Προς το περιεχόμενο

system fan DFI lanparty Ultra-D

babbar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Exei allaksei kaneis to anemistiri afto????An nai me pio??? Mou exei spasei ta neyra!!!!! Poli fourfouri!!!!! Rwtaw giati thelw kati lepto (xamilo), giati i gpu einai apo epanw.... (6800GS)

A...k gia tin karta grafikwn....exei valei kaneis kati allo????

Ayta!!!!

Thanks!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίδιο πρόβλημα και εδώ...

Το ανεμιστήρι που έρχεται με τον athlon δουλευει συνήθως 700-800rpm ενώ παραμένει αθόρυβο μέχρι τις κοντα 2000, η καρτα γραφικών μια gigabyte 6600 με παθητική δεν κάνει θόρυβο και αυτή, 4 12αρηδες που δεν ακούγονται καθόλου και έχω το ανεμιστηράκι του nf4 να μην πεφτει ποτε κατω απο τις 3500+rpm και να μου παιρνει τα αυτιά για να έχω συνεχεια >45ο C στo chipset.

Και εδώ έχω πρόβλημα με το χώρο. Η 6600 σχεδόν βρίσκει πάνω στο ανεμιστήρι

Borite na alaksete ti thermoagwgimi pasta bazontas arctic silver 5.Sti sinexeia me to speedfun na katebasete tis rpm tou anemistiriou gia na kanei ligotero thoribo.Me ayto ton tropo oi thermokrasia tha diatirithei sta idia peripou epipeda enw tha kanei ligotero thoribo.

Kai se emena i gpu einai kollimeni sxedon panw sto anemistiri apote diskola na antikatastathei.Episis kai gia pathitiki psiksi pali diskolo kathws oi perisoteres mikres pathitikes psixteres den xwrane ekei.

Δε νομίζω να κανουμε πολλά πράματα έτσι. Με την AS5 αντε να δούμε 2-3 βαθμούς διαφορά και εκτός αυτού θα είμαστε εξαρτημένοι και απο το speedfan. Καποια άλλη λύση;

Οπώς είναι αν ρίξω τις στροφές ετσι ωστε να μην ακούγεται πολύ το chipset χτυπάει 50-55ο C σε idle καταστασεις

τo θέμα είναι να μην χρειαζόμαστε speedfun etc εγώ με την expert δεν έχω πρόβλημα με την κάρτα να βρίσκει επάνω τo θέμα είναι να βρω ένα καλο ανεμιστηράκι και αντί να του δώσω ρεύμα από την mobo θα του δώσω από τo panel που έχω για τους ανεμιστήρες.

Εμείς όμως δεν έχουμε υδρόψυξη και προσωπικά ούτε χρειαζομαι προς το παρόν καθώς το υπόλοιπο συστημα είναι αθορυβο και + αυτού μου βγήκε μπανανα ο 3000+ και πάνω απο τα 2050 δεν παει. Να βάλω υδρόψυξη τωρα για το chipset μόνο δε λεει :P

Εμείς όμως δεν έχουμε υδρόψυξη και προσωπικά ούτε χρειαζομαι προς το παρόν καθώς το υπόλοιπο συστημα είναι αθορυβο και + αυτού μου βγήκε μπανανα ο 3000+ και πάνω απο τα 2050 δεν παει. Να βάλω υδρόψυξη τωρα για το chipset μόνο δε λεει :P

pantws to kostos den einai pia apagoreytiko... to apotelesma fysika a8orybo kai oi epidwseis ths cpu ikanopoihtikes...to synoliko paketo ths psykshs kostise konta sta 100eyro kai sigoyra ligotera apo 120 an 8ymamai kala kai exw kai to fan ths dfi axrhsimopoihto gia otan kai an thn poylhsw...

pantws to kostos den einai pia apagoreytiko... to apotelesma fysika a8orybo kai oi epidwseis ths cpu ikanopoihtikes...to synoliko paketo ths psykshs kostise konta sta 100eyro kai sigoyra ligotera apo 120 an 8ymamai kala kai exw kai to fan ths dfi axrhsimopoihto gia otan kai an thn poylhsw...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...