mjmj Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Αφήνω κι εγώ το κατεβαστήρι να κατεβάσει διάφορα, και όταν έπειτα από πολλές ώρες το επιθεωρώ να δω τι κατεβάζει, το βρίσκω να έχει κάνει restart και να μην κατεβάζει τίποτε! Εν τω μεταξυ δεν έχω κανενα προγραμμα που να του εχω δηλωσει να κανει restart(πχ οπως στο nero που λεει να κλεισει το μηχανημα μετα την εγγραφη-και παλι λεει για shut down οχι restart). Τι μπορει να φταίει?
Bougas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 logika,provlima me tis thermokrasies.i aneparkeis trofodotiko.des an leitourgei to anemistiraki tis psixtras tou epeksergasti.
marios1957 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μπορεί να κατεβάζει updt's και να κάνει μόνο του restart. Το παθαίνω συχνά...
Bougas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 sosto auto marie.les kana antivirus e?mou to ekane sto system works 2005.
mjmj Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Παντως, παλια δεν ειχα προβλημα. Και στο antivirus δεν εχω αλλαξει κατι. Win update απενεργοποιημενο. Πως απεκτησε προβλημα?
Bougas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 pithanos,na anevike kata poli,i thermokrasia tou sklirou.rikse mia matia sto kouti,na deis ti paizei me ta anemistirakia(px,cpu fan),kai des thermokrasies apo bios,i kapoio programma.
dpolal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Με την θερμοκρασία του σκληρού δεν κλείνει τίποτα. Όπως σου είπαν ποιό πριν κοιτά με τη σειρά τα ακόλουθα: - Θερμοκρασίες cpu.... τσέκαρε για τυχόν πρόβλημα με την εγκατάσταση της ψύκτρας ή το φουρφούρη της. - Πρόβλημα με το τροφοδοτικό... υψηλές θερμοκρασίες ή κάτι άλλο. - Πρόβλημα με τις μνήμες σου (το ποιό πιθανό για μένα).... τρέξε ένα Memtest. - Άλλο πρόβλημα με το h/w ?????? (πιθανότατα) - Κοίτα το s/w.... έχω δει διάφορα με προγράμματα που προκαλούν διάφορα.
dpolal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Με την θερμοκρασία του σκληρού δεν κλείνει τίποτα. Όπως σου είπαν ποιό πριν κοιτά με τη σειρά τα ακόλουθα: - Θερμοκρασίες cpu.... τσέκαρε για τυχόν πρόβλημα με την εγκατάσταση της ψύκτρας ή το φουρφούρη της. - Πρόβλημα με το τροφοδοτικό... υψηλές θερμοκρασίες ή κάτι άλλο. - Πρόβλημα με τις μνήμες σου (το ποιό πιθανό για μένα).... τρέξε ένα Memtest. - Άλλο πρόβλημα με το h/w ?????? (πιθανότατα) - Κοίτα το s/w.... έχω δει διάφορα με προγράμματα που προκαλούν διάφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.