sakis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Η Otenet από την 1η Μαρτίου περίπου και μετά, ενεργοποίησε σε όλους τους χρηστές ADSL με dynamic ip, μια υπηρεσία με την ονομασία «Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις», κοινώς ενεργοποίησε ένα firewall το οποίο κλείνει τις πόρτες TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 και UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. Το περίεργο είναι ότι αυτό το έκαναν χωρίς να ενημερώσουν με e-mail κανένα χρηστή και χωρίς να ενημερώσουν ούτε το helpdesk τους, έτσι όταν εγώ έριξα κάτι ξενύχτια για να βρω γιατί ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το remote desktop σε κάποιους πελάτες μου, όσες φορές πήρα την Otenet μου έλεγαν «όλα είναι εντάξει από εμάς, μάλλον έχετε ενεργοποιήσει κάποιο firewall κατά λάθος!!!». Τώρα εγώ τι να πω….. Ρίξτε πάντως μια ματιά εδώ: http://www.otenet.gr/hd/HTML/abuse_ports.htm
HQ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 se enimerosane pote gia na se enimerosoune tora? min zitas k esi tooooosa polla!....k ti egine pou esi epsaxnes san trelos .....siga ta oa....autoi patisane ta koubakia tous k esi etrexes stous pelates sou na vreis ti egine ksafnika ..... ela tixeros eisai pou den tous kopsane k tin grammi kata lathos euxomai kouragio se ola ta paidia pou trexoune gia lathoi allon filika
danaos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Είναι ασφαλές να τις ανοίξουμε τις πόρτες; Μήπως θα μας χρεώσουνε κατιτίς;;;
FaLLeN_StaR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Εγώ πάλι τις τελευταίες ημέρες βλέπω κάτι τεράστια pings σε online games.(Και όχι μόνο εγώ αλλά κι άλλοι που παίζουν π.χ CS έχουν εδώ και μια βδομάδα latency 1000 και βάλε..) :???:
FaLLeN_StaR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Εγώ πάλι τις τελευταίες ημέρες βλέπω κάτι τεράστια pings σε online games.(Και όχι μόνο εγώ αλλά κι άλλοι που παίζουν π.χ CS έχουν εδώ και μια βδομάδα latency 1000 και βάλε..) :???:
De@th L0rd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 1000 και vale se CS?Afto den einai CS ,The Matrix einai LOL!
admin.iekep Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 kai akoma den exete dei tpt katse na dothei to "free" internet stous foithtes kai na dothoun kai alles prosfores sto ADSL kai na deite tote ti "PING" tha exoume osoi paizoume ONLINE GAMES pali mas vlepo se "INTERNET CAFE" na paizoume. kai se kapoies xores re gmt me auta pou dinoume emeis autoi exoun 30mbps kai paizoun ONLINE GAMES me 10-30ms ping GIATI THEE MOY AYTH H ADIKIA SE AYTHN THN XORA...???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.