paxpel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Γεια σς, εφτιαξα ενα παιχνιδι. Μπορειτε να το δειτε εδω http://aetos.it.teithe.gr/~paniatr/papajohn/ Tο παιχνίδι είναι το PapaHop La La και έχει και online scores. Πείτε μου την γνώμη σας.
paxpel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Να προσθέσω ότι το παιχνίδι είναι online και έχει πολύ μικρό μέγεθος.
stathi02 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 to vrisimo ti to theleis? An kai emena marese ixe plaka
stathi02 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 to vrisimo ti to theleis? An kai emena marese ixe plaka
paxpel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Σταθη είναι απλά ατάκα. Δεν υπάρχει για κακό λόγο. Το θέμα είναι το gameplay και τα online scores. Αν και δεν βλεπω να συμμετεχουν πολλοι απο το Insomnia. Το αναβάθμισα λίγο και περιμένω την γνώμη σας.
tip8y Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 χαχαχαχα, zlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddd!!!!!! θεϊκό το χαλί σου στο sex invaders =)))
paxpel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Απίστευτος ο zlad. Γνωρίζω ότι τα άλλα δύο παιχνίδια, ιδιώς το παιχνίδι με μουσική zlad, είναι άθλια. Αλλά ούτως η άλλως για πλάκα τα έφτιαξα. Το τελευταίο παιχνίδι, το PapaHop La La πιστεύω είναι αρκετά καλύτερο και επειδή έχει online highscores θα είχε πλάκα να δούμε που μπορεί να φτάσει το σκορ. Να τονίσω επίσης ότι εγώ δεν παίζω το παιχνίδι για να μην υπάρχουν αμφιβολίες ότι κλέβω. (Καθότι είναι πολύ εύκολο να προσθέσω μια εγγραφή στην βάση δεδομένων Εγώ υπογράφω ως Pax. Αν και πλάκα πλάκα δεν κατάφερα ποτέ να κάνω υψηλό σκορ. Άντε περιμένω και άλλες γνώμες... Μέχρι στιγμής έχουμε φτάσει σε 87 τα σκορ που είναι καταχυρωμένα στην βάση δεδομένων. Και το ανώτερο σκορ είναι από τον mazout που έκανε 278 αλλά χωρίς την προσθήκη που έκανα με τoυς bonus βαθμούς.
mcrenas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Αξιολογη προσπαθεια.. Να το ανανεωνεις συνεχως κ οσο μπορεις φιλε.. εμενα με κρατησε απο την πρωτη στιγμη.. παλευβω τωρα να μπω στην τριαδα αλλα με πολυ ζορι θα το καταφερω.. ΥΓ: Η μουρη ειναι η δικια σου ???
paxpel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Η μούρη δεν είναι δικιά μου, αλλά ενός τύπου που είναι από την Αιδηψό και μιλάει περίεργα.
paxpel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Παιδιά αναβάθμισα το παιχνίδι. Μεγάλες αλλαγές. Όσοι πιστοί προσέλθετε. PapaHop La La είναι το παιχνίδι.
msnhulk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 haha 9os paxpel poli kali doudia paxpel.Gia na pernaei i ora sou sto sxolio einai poli kalo lol
paxpel Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2006 Αισίως το παιχνίδι έφτασε στην έκδοση 1.2. Περιμένω και άλλους για καλύτερο σκορ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.