Προς το περιεχόμενο

FSC Amilo A1667G1 (AMD 4000+) mini review

nobleman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να κάνω ένα mini review για όποιον ενδιαφερόμενο... λοιπόν... μέχρι σήμερα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο ανυπέρβλητο πρόβλημα... θα ήθελα όμως περισσότερο ποιοτική κατασκευή για τα 2000? που πλήρωσα το Νοέμβριο 2005!!!

Τι εννοώ:

1. Το DVD κάποιες φορές χαλάει τον κόσμο.

2. Ο ανεμιστήρας είναι θορυβώδης για τα δεδομένα μου.

3. Η θερμοκρασία της X700 είναι αρκετά μεγάλη αλλά όχι τρομερή... πάντως κάποιες φορές ψήνεται η δεξιά παλάμη μου...

4. Το πληκτρολόγιο έχει κάποιο πρόβλημα σε ορισμένα πλήκτρα, σαν να πατάς στο κενό αλλά δεν επηρεάζει τη λειτουργία τους.

5. Δεν είναι και ιδιαίτερα στιβαρής κατασκευής σε σύγκριση με HP και Toshiba που έχουν περάσει από τα χέρια μου.

6. Δεν έχει μπλε δόντι και αυτό με τσατίζει αλλά το πήρα επειδή είχε τη μεγαλύτερη δυνατή ισχύ που χρειαζόμουν για επεξεργασία video την οποία την κάνει αγόγγυστα.

7. Η μπαταρία μαύρο χάλι, βία 70' αλλά δεν περίμενα και κάτι καλύτερο με AMD 4000+!!!

Πέραν αυτών, έχει και κάποια πολύ καλά στοιχεία:

1. Η οθόνη μου αρέσει, τη θεωρώ πολύ καλή.

2. Τα πλήκτρα συντόμευσης (PowerCinema-Explorer-Email-Quiet) με έχουν βολέψει πολύ.

3. Το αυτό ισχύει και για το +Volume- με ένα πολύ βολικό ροδάκι.

4. Το ηχοσύστημα δεν το βρίσκεις εύκολα σε φορητούς, μέχρι και sub-woofer έχει.

5. Γενικά είναι «μουράτος» στην εμφάνιση.

Ελπίζω να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας, μια και τώρα έχει πέσει στα 1600? και ίσως και πιο κάτω...

Δημοσ.

Φιλαράκι δεν βάζεις και αποτελέσματα από 3D-PC-mark για να πάρουμε και μια εικόνα δύναμης του φορητού σου;Καλορίζικο πάντως και από μένα

Δημοσ.

Φιλαράκι δεν βάζεις και αποτελέσματα από 3D-PC-mark για να πάρουμε και μια εικόνα δύναμης του φορητού σου;Καλορίζικο πάντως και από μένα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...