Προς το περιεχόμενο

Πιο πολλά Hz η πηγή απο το monitor

mihalisbgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Αν πχ η vga στέλνει 70Ηz και το μόνιτορ υποστηρίζει μέχρι 60 στην ίδια ανάλυση. Πώς λέγεται όταν συμβαίνει αυτό και πώς αντιμετωπίζεται στην πράξη; (άν αντιμετωπίζεται). Υπάρχει μόνιτορ που να το κάνει αυτό;

Λίγο τεχνικότητα δεν έβλαψε ποτέ κανεναν ;)

Δημοσ.

Πολύ απλά κατεβάζεις τη συχνότητα ανανέωσης της πηγής... δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο...

Και τί εννοείς με αυτό:

Λίγο τεχνικότητα δεν έβλαψε ποτέ κανεναν ;)

Α! και καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Δημοσ.

1 παλια 15αρα philips που ειχα, οταν της εβαζα μεγαλυτερη αναλυση απ' οτι υποστηριζε, σφηριζε και εβγαζε οτι να'ναι για εικονα (2πλα ειδωλα που τρεχανε σα νερα...).

Η ποιο καινουργια οταν της βαλεις μεγαλυτερες τιμες (αναλυση/συχνοτητα) απ' οτι σηκωνει, μαυριζει και πεταει 1 μπλε warning απλα, δε φρικαρει.

Ολες οι οθονες εχουν τα ορια τους (χαμηλοτερα απο τις vga) σε αναλυση/συχνοτητα και αν θες να δεις εξω απο αυτα, εισαι εκτος προδιαγραφων της οθονης (οut of bounds),

(τοτε το monitor σου λεει, ποσα hertz?ποσα?ααχαχα!)

Πλεον στα windows (:shock:) εχει επιλογη -> αποκρυψη των μη εμφανισιμων καταστασεων λειτουργειας της οθονης, δλδ να φαινονται μονο τα Hz που υποστηριζει η οθονη σε καθε αναλυση.

Δημοσ.

thx για τις απαντήσεις. δεν είμαι καινούριος απλώς έχασα το παλιό μου pass (και του e-mail που είχα βαλει :D).

και τα 2 αυτά που περιγράφεις τα έχω δεί στην πράξη. Δεν ήξερα οτι λέγεται out of bounds, thx. Κσι δέν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό (υποθέτωντας οτι η πηγή παράγει σταθερά ίδιο σήμα) με κάποιον ενδιάμεσο μετασχηματιστή η κάτι τέτοιο; Κατα καποιο τροπο να "απορριπτει" καποια ενδιάμεσα scans.

Δημοσ.

thx για τις απαντήσεις. δεν είμαι καινούριος απλώς έχασα το παλιό μου pass (και του e-mail που είχα βαλει :D).

και τα 2 αυτά που περιγράφεις τα έχω δεί στην πράξη. Δεν ήξερα οτι λέγεται out of bounds, thx. Κσι δέν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό (υποθέτωντας οτι η πηγή παράγει σταθερά ίδιο σήμα) με κάποιον ενδιάμεσο μετασχηματιστή η κάτι τέτοιο; Κατα καποιο τροπο να "απορριπτει" καποια ενδιάμεσα scans.

Δημοσ.

Εκτος οριων σημαινει το OOB κ' δεν ξερω αν χρησιμοποιειται σαν official τεχνικος ορος για το φαινομενο αυτο, μπορει.

Η διορθωση του ή καλλητερα η μη εμφανιση του, μπορει να επιτευχθει με συντονισμο πηγης-οθονης μεσα στα ορια του βραδυτερου,

οπως σε μια πορεια με μηχανες/αυτοκινητα, ποιος παει 1ος? Ο ποιο αργος.

Δημοσ.

Εκτος οριων σημαινει το OOB κ' δεν ξερω αν χρησιμοποιειται σαν official τεχνικος ορος για το φαινομενο αυτο, μπορει.

Η διορθωση του ή καλλητερα η μη εμφανιση του, μπορει να επιτευχθει με συντονισμο πηγης-οθονης μεσα στα ορια του βραδυτερου,

οπως σε μια πορεια με μηχανες/αυτοκινητα, ποιος παει 1ος? Ο ποιο αργος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...