Wolfidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Pws mporeis na kaneis kala tous nekrous san medic????? (ilektrosok dld) e?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Defibrilator unlock.
S2Katana Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Τα'χω παρει πια με τα unlocks! Εχω πειραξει ολα τα αρχεια του game αλλα τιποτα δε γινεται!
DimAslan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά κι εμένα μου το έστειλε ο θείος μου, αλλά μόλις το εγκατέστησα και έκανα τα απαραίτητα αρχικά, το τρέχω και μετά από λίγο (χωρίς να έχει φορτώσει καθόλου, απλά μαυρίζει η οθόνη) μου βγάζει πρόβλημα και ότι η λειτουργία του προγράμματος πρέπει να τερματιστεί. Στα περιεχόμενα του λάθους λέει ότι φταίει το BF2142.exe και το modname είναι το renddx.dll. Έχω βάλει τελευταίους Forceware, DirectX, patch του παιχνιδιού, μέχρι και στα Vista το εγκατέστησα κάνοντας κι εκεί τα ίδια... Δεν γίνεται τίποτα... Μήπως να λουστώ με Ultrex;;;; Για πέστε καμμιά ιδέα.... Φχαρυστό....
S2Katana Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Εμενα μου το εμφανισε αυτο μονο οταν πειραξα δοκιμαστικα καποια αρχεια... Φιλε Wolfidis, μια dsl 1024/256 μου φτανει για να παιξω BTF?Ω ναι, το πηρα επιτελους αποφαση...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Αυτό έλειπε να μην μπορείς να παίξεις, εδώ με 384 παίζαμε κάποτε.
Wolfidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 1024 EPITELOUS!!!!!! Ante na sou to ma8w ligo!!!
S2Katana Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Ηνεγκεν η ωρα! Θα σε πηγαινω βολτες με τα ελικοπτερα του BTF μιας και εκει εχω παρει master.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Edit: Καλά, τι μανία με έχει πιάσει και γράφω στο 2142 για το 2...argh Έχω χαζέψει... (No comments ) Δυστυχώς δεν παίζουμε 2142 εμείς. (Μόνο εγώ )
Πέτρος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Το κέρατό μου! Το βάζω πριν 3 μέρες στον αδερφό μου, όλα καλά. Χτες το πέρασα σε εμένα, ξεκινά κανονικά και μόλις περάσει το βίντεο της εισαγωγής, με πετάει σε μια γκρι οθόνη με το ποντίκι να λειτουργεί κανονικά και να παίζει η μουσική του παιχνιδιού... Αυτό! Καμία επιλογή για κλικ, κανένας πίνακας, τίποτα. Μόνο μια γκρι οθόνη και το ποντίκι. Οδηγοί τελευταίοι, επιλογές, ρυθμίσεις οι ίδιες με τον άλλο υπολογιστή. Όχι τίποτε άλλο, ο μικρός χρειάζεται τον υπολογιστή του και δε μπορώ να ξημεροβραδυάζομαι. Κάποιος με αντίστοιχο πρόβλημα?
DimAslan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά μήπως έχω πρόβλημα και δεν μου ξεκινάει καν επειδή έχω GeForce Ti 4800 128MB; Το έχει παίξει κανείς με ίδια GPU; Βοηθήστε γιατί είναι δεύτερη φορά που μου το στέλνει ο θείος... έλεος...
Πέτρος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 S2Katana αν ρωτάς εμένα, AthlonXP 3200+. Πάντως το έλυσα το πρόβλημα, αυτό και πολλά άλλα με κάτι που έπρεπε να γίνει πριν καιρό. Format στο σκληρό του συστήματος κι όλα καλά...
Psycho13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Tι gpu εχει το pc? AthlonXP 3200+. εννοουσε τι καρτα γραφικων εχεις (gpu) και οχι cpu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα