getsa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 εγώ ξέρω ότι στο δικό μου πρόβλημα δεν βρίσκεται ένας χριστιανός να δώσει λύση
vagpap Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Έχεις visual studio 2005?Αν ναι (δεν ξέρω απο VB.Net αλλα το υποψιάζομαι) η φόρμα θα έχει και ενα designer part (πιθανώς Form1.Designer.vb). Εκεί θα είναι ο κώδικας που ψάχνεις (στην C# είναι έτσι παντως). Με τα partial classes' date=' ξεφορτώθηκαν το designer generated code, και με το sparkle θα φύγει εντελώς απο τον κώδικα.[/quote'] Αυτό δεν σου δίνει λύση? Δεν έχω δουλέψει ακόμα 2005, είμαι ακόμα στο 2003...
vagpap Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Έχεις visual studio 2005?Αν ναι (δεν ξέρω απο VB.Net αλλα το υποψιάζομαι) η φόρμα θα έχει και ενα designer part (πιθανώς Form1.Designer.vb). Εκεί θα είναι ο κώδικας που ψάχνεις (στην C# είναι έτσι παντως). Με τα partial classes' date=' ξεφορτώθηκαν το designer generated code, και με το sparkle θα φύγει εντελώς απο τον κώδικα.[/quote'] Αυτό δεν σου δίνει λύση? Δεν έχω δουλέψει ακόμα 2005, είμαι ακόμα στο 2003...
spkr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 vb.net akouw kai bgazw afrous. Ti elleinh glwssa einai auth. C++.net poly kalyterh.
spkr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 vb.net akouw kai bgazw afrous. Ti elleinh glwssa einai auth. C++.net poly kalyterh.
telikiasmenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 εγώ ξέρω ότι στο δικό μου πρόβλημα δεν βρίσκεται ένας χριστιανός να δώσει λύση Όπως είπε ο Bandito, ο κώδικας που ψάχνεις βρίσκεται στην partial class Form1.Designer.vb Αναλυτικά: 1.Στο solution explorer επιλέγεις show all files (το δεύτερο εικονίδιο) 2.Κάνεις expand το Form1.vb 3.Δεξί click στο Form1.Designer.vb -> view code Καλή σου μέρα!
telikiasmenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 εγώ ξέρω ότι στο δικό μου πρόβλημα δεν βρίσκεται ένας χριστιανός να δώσει λύση Όπως είπε ο Bandito, ο κώδικας που ψάχνεις βρίσκεται στην partial class Form1.Designer.vb Αναλυτικά: 1.Στο solution explorer επιλέγεις show all files (το δεύτερο εικονίδιο) 2.Κάνεις expand το Form1.vb 3.Δεξί click στο Form1.Designer.vb -> view code Καλή σου μέρα!
getsa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 vb.net akouw kai bgazw afrous. Ti elleinh glwssa einai auth. C++.net poly kalyterh. μπορείς να το αιτιολογήσεις με επιχειρήματα?
getsa Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 αντε να συμφωνήσουμε όλοι. αλλά γιατί? -γρηγορότερες εφαρμογές ? -ευκολότερος προγραμματισμός ? -πλουσιότερες βιβλιοθήκες? τι?
italos69 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 διαβάζω ένα βιβλίο για .net και έχει ένα παράδειγμα απλού προγράμματος όπου σε μία φόρμα εισάγει ένα label και ένα pictureboxλέει λοιπόν ότι με view - code βλέπεις τον κώδικα του προγράμματος. Ουσιαστικά τις καταχωρήσεις των properties των αντικειμένων. Σε 'μένα όμως δεν τα δειχνει παρά μόνο: Public Class Form1 End Class Δεν κάνω κάτι καλά? Έχω το visual studio .net 2005 Visual studio.net 2005!? Πόσο το πήρες; Από πού;
random Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Visual studio.net 2005!? Πόσο το πήρες; Από πού; gia dsl users apexei 3 klik, kai liges ores anamoni Μs Visual Studio 2005 Express FREE! http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/support/install/
geo1st487 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Για visual basic υπαρχει το forum http://www.xtremevbtalk.com (ισως το καλυτερο ξενο forum).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.