Προς το περιεχόμενο

Windows Update Autopatcher

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το έψαχνα πριν caveneo και δεν έχει βγει για Οκτώβριο ακόμα.

Περίεργο γιατί συνήθως τέλη μήνα έβγαινε πάντα.

Μόνο Αγγλικά Ιταλικά και Πορτογαλικά βγήκαν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου δωσει link για την πιο προσφατη ελληνικη full εκδοση του AutoPacher XP ?

Δημοσ.

έχω μια απορία

εγώ έχω win xp pro, με sp2, ελληνικά Και αυθεντικά.

αν κατεβάσω το autopatcher, και μετά απο format βάλω τις ενημερώσεις, θα μπορώ να κάνω μετά κανονικά τα update απο τη microsoft?

ή θα μου πουν τις κλασσικές μα...ς ότι έχω πέσει θύμα κλπ κλπ?

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σε ελληνικα XP αν βαλω αγγλικο AutoPatcher θα μπει ή οχι ? Νομιζω οτι η γλωσσα ειναι μονο για το περιβαλλον εγκαταστασης του autopatcher. Κανω λαθος ?

Δημοσ.
Σε ελληνικα XP αν βαλω αγγλικο AutoPatcher θα μπει ή οχι ? Νομιζω οτι η γλωσσα ειναι μονο για το περιβαλλον εγκαταστασης του autopatcher. Κανω λαθος ?

To autopatcher σαν εφαρμογή θα εγκατασταθεί κανονικά στον υπολογιστή σου, αλλα με το που προσπαθήσεις να το τρέξεις για να patchάρεις το σύστημα σου, θα σου πει οτι εχεις λάθος γλώσσα λειτουεγικού και δεν μπορεί να εγκαταστήσει τα hotfixes/updates διότι είναι για άλλη έκδοση. :|

Δημοσ.

Pε παιδιά έχει να βγει το autopatcher για ελληνικά xp από τον Οκτώβριο 2006...

Έλεος...Τι κάνουν πια?Είχα βτει την υγειά μου μέχρι τον Οκτώβριο...

Τώρα σκέφτομαι σοβαρά να βάλω τα αγγλικά τα xp για αυτό το λόγο...

Θα ξαναβγει ελληνικό επιτέλους?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλά νέα: μετά την διακοπή της συνέχειας του προγράμματος απο την Microsoft, ο συμπατριώτης μας ο Καλάδης δουλεύει σε μια νέα έκδοση διαφορετική η οποία θα κατεβάζει τις ενημερώσεις απευθείας απο την Microsoft (ξεπερνώντας έτσι τις ενστάσεις της) και συνθέτει live μια άκρως ενημερωμένη "έκδοση autopatcher".

Αν μη τι άλλο, συγχαρητήρια....

Δημοσ.

Αξίζει συγχαρητήρια ο Καλάδης, έχει φτιάξει ένα καταπληκτικό και απαραίτητο πρόγραμμα, το οποίο μάλιστα το δίνει freeware!

Μπράβο!!!

Δημοσ.

Το τελευταιο add-on που ειχα κατεβασει ειναι αυτο του φεβρουαριου. Σημερα κατεβαζω του Αυγουστου και μου λεει οτι θελει του Ιουλιου. Κατεβαζω και του Ιουλιου και μου λεει οτι θελει προηγουμενο. Ποιο ειναι το επομενο μετα του φεβρουαριου add-on; Του μαρτιου δεν το βρισκω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...