getsa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 διαβάζω ένα βιβλίο για .net και έχει ένα παράδειγμα απλού προγράμματος όπου σε μία φόρμα εισάγει ένα label και ένα picturebox λέει λοιπόν ότι με view - code βλέπεις τον κώδικα του προγράμματος. Ουσιαστικά τις καταχωρήσεις των properties των αντικειμένων. Σε 'μένα όμως δεν τα δειχνει παρά μόνο: Public Class Form1 End Class Δεν κάνω κάτι καλά? Έχω το visual studio .net 2005
Finn Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Αν δεν εχεις γράψει γραμμή κώδικα λογικό είναι να βλέπεις μόνο τα παραπάνω
getsa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 στο βιβλίο λέει ότι ο κώδικας δημιουργείται από το windows form designer αυτόματα.
getsa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 επίσης μήπως ξέρετε ελληνικά ή ξένα sites με forums ή άλλα σχετικά με τη visual basic .net
vagpap Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Αν παρατηρήσεις, υπάρχει και ένα κομμάτι κώδικα το οποίο είναι "κλειστό" (μαζεμένο ώστε να μην φαίνεται) Generated Code. Λογικά θα έχει και ένα σταυρό αριστερά του. Αν το κάνεις expand θα δεις και τον κώδικα που χρειάζεται για να εμφανιστεί το label και το picturebox. Ρίξε και μια ματιά εδώ για αρχή... Θα βρεις πολύ υλικό...
getsa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου αυτή η γραμμή που λέει windows form designer generated code
bandito Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου αυτή η γραμμή που λέει windows form designer generated code Έχεις visual studio 2005? Αν ναι (δεν ξέρω απο VB.Net αλλα το υποψιάζομαι) η φόρμα θα έχει και ενα designer part (πιθανώς Form1.Designer.vb). Εκεί θα είναι ο κώδικας που ψάχνεις (στην C# είναι έτσι παντως). Με τα partial classes, ξεφορτώθηκαν το designer generated code, και με το sparkle θα φύγει εντελώς απο τον κώδικα. Καιρός ήταν
panosru Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 <asxeto> bandito kane mia kalh plz an mporeis epidi ksero pos eisai poly kalos programatisths ktl kai blaipo apo to forum ki' olas pos asxolhse arketa ekshghse mou me apla logia an ginete tis diaferes metaksi C, C++, C# giati tha skaso thanks PS: sorry gia to asxeto alla mias kai anaferthike giati na kanoume neo topic </asxeto>
bandito Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 <asxeto>bandito kane mia kalh plz an mporeis epidi ksero pos eisai poly kalos programatisths ktl kai blaipo apo to forum ki' olas pos asxolhse arketa ekshghse mou me apla logia an ginete tis diaferes metaksi C' date=' C++, C# giati tha skaso thanks PS: sorry gia to asxeto alla mias kai anaferthike giati na kanoume neo topic </asxeto>[/quote'] Αν και μου φαίνεται παγίδα η ερώτηση.... C -> Low level, non oop. Καλή για low level ανάπτυξη. Θεωρώ οτι όποιος δεν ξέρει c έχει ενα μεγάλο handicap. C++ μπάσταρδο OOP, ουσιαστικά oop extension της C, εντελώς unmanaged. Παρ'ολα αυτα θεωρώ την γνώση της απαραίτητη, πριν προχωρήσει κάποιος σε managed γλώσσες. C#. Java-Alike & managed. Δεμένη με το .net (δες CLR, CLI στο google). Στην έκδοση 2, προστέθηκαν αρκετά καλούδια, στην 3 έρχονται ακόμα περισσότερα (LINQ rules!
getsa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 να γυρίσουμε στις αρχικές ερωτήσεις? κανένας που να δουλεύει visual studio 2005 .net?
getsa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 είδα σε ξένα forums ότι κι άλλοι με visual studio 2005 έχουν το ίδιο. μήπως για κάποιο λόγο όντως συμβαίνει αυτό ? μήπως έχεις στα options καμία επιλογή που να το ενεργοποιεί?
getsa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 είδα σε ξένα forums ότι κι άλλοι με visual studio 2005 έχουν το ίδιο. μήπως για κάποιο λόγο όντως συμβαίνει αυτό ? μήπως έχεις στα options καμία επιλογή που να το ενεργοποιεί?
panosru Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Αν και μου φαίνεται παγίδα η ερώτηση.... thanks file, oso gia to pagida.. den eimai pousths anthropos ego... apla rotisa epidi den ksero kai ap' oti fenete exo ena megalo meionektima opos les
panosru Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Αν και μου φαίνεται παγίδα η ερώτηση.... thanks file, oso gia to pagida.. den eimai pousths anthropos ego... apla rotisa epidi den ksero kai ap' oti fenete exo ena megalo meionektima opos les
getsa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 εγώ ξέρω ότι στο δικό μου πρόβλημα δεν βρίσκεται ένας χριστιανός να δώσει λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.