daniel's_saving_grace Δημοσ. 9 Απριλίου 2002 Δημοσ. 9 Απριλίου 2002 Exω Windows XP με Messenger 4.6 και έχει αυτό το σπαστικό πρόβλημα γιατί με ενημερώνει κάθε φορά που έρχεται ένα νέο e-mail στο hotmail μου. Στις επιλογές έχω επιλέξει να ΜΗΝ με ενημερώνει για τα νέα e-mails. Ωστόσο με αυτον τον τρόπο απλά δεν με ενημερώνει για τα e-mails μου την πρώτη φορά που συνδέομαι, παρά μόνο όταν λαμβάνονται καινούρια κατά την διάρκεια της σύνδεσης. Με την επιλογή να με ενημερώνει, απλά μου δείχνει επιπλέον και την κατάσταση των e-mails την στιγμή που συνδέομαι. Εγώ θέλω να μην ενημερώνομαι καθόλου για οποιαδήποτε e-mail που λαβάνομαι. Υπάρχει τρόπος για αυτό ή είναι ένα κολπάκι της Microsoft ώστε να μην μπορείς να το απενεργοποιήσεις; Βόξον
HexStatic Δημοσ. 10 Απριλίου 2002 Δημοσ. 10 Απριλίου 2002 Dokimase na kaneis install to plus gia to messenger.. den eimai sigouros an tha kaliterepsei ta pragmata alla den exeis tipota na xaseis me to na to dokimaseis.For more info go to this link: http://www.etplanet.com/download/msn.shtm
ffilz Δημοσ. 10 Απριλίου 2002 Δημοσ. 10 Απριλίου 2002 Ξερω ενα τροπο αλλα κανει απεγκατασταση στο MSN εντελως. Η microsoft για να προωθησει το messenger στα ΧΡ εχει κανει αυτο το ενοχλητικο κολπο. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν μπορεις να το απεγκαταστήσεις απο το Add/remove prog. Ανοιξε με το note pαd το αρχειο sysoc.inf που βρησκεται στο directory των windows\inf. Βρεσ τη σειρα που αναφερεται στο messenger ωσ msmsgs και σβησε τη λεξη hide. Τωρα θα γραφει απο msmsgs=msgrocm.dll,0cEntry,msmsgs.inf,hide,7 σε msmsgs=msgrocm.dll,0cEntry,msmsgs.inf,7 ʼνοιξε τωρα το add\remove και πηγενε στο add remove windows components και ξετσεκαρισε το MSN. Με τον ιδιο τροπο μπορεις να βγαλεις και το Pinball (Αν εχω κανει καποιο λαθος σε καμια λεξη μην κολησεις ψαξε και θα το βρεις. Παντως αυτο το τροπο ξερω ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ)
0mnibox Δημοσ. 10 Απριλίου 2002 Δημοσ. 10 Απριλίου 2002 Kane login me tin katastasi apasxolimenos kai den tha enimeronese.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.