npapagri_xtra Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 εχω μια ερωτηση για το skype. εχω δει usb τηλεφωνο για το skype. υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιησουμε ενα bluetooth ακουστικο για να μιλαμε μεσω skype ή μεσω καλωδιου usb το κινητο μας πχ i-mate jam η κατι παρομοιο ? μπορει να ακουγεται κουλο αυτο που ρωταω αλλα δεν εχω παιξει ακομα με skype κι εχω την απορια.
WizeMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 εχω μια ερωτηση για το skype. εχω δει usb τηλεφωνο για το skype. υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιησουμε ενα bluetooth ακουστικο για να μιλαμε μεσω skype ή μεσω καλωδιου usb το κινητο μας πχ i-mate jam η κατι παρομοιο ? μπορει να ακουγεται κουλο αυτο που ρωταω αλλα δεν εχω παιξει ακομα με skype κι εχω την απορια. Εγώ με το voip buster χρησιμοποιώ BT ακουστικό, παίζει τέλεια. Πρέπει από τα settings του skype να επιλέξεις ως Audio Device το Bluetooth Audio, συνδέεις το ακουστικό σου και μιλάς!
npapagri_xtra Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 ευχαριστα νεα. ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση
2arkoudi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Diladi mporis na milisis me to hands free tou kinitou sou ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.