Προς το περιεχόμενο

Μαλλί της Γριάς!

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hi paides!

eimai ligo offtopic alla tha ithela ti boithia sas an gnorizete giati exo psaksei pantou alla de brisko!

mas exeis kolisei emena kai enan filo mou na paroume mixani gia na ftiaxnoume na trome MALLI TIS GRIAS!

oso kai an eksaksa brika mono auto:

http://www.vefashouse.gr/vefashouse/product1.asp?dept_id=5&sub_dept=52&pf_id=59770&flaglist=0

epidi omos de mas gemizei to mati tha ithela nas rotiso an exete kati sxetiko ypopsi...

euxaristo....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

tha doseis tosa leuta gia na agorasei ena teteio mixanima???

Στην ανάγκη θα πηγαίνει και σε κανένα πανυγήρι και σε έναν μήνα το πολύ θα έχει κάνει απόσβεση... :mrgreen: :mrgreen:

tha doseis tosa leuta gia na agorasei ena teteio mixanima???

Στην ανάγκη θα πηγαίνει και σε κανένα πανυγήρι και σε έναν μήνα το πολύ θα έχει κάνει απόσβεση... :mrgreen: :mrgreen:

pigaine mia mera se ena panigiri kai vres kanena gero me ta katallila prosonta, kopstou mia epitagi kai meta smproxne mexri tin piloti/ypogeio tou spitiou sou :):)

Tha exeis ton pio paradosiako tropo....pou leei kai i vefa!!:)

Vevaia prepei na mathete kai tin texni...ti etsi nomizete eukolo einai....ksereis poso kala proponimeno karpo prepei na exeis gia na tyligeis to malli me xari?????? Ti nomizeis tyxaioi einai autoi pou kanoun tin douleia?? Mexri kai didaktoriko exoun gia to poia einai i katallili thermokrasia mallopoiisis tis zaxaris, poia einai ta kalytera zaxaroteutla, ti piesi prepei na exei o aeras, poso megali prepei na einai ekeini i trypa, poio einai to vathos tis mixanis, poso megalo einai to ksylaki pou to tyligeis, apo ti ksylo einai ftiagmeno.....klp, klp, klp ;) Oxi gile mou....gia na fas malli tha ypofereis!!!

Aaaa kai otan to pareis, proponitheis katallila kai peraseis tis eksetaseis me epaino... min ksexaseis na kaleseis oli tin koinotita tou insomnia gia old-grandmas-malli-party spiti sou giati edo pou ta leme gamei kai dernei...kai exo na fao pano apo 2 xronia!!

pigaine mia mera se ena panigiri kai vres kanena gero me ta katallila prosonta, kopstou mia epitagi kai meta smproxne mexri tin piloti/ypogeio tou spitiou sou :):)

Vevaia prepei na mathete kai tin texni...ti etsi nomizete eukolo einai....ksereis poso kala proponimeno karpo prepei na exeis gia na tyligeis to malli me xari?????? Ti nomizeis tyxaioi einai autoi pou kanoun tin douleia?? Mexri kai didaktoriko exoun gia to poia einai i katallili thermokrasia mallopoiisis tis zaxaris, poia einai ta kalytera zaxaroteutla, ti piesi prepei na exei o aeras, poso megali prepei na einai ekeini i trypa, poio einai to vathos tis mixanis, poso megalo einai to ksylaki pou to tyligeis, apo ti ksylo einai ftiagmeno.....klp, klp, klp ;) Oxi gile mou....gia na fas malli tha ypofereis!!!

Aaaa kai otan to pareis, proponitheis katallila kai peraseis tis eksetaseis me epaino... min ksexaseis na kaleseis oli tin koinotita tou insomnia gia old-grandmas-malli-party spiti sou giati edo pou ta leme gamei kai dernei...kai exo na fao pano apo 2 xronia!!

pigaine mia mera se ena panigiri kai vres kanena gero me ta katallila prosonta' date=' kopstou mia epitagi kai meta smproxne mexri tin piloti/ypogeio tou spitiou sou :):)

Vevaia prepei na mathete kai tin texni...ti etsi nomizete eukolo einai....ksereis poso kala proponimeno karpo prepei na exeis gia na tyligeis to malli me xari?????? Ti nomizeis tyxaioi einai autoi pou kanoun tin douleia?? Mexri kai didaktoriko exoun gia to poia einai i katallili thermokrasia mallopoiisis tis zaxaris, poia einai ta kalytera zaxaroteutla, ti piesi prepei na exei o aeras, poso megali prepei na einai ekeini i trypa, poio einai to vathos tis mixanis, poso megalo einai to ksylaki pou to tyligeis, apo ti ksylo einai ftiagmeno.....klp, klp, klp ;) !![/quote']

Καταπληκτικός!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...