salaxaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Υπάρχει καμιά καλή και εύκολη λύση για κάποια βάση δεδομένων σε Mac OS X? Κάτι ευχρηστο και απλό ε! Κάτι σαν την access. Θέλω να φτιάξω μία βαση δεδομένων με τις διάφορες επαφές μου αλλα μου είναι συμαντικό να μπορώ να διαλέξω εγώ τα πεδία για τον καθέναν. Επίσης θέλω να μπορώ κάπως να βάλω ολόκληρα αρχεία μέσα η τουλάχιστον link και αυτά με ένα απλό πρόγραμμα. Δλδ να έχει διεύθυνση Ονομα για τον καθέναν και μετά να μπορώ να συσχετίσο καθέναν με αρχεία word, pdf ή ότι άλλο. Το ξέρω οτι γίνετε με SQL αλλα δεν νομίζω οτι είναι πολύ απλό. Κάτι αντίστοιχο της access για mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Από εμπορικές εφαρμογές, μπορείς να δοκιμάσεις το FileMaker Από freeware, στο πακέτο OpenOffice 2.0 περιλαμβάνεται το πρόγραμμα Base 2.0 που κι αυτό μάλλον θα σου κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 δεν είναι και τόσο δύσκολη η MySQL άσε που μαθαίνεις και κάτι χρήσιμο! το admin σου λύνει τα χέρια και δε θα χριαστείς να γράψεις γραμή κώδικα... just keep it in mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salaxaki Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 το admin? ποιό admin? κανα σχετικό link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salaxaki Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 το admin? ποιό admin? κανα σχετικό link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 http://dev.mysql.com/downloads/administrator/1.1.html αυτό το admin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Xalia ίσως άσχετη ερώτηση αλλά για front-end τι δουλεύεις σε συνδυασμό με την sql ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 όχι και τόσο άσχετη, php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Την φοβόμουν αυτήν την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.