτά που περιγράφεις τα έχω δεί στην πράξη. Δεν ήξερα οτι λέγεται out of bounds, thx. Κσι δέν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό (υποθέτωντας οτι η πηγή παράγει σταθερά ίδιο σήμα) με κάποιον ενδιάμεσο μετασχηματιστή η κάτι τέτοιο; Κατα καποιο τροπο να "απορριπτει" καποια ενδιάμεσα scans.
freskas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Εκτος οριων σημαινει το OOB κ' δεν ξερω αν χρησιμοποιειται σαν official τεχνικος ορος για το φαινομενο αυτο, μπορει. Η διορθωση του ή καλλητερα η μη εμφανιση του, μπορει να επιτευχθει με συντονισμο πηγης-οθονης μεσα στα ορια του βραδυτερου, οπως σε μια πορεια με μηχανες/αυτοκινητα, ποιος παει 1ος? Ο ποιο αργος.
freskas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Εκτος οριων σημαινει το OOB κ' δεν ξερω αν χρησιμοποιειται σαν official τεχνικος ορος για το φαινομενο αυτο, μπορει. Η διορθωση του ή καλλητερα η μη εμφανιση του, μπορει να επιτευχθει με συντονισμο πηγης-οθονης μεσα στα ορια του βραδυτερου, οπως σε μια πορεια με μηχανες/αυτοκινητα, ποιος παει 1ος? Ο ποιο αργος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.