cv11591 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μου κάηκε η μητρική και ψάχνω για κάποια άλλη να την αντικαταστήσω. έχω P4 1.7 με socket 478b (δεν ξέρω αν έχει σημασία το και μνήμες SDRAM. Επειδή καινούργια δεν βρίσκω λέω μήπως ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να έχει stock ή μεταχειρισμένα στη Θεσσαλονίκη.Δεν ψάχνω κάτι ιδιαίτερο, μια απλή μητρικη μου κάνει. Αν γνωρίζει καποιος κάτι ευπρόσδεκτη η γνώμη του Τάσος
dpolal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Κοίτα στα μεταχειρισμένα αλλά μπορείς να πάρεις και μια ποιό καινούργια με μνήμες ddr (και αυτή μεταχ. ίσως)... Μπορεί ο 1.7 να μην λέει και πάρα πολλά τώρα ποιά αλλά είναι αρκετά «κρύος» με ένα ποιοτικό μπόρντ μπορείς να τον ανεβάσεις στα 2.0GHz άνετα και με ασφάλεια.
dpolal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Κοίτα στα μεταχειρισμένα αλλά μπορείς να πάρεις και μια ποιό καινούργια με μνήμες ddr (και αυτή μεταχ. ίσως)... Μπορεί ο 1.7 να μην λέει και πάρα πολλά τώρα ποιά αλλά είναι αρκετά «κρύος» με ένα ποιοτικό μπόρντ μπορείς να τον ανεβάσεις στα 2.0GHz άνετα και με ασφάλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.