tonypc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Παιδιά συναρμολόγησα το pc (Μητρική Asus A8N-E) μόνος μου και όταν το ανοίγω παρατηρώ τα εξής : 1) Κατ'αρχήν βρίσκει όλες τις συσκευές (επεξεργαστή, μνήμη, σκληρό, dvd player, dvd-recorder). Την πρώτη φορά μου έβγαλε το μήνυμα CMOS CHECKSUM ERROR. Defaults loaded. Press F1 to continue or Del to enter Setup (αν θυμάμαι καλά) Τέλος πάντων αυτό μου το έβγαλε μία φορά μόνο. 2) Το logo της μητρικής μου το εμφανίζει λες και έχω κάποια απλή vga..δηλαδή δεν έχει φυσικά χρώματα.. 3) Το led του οδηγού δισκέττας είναι συνεχώς αναμμένο... Τα καλωδια της μητρικής μου που συνδέουν τις συσκευές με αυτήν έχουν μία άσπρη λωρίδα από την μία πλευρά.Το έβαλα έτσι ώστε να κοιτά προς τα δεξιά του οδηγού (κοιτώντας το από πίσω). Έτσι βέβαια έχω συνδέσει και τις άλλες συσκευές. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ; Ευχαριστώ.
sot78 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 το error στο bios στο βγαζει γιατι θελει setαρισμα to floppy μενει αναμμενο το led γιατι ειναι αναποδα η καλωδιοταινια.
CyberDreamer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 2) Το logo της μητρικής μου το εμφανίζει λες και έχω κάποια απλή vga..δηλαδή δεν έχει φυσικά χρώματα.. Ετσι θα το βγάζει πάντα... η αν θες δεν θα το βγάζει καθόλου.... 256χρώματα... είναι by default..
nikoskon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 1)Με ενα ClearCMOS λογικά θα είσαι οκ. 2)Δηλ? Περιμένεις 32bit depth και 1080p ανάλυση?! 3)Δεν τοποθετησες σωστα το καλώδιο.Λογικά στη mobo μπαίνει με μοναδικό τρόπο,οπότε αντίστρεψέ το στο floppy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.